Arbalet vb.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: GazapVeBiz

Arbalet vb.

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Selamlar düşündüm de ( Başkalarının da aklın gelmiştir elbette ) Şifacı sınıfı fiziksel menzil hasarı veremiyor. Diğer 2 sınıfta fiziksel menzil hasarı vere biliyor ( Savaşçıyı anlatmama gerek yok :),Büyücü Metorit ) şifacı
sınıfı niye vermesin ? Yeni gelebilecek bir arbalet ile( İsmi Bile Hazır Ruh Döven Arbalet vb.) bu söylediğim olabilir.
Nedenleri İse :
1) Yükseltme yönetime + TL olarak dönecektir :D
2) İki tarafında çıkarı olabileceğinden parlak bir fikir gibime geldi :mrgreen:
3)Bir değişiklik olur oyun kalkınır. (Ne biliyim bir şey olur işte bana madde yazdırmayın :D)
ÇOK UZUN OLDUĞU SÖYLENEMEZ Okuyanın gözlerine sağlık . :idea:
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Arbalet vb.

Mesaj gönderen mobilsorun »

Kptm1234 yazdı:Selamlar düşündüm de ( Başkalarının da aklın gelmiştir elbette ) Şifacı sınıfı fiziksel menzil hasarı veremiyor. Diğer 2 sınıfta fiziksel menzil hasarı vere biliyor ( Savaşçıyı anlatmama gerek yok :),Büyücü Metorit ) şifacı
sınıfı niye vermesin ? Yeni gelebilecek bir arbalet ile( İsmi Bile Hazır Ruh Döven Arbalet vb.) bu söylediğim olabilir.
Nedenleri İse :
3)Bir değişiklik olur oyun kalkınır. (Ne biliyim bir şey olur işte bana madde yazdırmayın :D)
Full ruh set + gazap III ile düşük seviyeli arbelet hasarı epey yüksekti.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı

mobilsorun yazdı:
Kptm1234 yazdı:Selamlar düşündüm de ( Başkalarının da aklın gelmiştir elbette ) Şifacı sınıfı fiziksel menzil hasarı veremiyor. Diğer 2 sınıfta fiziksel menzil hasarı vere biliyor ( Savaşçıyı anlatmama gerek yok :),Büyücü Metorit ) şifacı
Nedenleri İse :
Daha İyisi Varken :D 1 kişimi bence önemli bir konu yorum için sağol :) Ayrıca menzilleri çok az onuda ekliyeyim istedim.
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Kptm1234 yazdı:
mobilsorun yazdı:
Nedenleri İse :
Daha İyisi Varken :D 1 kişimi bence önemli bir konu yorum için sağol :) Ayrıca menzilleri çok az onuda ekliyeyim istedim.
Sen bildiğin menzilli silah istiyorsun şifalara :D

Şifa kurgusu ile alakasız olur
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

menzile örnek büyücüden meteoriti veriyorsan şifacıda da zehir asit var
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Fiziksel menzil diyorum madem kurguyu bozuyor arbaleti kaldırsınlar hiç vuramıyalım :o Yorumlarınız için teşekkürler.
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
CeHeNNeMxECEL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CeHeNNeMxECEL »

Şifacı karakteri adı üstünde yani; ancak şifacının farklı özellikleri yani menzilli yetenekleri ya da yakın dövüş yetenekleri gibi özellikleri kullanılırsa şifacı çok fazla zevk verebilir hatta veriyor. Ancak oyundaki denge çok farklı şimdi sen şifacıya menzilli bir silah verirsen ve maksimum hasar ile menzilli silahını kullanmayı sağlarsan, büyücü de der ki bende itemlerimin içinde maksimum hasar istiyorum asamla vuracağım maksimum hasar vereceğim der, ha keza savaşçı da öyle bende durdurma attığım zaman adam hasar alsın der yada dikkat dağıtma attığı zaman vs. vs. Bu durumları tek taraflı düşünmemek lazım gelecek olan yenilik dengeleri sarsmamalı. Oyunda hiç bir karakter diğerine üstün değil, üzerini sizmiş isen biraz tılsım mantığını kavramış isen ve biraz da oyunculuğun varsa her karaktere ayrı ayrı üstünlük sağlayabileceğini düşünüyorum.
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !

Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı

CeHeNNeMxECEL yazdı:Şifacı karakteri adı üstünde yani; ancak şifacının farklı özellikleri yani menzilli yetenekleri ya da yakın dövüş yetenekleri gibi özellikleri kullanılırsa şifacı çok fazla zevk verebilir hatta veriyor. Ancak oyundaki denge çok farklı şimdi sen şifacıya menzilli bir silah verirsen ve maksimum hasar ile menzilli silahını kullanmayı sağlarsan, büyücü de der ki bende itemlerimin içinde maksimum hasar istiyorum asamla vuracağım maksimum hasar vereceğim der, ha keza savaşçı da öyle bende durdurma attığım zaman adam hasar alsın der yada dikkat dağıtma attığı zaman vs. vs. Bu durumları tek taraflı düşünmemek lazım gelecek olan yenilik dengeleri sarsmamalı. Oyunda hiç bir karakter diğerine üstün değil, üzerini sizmiş isen biraz tılsım mantığını kavramış isen ve biraz da oyunculuğun varsa her karaktere ayrı ayrı üstünlük sağlayabileceğini düşünüyorum.
Büyücü fiziksel hasar zaten veriyor :D ayrıca oyunda arbalet mevcut 600 hasar fazlasını vuran ve birazda menzili olanı bir şey istiyorum abartılacak bir şey yok.Teşekkür ler yorumların için. ;) Ayrıca oyunda denge diye birşey yok. Tılsım sistemi iyi anlamda dengeyi bozdu ;)
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
CeHeNNeMxECEL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CeHeNNeMxECEL »

Kptm1234 yazdı:
CeHeNNeMxECEL yazdı:Şifacı karakteri adı üstünde yani; ancak şifacının farklı özellikleri yani menzilli yetenekleri ya da yakın dövüş yetenekleri gibi özellikleri kullanılırsa şifacı çok fazla zevk verebilir hatta veriyor. Ancak oyundaki denge çok farklı şimdi sen şifacıya menzilli bir silah verirsen ve maksimum hasar ile menzilli silahını kullanmayı sağlarsan, büyücü de der ki bende itemlerimin içinde maksimum hasar istiyorum asamla vuracağım maksimum hasar vereceğim der, ha keza savaşçı da öyle bende durdurma attığım zaman adam hasar alsın der yada dikkat dağıtma attığı zaman vs. vs. Bu durumları tek taraflı düşünmemek lazım gelecek olan yenilik dengeleri sarsmamalı. Oyunda hiç bir karakter diğerine üstün değil, üzerini sizmiş isen biraz tılsım mantığını kavramış isen ve biraz da oyunculuğun varsa her karaktere ayrı ayrı üstünlük sağlayabileceğini düşünüyorum.
Büyücü fiziksel hasar zaten veriyor :D ayrıca oyunda arbalet mevcut 600 hasar fazlasını vuran ve birazda menzili olanı bir şey istiyorum abartılacak bir şey yok.Teşekkür ler yorumların için. ;) Ayrıca oyunda denge diye birşey yok. Tılsım sistemi iyi anlamda dengeyi bozdu ;)
Yanlış düşünüyorsun maksimum hasarda fiziksel hasar veriyor buyucu uzaktan veriyorken şifacı yakından veriyor oyunda her türkü denge var :D
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !

Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön