Oyunun En Büyük Açığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Oyunun En Büyük Açığı

Mesaj gönderen mobilsorun »

HeilHitler yazdı:Katılıyorum kardeşim yazık vallahi yazık verdiğimiz emeğe birde gelmiş o full yücelenli işsiz adamları savunuyorlar.

Bu kimin suçu söyleyeyim, eskiden herkeste yücelen item yoktu kolay bulunmuyordu hatta dahada zorlaşması gerekiyordu ki her 49 lvl adamda full yücelen olmayacaktı. Ama ne yaptılar gidip görevlerden vermeye başladılar. Zamanında o kadar pahalı olan Yücelen Solucan bile para etmez oldu.

Ya tılsımlarla kesip kesememek sorun değil kardeşim arkadaşı anlamıyorsunuz siz, tılsım kullanınca veya iyi oynayınca zorlasada keseceğini biliyoruz. Hİç M...n2 oyununu ileri seviye karakter düzene kadar oynadınız mı ? Hiç Sura denilen karakteri oynadınız mı? Üstünü full dizerek? İtemsiz 10-15 Savaşçıyı veya herhangi bir karakteri yerden yere vuruyor. Üstelik kaçmasına da gerek yok. O oyunda full dizili bir Sura karakteri İmparatorluk basıyor, adam emek harcamış çarını dizmiş emeğinin karşılığını alıyor, böyle ikv'deki full dizili büyü gibi kendi seviyesindeki itemsiz bir adama 3-4 saniye içinde yenilmiyor "ezik" damgası yemiyor.2 dk dikkatsizlik ettim diye geliyor 49 lvl yücelenli adam beni kesiyor hemde 3-4 saniye içinde olabilecek bir şey mi bu ya ? resmen emeğimle eziliyorum. Tabi siz 6 senedir aynı oyunu oynarsanız böyle bir deneyim yaşamazsanız desteklemezsiniz adamı.

Zaten bir şey dememde farketmeyecek bu oyunda pvp yok, beklemeyinde bu sistemle pvp gelemez oyuna. 0'dan başlanıp yapılması gerekir ki buda hayal.
Ahahah vallahi bir şeyden çaktığınız yok.

Soracaksın yönetime niye benim canım bu kadar az / niye benim zırhım bu kadar düşük diye.Büyücüleri yüceleni bırak kolay bir şekilde element dizen oyuncu da kesebilir.Siz tüm yükü savaşcılara atıyorsunuz.Önce bir karakter sayfasını iyi analiz edin.[Savunma-Zırh-Can]
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Yücelen Halit mor balyoz basanlar boşunamı başmış olacak yani?

Bas buz,büyü bozma ve kutup tılsımlarını, kralı gelse kesemez seni :)
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

GWYNBLEIDD yazdı:Yücelen Halit mor balyoz basanlar boşunamı başmış olacak yani?

Bas buz,büyü bozma ve kutup tılsımlarını, kralı gelse kesemez seni :)
Kafa bunlara basmıyor,direkt isyan çıkaracaksın.yok şöyle oluyor kesiliyoruz,yok böyle oluyor kesiliyoruz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Alcatraz24
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: ^^Bloody Touch^^

Mesaj gönderen Alcatraz24 »

Yücelen itemlerin hasarları düşürülsün mü :D Bugün yücelen solucan bi takı bulmak bıçak kılıç üretmekten zor. Bugün bıçak itemlerini her türlü dizersin ama yücelen itemleri bulmak o kadar kolay değil. Ayrıca büyücü ve savaşçıyı bu kadar karşılaştırmayın. İkisininde kendine has yetenekleri var. Bir savaşta en önde duranın zırhıyla en arkada duranın zırhı bir olur mu ? Boş bir konu olduğunu düşünüyorum. Madem on numara tılsımların var -ki on numara dediğin tılsımlar met 1 ve y2 dir. Yap bi tılsım kombinasyonu ondan sonra bakim kimse kesebiliyor mu seni. Tesla tılsımı bile savaşçıyı tek başına keser neden bahsediyorsunuz. Met 1 le Y 2 yle aha tılsımlarımı dizdim rehavetine uğramayın.
Al bak kombinasyon izle biraz.

PHxUFUQ yazdı:
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş

ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr

Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Şu fikir açıksa aşırıya kaçmış ''Yücelen itemlerinin etkisi düşürülmeli'' Üstü tamamen dizli bir büyücü zaten her çeşit savaşçı büyücü ve şifacıya karşı belli bir taktiği stratejisi vardır.Ben grup bölgesi yeteneği ile (kutup 15 kons 15 büyü bozma 5 fiziksel buz yıldırım 1 :D ) şansım iyi giderse full bıçak zırhlı bir savaşçıyı 100 canda kesebiliyorum tabi şans faktörü çok etkiliyor buzların krtik gelmesi tesla küresinin sürekli veya gerektiği anda sersemletmesi gibi faktörlerin etkisi büyüktür.Şimdi demişsin 3-2 işsiz yücelen setli savaşçı geliyor kesiyor beni diye 2-3 kişi dalıyor ise zaten kesme şansın çok düşük Büyü bozma tılsımı 3 şart :D Büyü bozma tılsımı üretmiyorsan bu hata senindir :) Biraz deneyim biraz da araştırma yaparak bu tip konuları açsanız daha doğru olur hiç değilse başlık daha düzgün olabilirdi bendece.Başlık çok farklı anlamlara hitap etmiş :twisted:
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Açıkcası ben katılıyorum. 2,5 yıl boyunca büyücü oynadım. Gram GB'lere giremedim. Zaten M2 Muhabbeti çıktıktan sonra silmiştim bile ben büyücüleri... Direk şifamla GB'lere başladım. Kenan, Junon derken... Gaffar ve X'e girmeye başladım... Full hidro set. Siyanür Set(ayak eksik), Mevlana set(Asa eksik), Ruh Set(ayak eksik)... Bunların hepsini 500 m gibi paralar harcamadan tılsımsız yaptım... Büyücüyle eşya dizecek olsam hem tonla para verip M2 üretmem gerekecek hemde 4 herkes 4 büyücü girdiği için eşya düşme olasılı oldukça azalacaktı...

Yücelen muhabbetine gelecek olursak gerçekten katılıyorum... Hatta bana kalırsa savaşçıların zihin tutma meselesi kesinlikle kaldırılmalı... Bıçak adam için bir ağır bir sertten ibaret büyücüler... Savaşçı vs'leri bile 2 skile bitmeye başladı oldukça kısa ve zevksiz bir hal aldı bence oyun... Büyücülerin enerjileri %30 gibi bir oranla arttırılmalı veya eşyaların hasarları azaltılmalı diye düşünüyorum...
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen CRACK26 »

büyücünün handicapı budur. düşük enerji düşük zırh yüksek hasar. savaşçılarında yüksek zırh yüksek enerji yakın hasar. iyi kaçabilen ve iyi yetenek ayarlayabilen her büyücü saavaşçılara kafa tutabilir. tabi tek savaşçı için geçerli 2 savaşçıda şansı zor gibidir büyücünün.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

hala çok sıkıntılı insanlar var laf olsun diye konusan

ben düz itemlerden bahsediyorum.
yücelen + 2. etkili itemlerden

üretilmiş olan nadide veya saheserlerden değil.

sunu neden kimse anlamıyor yücelenli savascıyla ws attık yenildim bu olamaz dediğimi sanmıyorum

diyorum ki ben oturuyorum yücelenli bir savascı geldi bi anlık fırsattan faydalandı vurdu öldüm bitti bunlar 3 sn de oldu
ee bıcak sırtı geliyor gene aynı işi yapıyor ?

bıcak sırtı adam kessin helal olsun adam itemini dizmiş gelmis
yücelen item nedir ?

ayrıca gencler yanlıs düşündüğünüz bişi var
ben hasarlar yaratıklara karsı aynı kalsın sadece karsı kişilere karsı düşürülsün diyorum

eğer benim üzerim de saheser varsa bana yücelen etkisi işlemesin belirli oranda düşsün diyorum
yücelenli emek harcamamıs ama herkese dalan kişi gitsin şahesersiz güneş asalılara dalsın

mantıklı değil mi ?
bu karsı laf atanları hiç anlamadım zaten hayırdır o yücelenli herkese dalan ezikler sizlermisiniz ?
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

istanbulunruyasi yazdı:hala çok sıkıntılı insanlar var laf olsun diye konusan

ben düz itemlerden bahsediyorum.
yücelen + 2. etkili itemlerden

üretilmiş olan nadide veya saheserlerden değil.

sunu neden kimse anlamıyor yücelenli savascıyla ws attık yenildim bu olamaz dediğimi sanmıyorum

diyorum ki ben oturuyorum yücelenli bir savascı geldi bi anlık fırsattan faydalandı vurdu öldüm bitti bunlar 3 sn de oldu
ee bıcak sırtı geliyor gene aynı işi yapıyor ?

bıcak sırtı adam kessin helal olsun adam itemini dizmiş gelmis
yücelen item nedir ?

ayrıca gencler yanlıs düşündüğünüz bişi var
ben hasarlar yaratıklara karsı aynı kalsın sadece karsı kişilere karsı düşürülsün diyorum

eğer benim üzerim de saheser varsa bana yücelen etkisi işlemesin belirli oranda düşsün diyorum
yücelenli emek harcamamıs ama herkese dalan kişi gitsin şahesersiz güneş asalılara dalsın

mantıklı değil mi ?
bu karsı laf atanları hiç anlamadım zaten hayırdır o yücelenli herkese dalan ezikler sizlermisiniz ?
Güzel kardeşim Zırh değeri yok büyücülerin / Savunması Düşük / Can'ı Az

Kapi$$$ ???
Resim
Kullanıcı avatarı
Rahip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Henüz Yok

Mesaj gönderen Rahip »

Arkadaşım dediklerinin tam tersi olucak büyü bozma 3 tılsımı gelmeden önceyde dengeler biraz büyücünün yanındaydı zaten büyü bozma 3 gelince artık kök söktürür hale geldiler.Sen kombinasyonları ayarlıyamadığın için kesilmiş olabilirsin ama bu büyücülerin ezikliğini göstermez. Grup bölgesi yetenekleri ile vs yetenekleri bir olamaz ve eminim bu yüzden yatmışsındır.
2+2=4

“Genel Etkileşim” sayfasına dön