Turnuva ve Ödül kazananların belirlenmesi hakkında genel

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Turnuva ve Ödül kazananların belirlenmesi hakkında genel

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Turnuvaların fikstürleri belirlenmiş katılan herkese bşarılar ancak belirtmek isterim ki Naylon karakteri diye tabir edilen karakterlerle oluşturulmuş grupların alınıp ta Gerçek bir Grup ve Loncanın ( Meran sunucusu Zaman Loncası) Random sistemiyle dışarıda bırakılmış olması çok adaletsizce. Yönetim olarak son zamanlarda hepimizi şaşırtan liberal kararlar alındığına tanık oldum umarım bu Turnuva ile birlikte Random sistemine son verilir ve daha dirayetli daha doğrusu herkesin kabul edeceği işin tamamen şansa kaldığı ve kaybeden tarafın nasıl kaybettiğine kendi kanaat getireceği bir sistem getirirsiniz çünkü bu konuda Facebook sitemizde (İstanbul Kıyamet Vakti) ve forumda bazı konular açıldı ve ödül kazanan arkadaşlarımızın ödülleri nasıl kazandığıyla ilgili akıllarda "acaba?" sorusu dolaşmaya başladı.

Haddimize düşmez bununla beraber loncadan bir arkadaşımla nasıl adaletli herkese açık ve tamamen şansla alakalı bir sistem getirilebilirler diye düşündük, aklımıza forumda zar atmanın en mantıklısı olacağı geldi ve inanıyorum ki
Nerull forum için bir zar atma sistemi yazabilir herkesin bir defa üyeliğinden zar atabileceği ve sonuçların alenen katılanlar tarafından görülebileceği birden fazla kişi yüksek bir değeri attıklarında sadece onların arasında tekrar zar atılması sağlanabilir, sadece bir öneri tekrar herkese başarılar ARZ olan kazansın ;)

Şenlik başlasın, iyi eğlenceler. 8-)
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Re: Turnuva ve Ödül kazananların belirlenmesi hakkında genel

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Pardon arkadaşlar Zaman Loncası alınmış Sonuç olarak hala Naylon karakterleriyle oluşturulan gruplar orada duruyor düzeltme yapmakta fayda var :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Eqwador
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Re: Turnuva ve Ödül kazananların belirlenmesi hakkında genel

Mesaj gönderen Eqwador »

mirkan1453 yazdı:Pardon arkadaşlar Zaman Loncası alınmış Sonuç olarak hala Naylon karakterleriyle oluşturulan gruplar orada duruyor düzeltme yapmakta fayda var :)
YAZDIGIN 2 KONU ARASINDA 9 DK VAR NASIL BIR HIŞIMLA,SINIRLE YAZDIN BILMIYORUM.BIR ARZ OLARAK SIZINDE KATILMANIZA SEVINDIM.BASARILAR ;)
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön