Naylon Kp ve diğer konular Hk.
Naylon Kp ve diğer konular Hk.
39dandır süre gelen şu naylon kp yi kaldırın artık yavhu bir insanın savaşarak 3 yıldız olduğu görülmüşmüdür ? biz 39da pembe yıldız görünce şaşırıyorduk ki o zaman plus neyin nesidir bilemiyorduk bile artık şunu DURDURUN 39daki Güncellemenın olduğu gibi ŞAN ve KLAN paralarının 0 lanması gerektiğini düşünüyorum ... 39da kristal conk setim vardı arkama 6 kişi takılıyordu komutandan mısıra kadar kovalıyordu adamlar şimdi öylemi ? elementlerın işini bitirdiniz herşeyi akçeye bağladınız adım atmak , nefes almak akçe ile olacak nerdeyse Şu grafikleri düzeltin Ve silah parlatma saçmalığı ya kalksın yada sadece eşyayı yansıtırken görülsun yanı eşya parlamasın .. 39da tek tabanca takılan adam kazanıyordu sımdı tek tabanca takılan adam hiçbirşey yapamıyor bireyselliği bitirdiniz .. bi zilfallon plevne kolye 20mılyondu dizen kazanıyordu... tankmıs zart zurtmuş bunlar grup bölgesınde olsun sadece normal klan savaşlarında her savaşçı sınıfı sakınma açsın sert ağır kalksın .. oyundakı bilinmeyen bazı silahlar Tüfek 41vb takılsın.. bu arada ağır sert kalksın derken grup bölgesınde degılde normal klan savaşlarında kalksın demek istedim diğer değineceğim konu ise oyunda çok yüksek mevlalar dönüyor Canavarlardan gelen paralar azaltılsın bunu bari bono açığı için yapın .. Er meydanında 1 değil 2 item kazanınca gelsınkı EMLER CANLANSIN bir savaşcının 5 Sanıyelık Vs sını degıldı yaklasık 30sn kadar vs olsun SAVUNMA ARTIK ONEM KAZANSIN her 10 seviyde düşen hasar saçmalığı kalksın Bknz; Etin palpa takın takan 49 seviye bır adamın 160 elektrıgın yerıne 90 elektrık hasarı olması gibi.. şimdilik aklıma bunlar geldı ..yazdım rahatladım . yanlışım olursada kusura bakmayın buda benım düşüncem her türlü eleştırıye eyvallah derim.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Naylon Kp ve diğer konular Hk.
Sen bu konuyu açtın diye istediğin herşeyi yapacaklarmış
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
çok seneler geçti çok seneler geçti dönen yok seferinden
[youtube]http://youtu.be/FvDKrWHoxuc[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/FvDKrWHoxuc[/youtube]
...
Güzel kardeşım hiçbirşey demiyecekmiyiz yani ? hiç eleştiri yapmıyacakmıyız ?wonka yazdı:Sen bu konuyu açtın diye istediğin herşeyi yapacaklarmış![]()
zaten sorunda orada forum biz oyuncuların sohbet alanı gibi. ne oyuncuların harika önerileri bildirileri yenilikçi fikirleri çöp kutusunda silindi unutuldu. bizler burada fikirlerimizi paylaşalım yönetim dahil olmadı olmayacakta.4thEspada yazdı:Güzel kardeşım hiçbirşey demiyecekmiyiz yani ? hiç eleştiri yapmıyacakmıyız ?wonka yazdı:Sen bu konuyu açtın diye istediğin herşeyi yapacaklarmış![]()
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
Kardeş sence yönetim kp artırıcı ve plusı naylon kp olmadan nasıl satacak ? Az mantıklı düşünün onların işine gelen bir şey bu. Hayatta kaldırmazlar.
- suulh
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Hayalet Islığı>
ulan sitem edeni gördümde senin gibi gelen herşeyi silin diyeni ilk defa görüyorum 
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
güzeldisuulh yazdı:ulan sitem edeni gördümde senin gibi gelen herşeyi silin diyeni ilk defa görüyorum
Naylon kp yi bende sormuştum yasak değilmiş evet gerçekden bayağı saçma başka hiçbi oyunda göremezsiniz (görürsünüz ama cezası vardır) ikv nin özelliği buda 
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv