Oyunun En Büyük Açığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Oyunun En Büyük Açığı

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

Merhaba baslık güzel bir başlık oldu bu gün herkesin farkında oldugu ama bilmediği bir acıgı söylemek istedim
bu nasıl bir mantık dısı hizmettir ?

Benim Üzerim Full Trans Herşeyim Var Tamam Tılsımların 10 Numara.

Fakat Üzeri Full Yücelen 2-3 Savascı Geliyor ve Tak Yerdeyim 3 Vuruş yetiyor
Tek Savascı Gelsin Olduya Dalgınlıga Geldi Arkadan Durdurma Attı Daldı Ağır Sert Düz Vurus Bitiğiz

Böyle Bir Saçmalık Olabilir mi Nasıl Önceden 1 Lvl İtem Bile 49 da Etkisi Vardı Yada 25 lvl Çar Kesince Bile Kp Geliyordu
Düzeltildi

Bu İtemlerde Düzeltilmeli Yücelen ve Bunun Gibi Geride Kalmıs İtemler İçin Etkiler Azaltılmalı
Full Translı Bir Büyüyü Kesmemeli Yaratıklara Karsı Aynı Kalsa Bile 3 Karakter Sınıfında da Bu İtemler Düzeltilmeli ve Düşürülmeli Yücelense Sadece Yaratıklarda Etki Göstermeli Yoksa Ne Anlamı Kalır Mantıklı Bir OYUN oynamanın

Düşünsenize mev asa basıyor üzerinde 1-2 çöp şifa itemi zaten görev itemleri full yapıyor artık çarları
gaffara gidebiliyor gidememe li önce grup bölgelerinden takılarını zırhını sonra üzerine adam gibi nadidelerini cekip
öyle gidebilmeli

varmı böyle bir mantık savascı yücelen halit set 10 m bu para bi günde kazanılabilir
aylarca gaffar atma yada benim gibi üzerini 1t ye trans dizmiş birini gelip rahatlıkla kesebiliyor

ne güzel bb3 reçetesi cıkarttınız güçlü güçsüz farkı baya acıldı bunada bir el atılıp düzeltilmeli
güçlüyle emek verenle sır uyuzluk yapmaya kalkan sıkıntılı insanlar uzaklastırılmalı artık

OLİVERA
Kullanıcı avatarı
suulh
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: <Hayalet Islığı>

Re: Oyunun En Büyük Açığı

Mesaj gönderen suulh »

Katılmıyorum. tek taraftan düşünüyorsun. tılsımlarla birlikte yücelen savaşçıyı bırak Full savaşçıyla kafa kafaya gelebilecek kadar güçlü büyücüler.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Her an tetikte olacaksın bir klandaysan.

Harita'yı iyi göreceksin.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
SuRuP
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen SuRuP »

Bana göre ortada bir hata yok düzeltilicek
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir Dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. Bu savaş bir başladımı, Artık hiç bitmez!...

ŞuRuPP
Yağmur
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

istanbulunruyasi yazdı:Merhaba baslık güzel bir başlık oldu bu gün herkesin farkında oldugu ama bilmediği bir acıgı söylemek istedim
bu nasıl bir mantık dısı hizmettir ?

Benim Üzerim Full Trans Herşeyim Var Tamam Tılsımların 10 Numara.

Fakat Üzeri Full Yücelen 2-3 Savascı Geliyor ve Tak Yerdeyim 3 Vuruş yetiyor
Tek Savascı Gelsin Olduya Dalgınlıga Geldi Arkadan Durdurma Attı Daldı Ağır Sert Düz Vurus Bitiğiz

Böyle Bir Saçmalık Olabilir mi Nasıl Önceden 1 Lvl İtem Bile 49 da Etkisi Vardı Yada 25 lvl Çar Kesince Bile Kp Geliyordu
Düzeltildi

Bu İtemlerde Düzeltilmeli Yücelen ve Bunun Gibi Geride Kalmıs İtemler İçin Etkiler Azaltılmalı
Full Translı Bir Büyüyü Kesmemeli Yaratıklara Karsı Aynı Kalsa Bile 3 Karakter Sınıfında da Bu İtemler Düzeltilmeli ve Düşürülmeli Yücelense Sadece Yaratıklarda Etki Göstermeli Yoksa Ne Anlamı Kalır Mantıklı Bir OYUN oynamanın

Düşünsenize mev asa basıyor üzerinde 1-2 çöp şifa itemi zaten görev itemleri full yapıyor artık çarları
gaffara gidebiliyor gidememe li önce grup bölgelerinden takılarını zırhını sonra üzerine adam gibi nadidelerini cekip
öyle gidebilmeli

varmı böyle bir mantık savascı yücelen halit set 10 m bu para bi günde kazanılabilir
aylarca gaffar atma yada benim gibi üzerini 1t ye trans dizmiş birini gelip rahatlıkla kesebiliyor

ne güzel bb3 reçetesi cıkarttınız güçlü güçsüz farkı baya acıldı bunada bir el atılıp düzeltilmeli
güçlüyle emek verenle sır uyuzluk yapmaya kalkan sıkıntılı insanlar uzaklastırılmalı artık

OLİVERA

ne içtiysen bende istiyorum 8-)
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

bunu okuyanlar ne içti bilemicem

ben yücelen itemlerin eskide kalmıs itemlerin artık diğer karkaterler üzerindeki yüksek etkisinin kalkmasından bahsederken

sizler gelmiş büyü savascı zaten kafa kafaya geliyor diyorsunuz full bıçak savascı demiyorum yücelen savascı diyorum

umarım o olmayan beyninize birazcık sokarda anlarsınız.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

istanbulunruyasi yazdı:bunu okuyanlar ne içti bilemicem

ben yücelen itemlerin eskide kalmıs itemlerin artık diğer karkaterler üzerindeki yüksek etkisinin kalkmasından bahsederken

sizler gelmiş büyü savascı zaten kafa kafaya geliyor diyorsunuz full bıçak savascı demiyorum yücelen savascı diyorum

umarım o olmayan beyninize birazcık sokarda anlarsınız.
Akıl yoksunu kardeşim şu an piyasada şaheser [ bıçak sırtı ] item'den başka en yüksek max değer veren item yücelen değil mi ?

E be kardeşim niye böyle bir item'in özelliği düşürülsün.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen utku1907 »

Bu problem herkeste var adam sürekli gb girdiği için yetenekleri ona göre ayarlı bahsettiği savaşçılarında öyle bir derdi yok wslik yetenekler dolayısıyla savaşçılar yeniyor olmayan bir şey değil bakıyorum kutup 15 değil sonra "vay efendim biz nasıl yeniliyoruz."
Kullanıcı avatarı
HeaveN35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen HeaveN35 »

Sen formu doldur bize seni ararız :geek:
IIxHeaveNxII

Thelodos Of Ottoman

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Katılıyorum kardeşim yazık vallahi yazık verdiğimiz emeğe birde gelmiş o full yücelenli işsiz adamları savunuyorlar.

Bu kimin suçu söyleyeyim, eskiden herkeste yücelen item yoktu kolay bulunmuyordu hatta dahada zorlaşması gerekiyordu ki her 49 lvl adamda full yücelen olmayacaktı. Ama ne yaptılar gidip görevlerden vermeye başladılar. Zamanında o kadar pahalı olan Yücelen Solucan bile para etmez oldu.

Ya tılsımlarla kesip kesememek sorun değil kardeşim arkadaşı anlamıyorsunuz siz, tılsım kullanınca veya iyi oynayınca zorlasada keseceğini biliyoruz. Hİç M...n2 oyununu ileri seviye karakter düzene kadar oynadınız mı ? Hiç Sura denilen karakteri oynadınız mı? Üstünü full dizerek? İtemsiz 10-15 Savaşçıyı veya herhangi bir karakteri yerden yere vuruyor. Üstelik kaçmasına da gerek yok. O oyunda full dizili bir Sura karakteri İmparatorluk basıyor, adam emek harcamış çarını dizmiş emeğinin karşılığını alıyor, böyle ikv'deki full dizili büyü gibi kendi seviyesindeki itemsiz bir adama 3-4 saniye içinde yenilmiyor "ezik" damgası yemiyor.2 dk dikkatsizlik ettim diye geliyor 49 lvl yücelenli adam beni kesiyor hemde 3-4 saniye içinde olabilecek bir şey mi bu ya ? resmen emeğimle eziliyorum. Tabi siz 6 senedir aynı oyunu oynarsanız böyle bir deneyim yaşamazsanız desteklemezsiniz adamı.

Zaten bir şey dememde farketmeyecek bu oyunda pvp yok, beklemeyinde bu sistemle pvp gelemez oyuna. 0'dan başlanıp yapılması gerekir ki buda hayal.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer

“Genel Etkileşim” sayfasına dön