AciL Lütfen
AciL Lütfen
ArkadaşLar Bi sorun la Karşı karşıyayım TTNET üyeliğimle oyuna giriyorum . daha sonra oyundan çıktık dan sonra tekrar girerken ekran beyazlaşıyor oyuna girmiyor.. Baya Beklıyorum sayfa görüntelenemıyor felan diyorr :S neden acaba lütfen yardımmm TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
Re: AciL Lütfen
Merhaba;
İnternet cookislerinizi(geçmişini) silerek giriş yapmayı tekrardan deneyiniz.
Eğer halen bir çözüme ulaşamadı iseniz bu konu üzerinden tekrardan cevap yazınız.
Ve uyguladığınız adımlarını bildiriniz.
Saygılarımla
Eğer halen bir çözüme ulaşamadı iseniz bu konu üzerinden tekrardan cevap yazınız.
Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba ARkadaşlar,
Sana 'Cleaner' diye program öneriyorum onu kur ordan bilgisayarını tarat(Analiz et var ona bas) bütün çerezlerini silcek o da işine yarıcak sonra gel ordan 'Kayıt defteri' çıkçak onuda sorunlarını tarata bas sonra pc yi yenien başlat olmasssa yeniden kur.!
İYİ FORUMLAR.
Sana 'Cleaner' diye program öneriyorum onu kur ordan bilgisayarını tarat(Analiz et var ona bas) bütün çerezlerini silcek o da işine yarıcak sonra gel ordan 'Kayıt defteri' çıkçak onuda sorunlarını tarata bas sonra pc yi yenien başlat olmasssa yeniden kur.!
İYİ FORUMLAR.
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Jurnal16 yazdı: ArkadaşLar Bi sorun la Karşı karşıyayım TTNET üyeliğimle oyuna giriyorum . daha sonra oyundan çıktık dan sonra tekrar girerken ekran beyazlaşıyor oyuna girmiyor.. Baya Beklıyorum sayfa görüntelenemıyor felan diyorr :S neden acaba lütfen yardımmm TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
AYNEN YAA BNM PC DEDE AYNI SORUN VAR ÖNCEDEN KONU AÇTIM AMA CVP VEREN OLAMDI

- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
DEDİKLERİNİ HARFİEN YAPTIM AMA YİNE OLMADI BENDE YİNE TTNET/SOBEE AÇILMIYO SADECE MYNET AÇILIYO LÜTFEN Bİ ÇÖÜZM BULUNwinwar3 yazdı:Merhaba ARkadaşlar,
İYİ FORUMLAR.

Aynen bende hepsini yaptım ama oyuna sadece bi kere girebiLiyorum oyundan çıktıktan sonra daha giremıyorummm :S Ltfnn yardımmm
DedikLerinizi UyguLadımm Ama Sonuç aynıı Girmiyorrr :SRisky yazdı:Merhaba;
Saygılarımla
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
Evet [GM] ve [DEV] ler çarımı sobee ve ya ttnete aktarıcam plus için bi bakıyom açılmıyo ttnet ve sobee bitek mynet açılıyo ya bi çözüm önerin ya da mynet plusu geri getirin yaf

- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Şöyle birşey deneyin o zaman oyunu Bilgisayardan kaldırın ve yeniden kurun ama C kurmayın "D" kura bilirsiniz ve oyuna girmeyi deneyin buda olmadı Msn Açıkta İnternet sayfası varsa hepsini kapatın ve oyuna girmeyi deneyin. Gereksiz bazı Programları bilgisayarınızdan kaldırmanız Bilgisayar Hızınızı Yükselte bilir Bunların hiç biri olmassa Format atmanız en İyisi olacaktır...Jurnal16 yazdı:DedikLerinizi UyguLadımm Ama Sonuç aynıı Girmiyorrr :SRisky yazdı:Merhaba;
Saygılarımla
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı