Bakın Size Senaryomu Anlatayım ..
Element İtemler Eksik Olduğundan Yeni Bir Grup Bölgesi ve Karaköy - Heybeli Ada Eklentisi Gelecek .
Yeni Grup bölgesinden İtibaren Max İtemler Değil Elementler Önem Kazanacak (49 Seviye Bu bölge ).
Karaköy Eminönü ve sığınak Görevleri Tamamlamış için açık Bir Bölge Olacaktır Karaköyün girişinde GALATA Tophane Tarafında ise GİZİT Klanları Olacak yani Çeteciler ile Fare Adamlar Galata Kulesinin İçinden Ayrı Bir Mahsen Kapısı Olacak Oda Heybeli Adasına Açılacak Ve Galata Kulesinin Yakınlarında KUKLACI Olacak Karaköy ( 59 Seviye )..
Sadece Kendi Fikirim
Olası Senaryo ve Oyunun Hikayesi Olarak Bu 2 Konuyu Paylaşmıştım..
viewtopic.php?f=46&t=110764
viewtopic.php?f=46&t=110780
59 Level [HER DİLDEN ÖNERİLER]
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: 59 Level [HER DİLDEN ÖNERİLER]
En son DuMaNisTT tarafından 11 Eyl 2013 14:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Boş hayaller , boş cümleler kurmayı bırakın. Oyun artık tamamen bitmiştir. Tılsım saçmalıkları , grup bölgeleri saçmalıkları oyunu bitirdi. Hele ki yönetimin her yeniliği paraya bağlayıp bu yönden son derece aç olması oyunun sonunu getirmiştir. Cuma günü kısa süreliğine başladığım İKV yi tekrar bırakıyorum. Bırakın yönetim bu oyuna bağladığı bir kaç asosyal insanın sırtından geçinmeye devam etsin. Kendilerininde oyuna girdikleri , ilgilendikleri yok. Asosyal olanlar sağ olsun yönetime iş bırakmıyorlar.
Kimse artık İKV'yi sahiplenmeye kurtarmaya çalışmasın. Bu oyunun başındakiler sizi düşünmeyip sömürmeye çalıştıkça bu oyundan da buraya yok şu fikir , yok şu yenilik olsun diyenlerden de bir halt olmaz. Dost acı söylermiş beyler.
Sizi düşünmeyeni , sizleri sürekli sömürenleri sizler neden düşünüyorsunuz ?
Şimdi forumda çevrim içi kullanıcı sayısına bakıyorum da bir elin parmaklarının sayısını geçmiyor. Gerçekten bitik acınası halde İKV.
Kendini kurtaranlara geçmiş olsun , sömürülmeye kararlı olanlara da Allah akıl fikir versin diyorum..
Keyifli forumlar..
Kimse artık İKV'yi sahiplenmeye kurtarmaya çalışmasın. Bu oyunun başındakiler sizi düşünmeyip sömürmeye çalıştıkça bu oyundan da buraya yok şu fikir , yok şu yenilik olsun diyenlerden de bir halt olmaz. Dost acı söylermiş beyler.
Şimdi forumda çevrim içi kullanıcı sayısına bakıyorum da bir elin parmaklarının sayısını geçmiyor. Gerçekten bitik acınası halde İKV.
Kendini kurtaranlara geçmiş olsun , sömürülmeye kararlı olanlara da Allah akıl fikir versin diyorum..
Keyifli forumlar..
+1WHiTexDeWiL yazdı:Boş hayaller , boş cümleler kurmayı bırakın. Oyun artık tamamen bitmiştir. Tılsım saçmalıkları , grup bölgeleri saçmalıkları oyunu bitirdi. Hele ki yönetimin her yeniliği paraya bağlayıp bu yönden son derece aç olması oyunun sonunu getirmiştir. Cuma günü kısa süreliğine başladığım İKV yi tekrar bırakıyorum. Bırakın yönetim bu oyuna bağladığı bir kaç asosyal insanın sırtından geçinmeye devam etsin. Kendilerininde oyuna girdikleri , ilgilendikleri yok. Asosyal olanlar sağ olsun yönetime iş bırakmıyorlar.![]()
Keyifli forumlar..
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ağzına sağlık kardesWHiTexDeWiL yazdı:Boş hayaller , boş cümleler kurmayı bırakın. Oyun artık tamamen bitmiştir. Tılsım saçmalıkları , grup bölgeleri saçmalıkları oyunu bitirdi. Hele ki yönetimin her yeniliği paraya bağlayıp bu yönden son derece aç olması oyunun sonunu getirmiştir. Cuma günü kısa süreliğine başladığım İKV yi tekrar bırakıyorum. Bırakın yönetim bu oyuna bağladığı bir kaç asosyal insanın sırtından geçinmeye devam etsin. Kendilerininde oyuna girdikleri , ilgilendikleri yok. Asosyal olanlar sağ olsun yönetime iş bırakmıyorlar.![]()
Keyifli forumlar..
Bi eklemede ben yapayım , yönetim bölge getirirse tekrar grup bölgesi gelir çünkü ;
MMOPRG oyunlarında GRUP bölgesinin yapımı Normal bölgeden kat kat kolay
Oyunun devam etmesi için maddi kazanç elbet gerekiyor fakat ikv de abartıyorlar yakında charda 10 adım atmak 10 akçe olacak
Görün yakında sadece Ali ağaoğlu girebilecek ikv ye :mrgreen:
siz grup bölgesi getirin bizde grup grup ikvyi bırakalım he yönetim

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
millete o kdar ecel ejder ürettirdiler parlattırdılar onlar boşa gitmedi mi sanki?EsoRGeT yazdı:Bu zamandan sonra yeni level gelmez. Çünkü o kadar silah parlatmalar geldi çok para harcandı herkesin emeği boşa gider.Yeni gelecek pakette benim fikrimce ilk önce yetenek sistemleri değişmeli.Yani yeteneklere efekt eklenmeli.İkinci olarak bunlar basit şeyler olarak görülsede aslında büyük yenilikler.Tek kasa sistemi.Her hesabın tek kasası olucak yani Büyücüden kasaya koyduğun itemi şifacı çarına geçip alabilesin.Yeni büyük bir bölge şart.Bu bölge grup bölgesi olmıycak.yeraltı gibi geniş büyük bir yer olucak.Herşeyden önce gruplaşma bitmeli oyuncular tek başlarına bir şeyler yapmalı..
ayrıca 59 level gelince bıçak sırtılar kıyametler translar boşa gitmeyecekki 59 level olurken işimize yarayacak he yeni level değil de sadece yeni itemler gelirse işte o zaman hepsi boşa gider
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
59 level gelince yeni itemler gelmeyebilir belki de 
- suulh
- İri Fare Avcısı
- Lonca: <Hayalet Islığı>
Oyun yapımcı konuşuyor ahahaYaLnIzKaLp yazdı: Ağzına sağlık kardes
Bi eklemede ben yapayım , yönetim bölge getirirse tekrar grup bölgesi gelir çünkü ;
MMOPRG oyunlarında GRUP bölgesinin yapımı Normal bölgeden kat kat kolayyönetim işin kolayına kaçtıkça çok oyuncu kaybeder.
ekleme yapayımxFahrenheitx yazdı:ERSEN yazdı:Herkes aydınlığa çıkacağımız günü bekliyor.. Her dilden bir öneri duyalım ki sesimiz daha güçlü çıksın..
Yeni gelecek eklenti paketinde neler isterdiniz ? Kasa,Level,Yetenek ?
Bence oyuna çok geniş kapsamlı bir yenilik gerekiyor.Gelecek olan olası yeni seviye ve yeteneklerin dışında oyun içinde var olan bazı şeylerinde iyileştirilmesi/değiştirilmesi gerek.
Benim Düşünceme Göre;
Oyun İçi Değişmesi Gerekenler,
Düzeltilmesi gereken hatalar,
- Şifacı sınıfının "Büyü Bozma" yetenek efekti.
- Oyun arayüzü
- Yalnızca Plus Paketlilerin Lonca Kanalına yazabilmesi
- Kasadan çantaya, çantadan işportacı ve ya diğer yerlere "sürükle-bırak" yöntemi yerine "sağ tık" ile eşya ve materyalleri taşıma(Bence çok ama çok büyük bir eksiklik, ayrıca özgünlük ile uzaktan yakından alakası yok)
- Er Meydanının Lonca Savaşlarına uygun biçimde yeniden düzenlenmesi.
Bu tıpkı /savas 1,2,3 ... gibi olabilir.
Bunların yanına ek olarak /loncasavas 1,2,3... şeklinde yeni er meydanları eklenip, bu ermeydanlarına özel kurallar konulabilir.Mesela gruptaki herkesin aynı loncada bulunma şartı, ödüllerde düzenleme vs..- Dükkanda ki "Yardımcı Güçlendirme" ürününün fiyatı düzenlenerek süreli yerine süresize çevrilmesi.
Eklenmesi gerekenler,
- Büyücünün Kutup Rüzgarı ve Savaşçının Deparı' n da ki hata
- Sunucu kaynaklı olduğu söylenen ve ara ara karşımıza çıkan karşı klandakine vuramama.(Hedef düşman olmalı)
- Sunucu Listesinin ara ara gelmemesi
- Sık sık tekrarlanan lag problemi
- 3. ve Ortak karakter kasası (eklenecek 3. kasa ortak da olabilir.)
- Yeni seviye, yetenek ve beraberinde ki eşyalar, madenler vs... (Bunun zamanlaması iyi ayarlanmalı)
Aklıma gelenler bunlar.[/color][/i]
eminönünün grafikleri berbat durumda tamam yeni camii mısır çarşısı falan onlara diyecek lafım yok ama oyundaki binalar yollar çok ama çok özensiz yapılmış ha bi de oyunun başlangıç kısmı ilk kıyafetler falan gerçekten göze iğrenç geliyor 29 level zamanındaki şeylerin düzelmesi gerekiyor
ha bi de şu gazap modu saçmalığına bir çare bulunsa çünkü gazapçılar kesilmiyor ha bi de savaşçı skillerine efekt yapılsa çok iyi olacak
Lan Salak 59 Level Gelecek Ama Yeni İtemler Gelmeyecek Öyle Mi?Hahahahahahahahahahahaha Güldürme Beni.Ey Beyinsiz Tosbaa Levelin 59 Ama Üstündeki İtemler 49 Level İtemleri.İşe Yarar Mı Onlar Salak?aytit yazdı:59 level gelince yeni itemler gelmeyebilir belki de
- suulh
- İri Fare Avcısı
- Lonca: <Hayalet Islığı>
Bence 2 Bıçak sırtı itemi OOK'ye verince 1 59 Level item versinWiLDCaT yazdı:Lan Salak 59 Level Gelecek Ama Yeni İtemler Gelmeyecek Öyle Mi?Hahahahahahahahahahahaha Güldürme Beni.Ey Beyinsiz Tosbaa Levelin 59 Ama Üstündeki İtemler 49 Level İtemleri.İşe Yarar Mı Onlar Salak?aytit yazdı:59 level gelince yeni itemler gelmeyebilir belki de