55ivedik55 yazdı:bir level çar açıp söv diyecem ama ben de korkudan diyemedim şimdiNocomment yazdı:Birşeyler yazayım dedim ama korkuyorum![]()
necomment
- Alcatraz24
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ^^Bloody Touch^^
Re: necomment
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
-
chessmaster
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
Bu klan savaşı ne oldu alt tarafı 80 tane grup seçeceksiniz onu da otomatik seçiyor adrenalin olsun diye mi bekletiyorsunuz yoksa zaman kazanmak için mi ?
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Şey ' ler Ayrı Yazılır. Her Şey Bir Şey gibi...Nocomment yazdı:Birşeyler yazayım dedim ama korkuyorum![]()
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.On Numara. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:DuMaNisTT yazdı:Şey ' ler Ayrı Yazılır. Her Şey Bir Şey gibi...Nocomment yazdı:Birşeyler yazayım dedim ama korkuyorum![]()
Not:Şey'ler Değil, "Şey"ler Diye Yazılmalıydı.Yani Ben Böyle Biliyorum, Yanlışsa Bilemem.
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Kurtuluş
antinKUNTIN yazdı:Senin de "olmalydı" değil, "olmalıydı" yazman gerekirdi. Ayrıca virgül ve noktalar kelimeden hemen sonra, boşluk bırakılmaksızın yazılmalıdır. Dikkat edelim lütfen.DuMaNisTT yazdı:Dikkat değil dedikten sonra VİRGÜL olmalydı , dikkat edelim lütfen .muhammet1361 yazdı:dikat değil dikkat biraz dikkat edelim lütfenEmoReis yazdı:Necomment deil Arkadaşım Nocomment Biraz Dikat Edelim Lütfen ...
Hepinize nocomment, yorum yok diyorum!
"nocomment" değil, "Nocomment" olmalıydı. Lütfen dikkat ediniz.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Tırnak İşaretinden Önce Virgül Kullanılmaz , Yanlış Bilmiyorsam . :mrgreen:Symbian yazdı:antinKUNTIN yazdı:Senin de "olmalydı" değil, "olmalıydı" yazman gerekirdi. Ayrıca virgül ve noktalar kelimeden hemen sonra, boşluk bırakılmaksızın yazılmalıdır. Dikkat edelim lütfen.DuMaNisTT yazdı:Dikkat değil dedikten sonra VİRGÜL olmalydı , dikkat edelim lütfen .muhammet1361 yazdı:dikat değil dikkat biraz dikkat edelim lütfenEmoReis yazdı:Necomment deil Arkadaşım Nocomment Biraz Dikat Edelim Lütfen ...
Hepinize nocomment, yorum yok diyorum!
"nocomment" değil, "Nocomment" olmalıydı. Lütfen dikkat ediniz.
- turna
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: loncamkalmadıkibenim
Dilinizi bu kadar önemsiyorsanız, ''Türkçe'' kullanıcı adı kullanın arkadaşlar
)
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Kurtuluş
Gerçekten çok güldümNocomment yazdı:Birşeyler yazayım dedim ama korkuyorum![]()
DuMaNisTT yazdı:Şey ' ler Ayrı Yazılır. Her Şey Bir Şey gibi...Nocomment yazdı:Birşeyler yazayım dedim ama korkuyorum![]()
Bir şeyler ayrı yazılır,ama noktalama işareti yok ise ; Şey ' ler Ayrı ( a küçük olmalıydı ) Yazılır. ( y küçük olmalıydı ) Her Şey ( ş küçük olmalıydı ) Bir ( b küçük olmalıydı Şey ( ş küçük olmalıydı )gibi
- suulh
- İri Fare Avcısı

- Lonca: <Hayalet Islığı>
Parantez işaretinden sonra boşluk konulmadan direk kelime yazılır Nihat abiNocomment yazdı:DuMaNisTT yazdı:Şey ' ler Ayrı Yazılır. Her Şey Bir Şey gibi...Nocomment yazdı:Birşeyler yazayım dedim ama korkuyorum![]()
Bir şeyler ayrı yazılır,ama noktalama işareti yok ise ; Şey ' ler Ayrı ( a küçük olmalıydı ) Yazılır. ( y küçük olmalıydı ) Her Şey ( ş küçük olmalıydı ) Bir ( b küçük olmalıydı Şey ( ş küçük olmalıydı )gibi