10 binlerce kişimi ? istersen oyuna 10 tane yeni karakter gelsin ne değişir grafikler vasat lag aldı başını gitti oyuna 10 kişi başlarsa öpüp başlarına koyacak duruma geldilerKingxReaper yazdı:İkv ye yeni bir karakter gelse sizce nasıl olur.bana göre tüfekçi diye bir karakter gelmeli bu karakterin yetenekleride çemberde işe çok yarasın ama çember gurubuna sadece 1 tane tüfekçi alına bilsin böyle olursa onyuna 10 binlerce kişi yeniden başlar
İKV 'YE YENİ BİR KARAKTER GELSE?
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV 'YE YENİ BİR KARAKTER GELSE?
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
10 bin kişi geri döner iyi mübalağa olmuş
Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
bence yeni konu açın beyler bu tip düzeltmeler şart gmler faln görsün
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
İkv ' ye Yeni Karakterin Gelmesi 1 den 49 a İtemlerin Komple değişmesi Demek Ve Bu Tüm Oyunculara Haksızlıktır Yeni Karakterin Gelme Olasılığı %1 Diye Düşünüyorum. Ama Savaşçılarda ki Gibi TANK - Ofans Şeklinde değişik Bir Stil Gelebilir Diğer Sınıflarada.
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Kurtuluş
İkv deki lag sorunu gerçekten çok abartıyorsunuz. Lag oluyor gerçekten. Fakat "çoğu" oyuncular iyi oynayamadıkları için lagı bahane ediyorlar. Yaşanmış bir olay anlatayım, arkadaşımla çt ye girmiştik. Başladı herkes lagdan söz etmeye o sırada bizde mesajlaşıyorduk , birbirimizde lag olmadığını söyledik.(Bu sadece bir örnek) Bu oyunun lagdan önemli sorunları var. En büyük sorun ise "GRAFİK"leri dir. Eğer oyunla ilgili sorununuz varsa desteğe mesaj atın. Konu açmanızı , tartışma ortamı yapmanızı tavsiye etmiyorum. İyi forumlar...
Oldu.Bide Bazukacı Getirelim Tam Olsun.Şöyle Saçma Saçma Öneriler Yapmıyor Musunuz Sinir Oluyorum Ya!KingxReaper yazdı:İkv ye yeni bir karakter gelse sizce nasıl olur.bana göre tüfekçi diye bir karakter gelmeli bu karakterin yetenekleride çemberde işe çok yarasın ama çember gurubuna sadece 1 tane tüfekçi alına bilsin böyle olursa onyuna 10 binlerce kişi yeniden başlar
Not:Cengiz Han 2'den Mi Özendin Ne Yaptın?
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Nerull yazdı:Ninja ve Şaman getiriyoruz en kısa sürede
- SoulKitchen
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: HÜR
Tüfek kullanan bir karakter kulağa hoş geliyor. Hem oyunun genel karakterini de bozmaz diye düşünüyorum.

Refresh yazdı:Dar düşüncelisin düz mantık oyununu oyna sen boşver bunları o güzel beynini yorma.KingxReaper yazdı:yeni karakter şart boşverin 59 level ayaklarını ayrıntıları öyle olmalı
sen ne gereksiz bir oyuncusun öyle ya baktımda insanların önerilerine hep bir muhalefet hep bir aşağılama ama tekrar baktımda senden o beyninden hiçbir yenilik adına fikir çıkmamış. eleştirirken adil ol
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- aken
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: İzmir
loldeki blitzcrank gelse efsane olur oyun

belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken