Fuarlar Hakkında
- flashforce
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Destruction
Fuarlar Hakkında
İyi forumlar diye başlamak istedim ama olmadı.İçimden gelmiyor fuardaki ayrıcalıklara biz neden erişemiyoruz.Örneğin; Van da yaşıyorum fuar İstanbul 'da ne yapayım uçağa atlayıp geleyim mi ? Malesef bu oyun herkese hitap etmiyor demek ki fuarın olduğu hafta dükkana koysalar fuara özel ayrıcalıkları daha iyi olur diyorum.Ha şimdi diyeceksiniz nerde kaldı ayrıcalıklar.Ayrıcalıkta şu olsun oradaki yarışmalara katılamamak. İsteseler onlarada katılmamızı sağlayacaklardır.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Fuarlar Hakkında
Fuar için paket düzenlendi fakat her zaman ki gibi 'AKÇE' ile satışa konulan bir paketti.flashforce yazdı:İyi forumlar diye başlamak istedim ama olmadı.İçimden gelmiyor fuardaki ayrıcalıklara biz neden erişemiyoruz.Örneğin; Van da yaşıyorum fuar İstanbul 'da ne yapayım uçağa atlayıp geleyim mi ? Malesef bu oyun herkese hitap etmiyor demek ki fuarın olduğu hafta dükkana koysalar fuara özel ayrıcalıkları daha iyi olur diyorum.Ha şimdi diyeceksiniz nerde kaldı ayrıcalıklar.Ayrıcalıkta şu olsun oradaki yarışmalara katılamamak. İsteseler onlarada katılmamızı sağlayacaklardır.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fuarlar Hakkında
oyun bitmiş gitmiş siz dhaa fuar diyosunuz boşverin fuarı falan