59 Level [HER DİLDEN ÖNERİLER]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 59 Level [HER DİLDEN ÖNERİLER]

Mesaj gönderen Duke »

Para kasan oyuncuların çöp diye tabir edilen materyalleri tek bir tuşla satması yada hepsini sat gibi bir buton yapılması iyi olurdu. Bunun için level şart değil aslında.
Basbakmayan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Basbakmayan »

Emeğimizi korumak için oyunda hile korumaları var. Ama sorunlar, laglar falan olmasa, daha gerçekçi bir oyun olsa, mantıklı yenilikler yapılsa dört dörtlük bir oyun olur.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Çemberlitaş İtemleri Tamamlanmamış İtemler Olduğunu Düşünüyorum. Bu Yüzden ilk GRUP Bölgesi Geleceğini Tahmin Ediyorum...
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

DuMaNisTT yazdı:Çemberlitaş İtemleri Tamamlanmamış İtemler Olduğunu Düşünüyorum. Bu Yüzden ilk GRUP Bölgesi Geleceğini Tahmin Ediyorum...
oyun zaten battı 1 tane grub bölgesi gelirse ne olur düşünemiyorum
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SedaT03 »

Gecenin bu saatine kadar emek yazık inş kapanır bu saatlere kalmayız be gaffara gireriz madalya bugünlük 7. gaffarım :)
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

SedaT03 yazdı:Gecenin bu saatine kadar emek yazık inş kapanır bu saatlere kalmayız be gaffara gireriz madalya bugünlük 7. gaffarım :)

ilk okuyuşta anlayana yönetim yeni güncellemenin tarihini söyleyecekmiş.
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
WiLDCaT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WiLDCaT »

Ya Kardeşim Siz Anlamıyor Musunuz, Anlamak Mı İstemiyorsunuz?İkv'ye Yeni Level Bu Saatten Sonra Gelmez.Gelecek Olsaydı Migrat Ve Sığınak Gelmeden Getirirlerdi.Farz-ı Misal 59 Level Geldi.Sana Olacakları Söyleyeyim.Bütün Çemberlitaş İtemleri Çöp Olur.Aynı Şekilde Bütün Migrat Ve Sığınak İtemleride Çöp Olur.Ecel Getiren, Latif, Ejder Asa, Ashab-ı Kehf Bunlar Zaten Direk Çöpe Çıkar.Aynı Şekilde Tüm Gözlüklerde Çöp Olur.Migrata, Sığınağa, Çemberlitaş'a, Hatta Büyük Hole Bile Grup Bulamamaya Başlarsın Çünkü Herkes 59 Levelle Birlikte Gelen Bölgeye Yığılacaktır.Yeni Gelen İtemlerle Birlikte Dişi Örümcek, Solucan, Ifliss, Dev Komodo, Yeşil Hidra Ve Kadim Hidra'nın Kesimi Çok Kolaylaşır.Ve Bu Yaratıklardan Düşen Örümcek Gözü, Liderlik Sembolü, Meran Mücevheri, Dev Komodo Dişi, Hidra Pençesi Ve Kadim Hidra Pençesinin Hiçbir Değeri Kalmaz.Aynı Şekilde Çemberlitaş Bosslarından Düşen Galata Sembolü, Erg Yongası, Köşk Madalyonu, Ateş Boyası Ve Hidrojenin De Hiçbir Değeri Kalmaz...

Ama Tabiki Siz Çarlarınızı Full + Full Haline Getirdiğiniz İçin Bu Yazdıklarımı Düşünemez Ve 59 Level İstersiniz.Allahtan Yönetimin 59 Level Getirmeyeceğinden Adım Gibi Eminim De İçim Rahat.

İyi Forumlar.
TDEmmorpg
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TDEmmorpg »

Bu mario çakması mmorpg yi halâ daha oynayan kaldı mı ya? Oyun bitmiş çökmüş durumda zaten gmler,yetlililer sizlerle yıllardır maytap geçiyor getirdikleri yeniliklere ve bir önceki yenilik ile en son yenilik arasındaki zaman dilimine ve yeniliğin dandikliğine bakarsanız maytabın kralını farkedebilirsiniz. Yıl olmuş 2013 neredeyse 2014 olacak piyasada muazzam derecede mmorpg ler mevcut siz halen daha ikv... Herkesi Rappelz Türkiye serverına beklerim gelenler olursa oyun içinde elimden geldiğince yardımcı olurum.
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

SedaT03 yazdı:Gecenin bu saatine kadar emek yazık inş kapanır bu saatlere kalmayız be gaffara gireriz madalya bugünlük 7. gaffarım :)
Önce düzgün cümle yazmayı öğren sonra gaffardan item bekle :?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SedaT03 »

wonka yazdı:
Önce düzgün cümle yazmayı öğren sonra gaffardan item bekle :?
Tamam başka sefere inş oldu mu güzelim
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön