Tekrardan Merhabalar,

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Tekrardan Merhabalar,

Mesaj gönderen 4thEspada »

Bugün itibariyle oyuna geri dönmüş bulunmaktayım .. eskiler beni bilir ben serserixkratos oyuna pek fazla girmiyeceğim .. zaten bir dizi kötü olay gerçekleşti başımdan gelmişkende onları bir yazayım dedim..

biliyorsunuz oyunda 39dan beri varolan bir karakter vardır adı Nesquik
Bu karakterin sahibi Volkan kabakayadır ve bu karakteri kendisiyle kullanan yeğenleri vardır.. bilirim kendileri
49 şaheserler ilk çıktığı zaman direk ejder ürettim karakterımın adı ottomanxempire idi. bu karakterler beraber uyelıklerımde bulunandiğer karakterleri , plus paketlerimi , çalmış sadece serserixkratosu boşaltıp geri vermişdir e halıyle o dönem oyunu bırakınca bende sildim karakteri.. bu kişi aynı zamanda Revengofage (halıl) ısımlı arkadaşımızıda dolandırmısdır.. karakterlerını yeğenlerı ıle kendısı kulllanmaktadır ve CİHAN-I HÜKÜMRAN Loncasındadır bunlar şuan orda barındırmaktadırlar Karakterlerı Mojıto ADMIRAL vb .. karakterım olan ottomansı Zalımfeleke satmıştır oda karakterın adını değiştirmiştir ..

Bu kendileridir ; viewtopic.php?f=26&t=16882&start=10

O gün açtığım konu ; viewtopic.php?f=26&t=17053

Kikimokoxtwo Volkan bile bilir bu olayları

bu revengofage actıgı konu ; viewtopic.php?f=26&t=16882

buda benım karakterımdır ; viewtopic.php?f=26&t=44073

Kendisini bırak yeğenleriyle iş birliği yapıp çar çalıyor insanları soyuyor sorsun o mete adlı yeğenıne ne olmuş kendı karakterlerıne ?

şimdilik bukadar yazabıldım formatdan sonra silindi fotoğraflar kendısınde az şeref haysiyet varsa cevap verir
iyi forumlar.

“Genel Sohbet” sayfasına dön