Para benim , Tılsım benim sana giren çıkan neWiLDCaT yazdı:Lan #@!? Koduğumun Malı Hava Atmak İçin Bi Konu Açtın Bişi Demedik İkinciyi Niye Açıyosun Hıyar Herif!
Başka güzel tılsım önerisi olan var mı
- Occeseons10
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: PERSPEKTİF
Re: Başka güzel tılsım önerisi olan var mı :)
- Occeseons10
- İri Fare Avcısı
Re: Başka güzel tılsım önerisi olan var mı
Sunucudan toplanmış tılsılar değil hepsi şahsıma ait tılsımlarutku1907 yazdı:Arkadaş sunucudan toplamış tılsımları reklamını yapıyor. Diğer arkadaşa yapılan yorumlardan
- Occeseons10
- İri Fare Avcısı
Direnç Kırma tılsımı güzel fakat Meteorit 2 (III) de üretirsem kırmızı tılsım fazlalığı olurbordo yazdı:Tavsiyemi dinleyip Direnç kırma tılsımını üretmişsin. Bir tavsiyede daha bulunayım.
Bu tılsımlara son olarak Meteorit 2 (III) yakışır diyorum.
Meteorit 2 (III) Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma miktarını %35 yapar.
Herkes bireysel hasarları düşünüyor ancak Meteorit 2 (III) olan bir grup özellikle çemberlitaşta fizikselle olağanüstü hasarlar verebilir. Bu tılsımın grupta 1den fazla kişide olduğunda neler olacağını düşünün :shock:
Lan Beyin Özürlü Kendi Ağzınla İtiraf Ediyosun Evet Hava Atmak İçin Açtım Diye.O Zaman Konu Başlığını Milletle Dalga Geçer Gibi Başka Güzel Tılsım Önerisi Olan Varmı Diye Açma.Açık Açık Söle Hava Attığını.Üstelik İlk Konun Da Değil.Merak Ediyorum Hava Atınca Noluyor?Her Hava Atma Konusu Açtığında 50 M Mi kazanıyosun Bi Yürü Git Allah Aşkına Bide Genel Etkileşimede Açmış Konuyu Hıyara Bak.
Sancak Genel Sohbete 2 Tane Konu Açmış, Yetmemiş Bide Buraya Açmış.Pes!
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
WiLDCaT yazdı:Sancak Genel Sohbete 2 Tane Konu Açmış, Yetmemiş Bide Buraya Açmış.Pes!
post kasıyorlar hacı bunlar biliyorum ben
Ya Kardeşim, Hava Atmak İçin Bi Konu Açarsın Anlarımda, 2. Ve 3. Noluyor?O Hıyarın Amacı Post Kasmak Falan Değil Sadece Millete Hava Atmak.muhammet1361 yazdı:WiLDCaT yazdı:Sancak Genel Sohbete 2 Tane Konu Açmış, Yetmemiş Bide Buraya Açmış.Pes!
post kasıyorlar hacı bunlar biliyorum ben
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
konuya bakmadım direk yorum attımda bu hıyar biliyorum ya
haklısın kardeşim
demek istediği : yani bende tılsım var ee yani haberiniz olsun senin tabirle hava atıyor dngl 
- Occeseons10
- İri Fare Avcısı
WiLDCaT yazdı:Lan Beyin Özürlü Kendi Ağzınla İtiraf Ediyosun Evet Hava Atmak İçin Açtım Diye.O Zaman Konu Başlığını Milletle Dalga Geçer Gibi Başka Güzel Tılsım Önerisi Olan Varmı Diye Açma.Açık Açık Söle Hava Attığını.Üstelik İlk Konun Da Değil.Merak Ediyorum Hava Atınca Noluyor?Her Hava Atma Konusu Açtığında 50 M Mi kazanıyosun Bi Yürü Git Allah Aşkına Bide Genel Etkileşimede Açmış Konuyu Hıyara Bak.
Az laf çok iş . Kendine yediremiyorsan susacaksın !
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Anladık paran var zenginsin kardeşim 2 konu açmaya gerek yoktu