Uzun süredir oynadığım bu oyunu eskisi kadar eğlenceli bulmadığım için bırakıyorum.Hakkı geçen herkes hakkını helal etsin.Hakkım varsa da helal olsun (: çoook güzel arkadaşlar edindim yer yer oyunu bıraktım, bıraktığımda dahi görüştüğüm arkadaşlarım oldu.Bir ayrılık daha gelmiş demek ki (:
Oyunda olsa insanın kişiliğinden ödün vermemesine önem verdim daima.Umarım iyi bir TURNA profili bırakabilmişimdir hatırınızda.Sayılacak çok isim var ama ismini yazmadığım biri olur alınır gücenir bu yüzden kimsenin adını yazmayacağım.
Kendinize çok iyi bakın.Allah'a emanet olun.
TURNA
(:
ufak bir veda daha olsun :)
- turna
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: loncamkalmadıkibenim
ufak bir veda daha olsun :)
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
- MdKing
- İri Fare Avcısı
- Lonca: The King
Re: ufak bir veda daha olsun :)
tamam görüşürüz. gelmek istersen pm at bana. /f FeRRee
her türlü yardımı yaparım...
FeRRee ALaCaKaRaNLıK The KİnG

- MdKing
- İri Fare Avcısı
- Lonca: The King
Vay be uçtun gittin Turna daha gaffar kesecegdik
))
FeRRee ALaCaKaRaNLıK The KİnG

-
- Cin Avcısı
mk dengesizi bi sussana :mrgreen:MdKing yazdı:tamam görüşürüz. gelmek istersen pm at bana. /f FeRRee
Ceza .....
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Lonca: Vuslatt
Yolun açık olsun allah gönlüne göre versin, fatma bende bırakıcamda bikaç arkadaş hatırına duruyorum ama onlarlada konusuyorum 1 hafta sonra BLEYD (ŞAHİN) karakteride bırakmış olacak umarım...oyun şuan ne büyür ne küçülür... Ama benim sebebim oyundan ziyade farkında olmadan oyuna kendimi kaptırıpda bazı kişilere zaman ayıramamam... Zaten oyundaki tanıdıklarımızda bırakıyo yeni gelen olmuyor.git gide azalıyoruz...
- turna
- Sahaf Yardımcısı
Bleyd yazdı:Yolun açık olsun allah gönlüne göre versin, fatma bende bırakıcamda bikaç arkadaş hatırına duruyorum ama onlarlada konusuyorum 1 hafta sonra BLEYD (ŞAHİN) karakteride bırakmış olacak umarım...oyun şuan ne büyür ne küçülür... Ama benim sebebim oyundan ziyade farkında olmadan oyuna kendimi kaptırıpda bazı kişilere zaman ayıramamam... Zaten oyundaki tanıdıklarımızda bırakıyo yeni gelen olmuyor.git gide azalıyoruz...
hayat oyuna tüm gününü harcayacak kadar uzun değil şahin (: teşekkür ederim..sevdiklerin yanında iken onların yanında ol derim
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Lonca: Vuslatt
evet çok haklısın ben bunu çok geç anladım en yakın arkadaşlarımdan birini trafik kazasında kaybedince anladım ama boşa cok zaman harcamışım,şu anda bırakıcam diyorumda oyundaki abilerimiz arkadaşlarımız bırakmamı istiyo bakalım zaman herşeyin ilacı...turna yazdı:Bleyd yazdı:Yolun açık olsun allah gönlüne göre versin, fatma bende bırakıcamda bikaç arkadaş hatırına duruyorum ama onlarlada konusuyorum 1 hafta sonra BLEYD (ŞAHİN) karakteride bırakmış olacak umarım...oyun şuan ne büyür ne küçülür... Ama benim sebebim oyundan ziyade farkında olmadan oyuna kendimi kaptırıpda bazı kişilere zaman ayıramamam... Zaten oyundaki tanıdıklarımızda bırakıyo yeni gelen olmuyor.git gide azalıyoruz...
hayat oyuna tüm gününü harcayacak kadar uzun değil şahin (: teşekkür ederim..sevdiklerin yanında iken onların yanında ol derim
- Tolga54
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Real hayatında başarılar dilerim seni tanımadan önce söverdim çok biliyosun hakkını helal et benımde hakkım var ise helal olsun 
NicePeach [Kıyamet Asa (^)] , [Transformatör Asa (^)] , [Cehennem Asa]
TCTolgahanÖZTÜRK [Bıçak Sırtı Kılıç (^)] , [(^)Ecel Getiren]
NicePeachII [Mevlana Asa(^)] , [Hidroflorik Asa(^)]
TCTolgahanÖZTÜRK [Bıçak Sırtı Kılıç (^)] , [(^)Ecel Getiren]
NicePeachII [Mevlana Asa(^)] , [Hidroflorik Asa(^)]
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Lotus
turna yazdı:Uzun süredir oynadığım bu oyunu eskisi kadar eğlenceli bulmadığım için bırakıyorum.Hakkı geçen herkes hakkını helal etsin.Hakkım varsa da helal olsun (: çoook güzel arkadaşlar edindim yer yer oyunu bıraktım, bıraktığımda dahi görüştüğüm arkadaşlarım oldu.Bir ayrılık daha gelmiş demek ki (:
Oyunda olsa insanın kişiliğinden ödün vermemesine önem verdim daima.Umarım iyi bir TURNA profili bırakabilmişimdir hatırınızda.Sayılacak çok isim var ama ismini yazmadığım biri olur alınır gücenir bu yüzden kimsenin adını yazmayacağım.
Kendinize çok iyi bakın.Allah'a emanet olun.
TURNA
(:
saf olarak tanıdım ve hep öyle kalıcaksın bunu biliyorsun fazla tükürük yok bu sefer buda benden olsun
güle güle mrssmith
- turna
- Sahaf Yardımcısı
Tolga54 yazdı:Real hayatında başarılar dilerim seni tanımadan önce söverdim çok biliyosun hakkını helal et benımde hakkım var ise helal olsun
sağ ol tolga sövmelerini hatırlatmasan daha iyi olurdu sanki (: helal olsun estafirullah (: