Öncelikle merhaba kendi adıma konuşmak istiyorum burada
Tılsım sistemi çıktı çıkalı zaten loncalar ile başlayan gruplaşma olayı iyice yaygınlaştı bence oyunu bitiren son darbe tılsım sistemi oldu şimdi açık açık konuşayım örneğin m1'İ üretmek için en azından 1-2ayharcamanız gerekiyor minimum yanlış olabilirim mantık olarak madenleri kendini çekerseniz bu süreç bence bu süreye yayılıyor madenden saf çıkması ayrı bir konu holde herkez madene yatıyor yasak olabilir ama oyuncular oyun içinden internetten vs. ürettikleri tılsımları satıyorlar merak ettim birine sordum bana verdiği cevap 200 TL idi şimdi evet tılsımı üretmek zor olabilir emek istiyor olabilir fiyatıda bu olabilir ama bu tılsımı oyunun vazgeçilmez itemi yapıp bu tılsımı olmayanları çemberlitaşa almama gibi birşey çıktı şimdilerde 1900 fizikli çarımla m1 im olmadığı için çt ye giremiyorum hasarım aşırı olmayabilir ama normal bir çar düzeyinde ben bu konudan çok sıkıldım beni gerçekten oyundan çok soğuttu bu sistem demem oki 5 sene önce başladığım bu oyuna aralıklara devam ederek bu zamana kadar geldim hepiniz allaha emanet olun birgün param olursa bende m1 alır aranıza dönebilirim :mrgreen: herkeze kolay gelsin.
Oyunun Gözümde Bittiği an !
- MdKing
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: The King
Re: Oyunun Gözümde Bittiği an !
bana m1 alsınlar oyunu sunucu degiştiriyim.cmbltc yazdı:Öncelikle merhaba kendi adıma konuşmak istiyorum burada
Tılsım sistemi çıktı çıkalı zaten loncalar ile başlayan gruplaşma olayı iyice yaygınlaştı bence oyunu bitiren son darbe tılsım sistemi oldu şimdi açık açık konuşayım örneğin m1'İ üretmek için en azından 1-2ayharcamanız gerekiyor minimum yanlış olabilirim mantık olarak madenleri kendini çekerseniz bu süreç bence bu süreye yayılıyor madenden saf çıkması ayrı bir konu holde herkez madene yatıyor yasak olabilir ama oyuncular oyun içinden internetten vs. ürettikleri tılsımları satıyorlar merak ettim birine sordum bana verdiği cevap 200 TL idi şimdi evet tılsımı üretmek zor olabilir emek istiyor olabilir fiyatıda bu olabilir ama bu tılsımı oyunun vazgeçilmez itemi yapıp bu tılsımı olmayanları çemberlitaşa almama gibi birşey çıktı şimdilerde 1900 fizikli çarımla m1 im olmadığı için çt ye giremiyorum hasarım aşırı olmayabilir ama normal bir çar düzeyinde ben bu konudan çok sıkıldım beni gerçekten oyundan çok soğuttu bu sistem demem oki 5 sene önce başladığım bu oyuna aralıklara devam ederek bu zamana kadar geldim hepiniz allaha emanet olun birgün param olursa bende m1 alır aranıza dönebilirim :mrgreen: herkeze kolay gelsin.
FeRRee ALaCaKaRaNLıK The KİnG

- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Sen ne diyorsun kardeş ben 2331 fizikle grup bulamıyordum oyunu bıraktım 
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: DeLete
sen bendende kötüymüşşün kardeşimBloodmage yazdı:Sen ne diyorsun kardeş ben 2331 fizikle grup bulamıyordum oyunu bıraktım
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Malesef evet ama bunu yönetim değil oyuncular yaptı...cmbltc yazdı:sen bendende kötüymüşşün kardeşimBloodmage yazdı:Sen ne diyorsun kardeş ben 2331 fizikle grup bulamıyordum oyunu bıraktımoyunu bitirdiler haberleri yok
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: DeLete
Evet o oyuncuların işi ama en azından bu kadarını düşünmek zorundaydı yönetimfiraridadas yazdı:Malesef evet ama bunu yönetim değil oyuncular yaptı...cmbltc yazdı:sen bendende kötüymüşşün kardeşimBloodmage yazdı:Sen ne diyorsun kardeş ben 2331 fizikle grup bulamıyordum oyunu bıraktımoyunu bitirdiler haberleri yok
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Bu madene yatmak filan nasıl oluyor ?
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...