Oyunun Gözümde Bittiği an !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
cmbltc
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: DeLete

Oyunun Gözümde Bittiği an !

Mesaj gönderen cmbltc »

Öncelikle merhaba kendi adıma konuşmak istiyorum burada
Tılsım sistemi çıktı çıkalı zaten loncalar ile başlayan gruplaşma olayı iyice yaygınlaştı bence oyunu bitiren son darbe tılsım sistemi oldu şimdi açık açık konuşayım örneğin m1'İ üretmek için en azından 1-2ayharcamanız gerekiyor minimum yanlış olabilirim mantık olarak madenleri kendini çekerseniz bu süreç bence bu süreye yayılıyor madenden saf çıkması ayrı bir konu holde herkez madene yatıyor yasak olabilir ama oyuncular oyun içinden internetten vs. ürettikleri tılsımları satıyorlar merak ettim birine sordum bana verdiği cevap 200 TL idi şimdi evet tılsımı üretmek zor olabilir emek istiyor olabilir fiyatıda bu olabilir ama bu tılsımı oyunun vazgeçilmez itemi yapıp bu tılsımı olmayanları çemberlitaşa almama gibi birşey çıktı şimdilerde 1900 fizikli çarımla m1 im olmadığı için çt ye giremiyorum hasarım aşırı olmayabilir ama normal bir çar düzeyinde ben bu konudan çok sıkıldım beni gerçekten oyundan çok soğuttu bu sistem demem oki 5 sene önce başladığım bu oyuna aralıklara devam ederek bu zamana kadar geldim hepiniz allaha emanet olun birgün param olursa bende m1 alır aranıza dönebilirim :mrgreen: herkeze kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
MdKing
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: The King

Re: Oyunun Gözümde Bittiği an !

Mesaj gönderen MdKing »

cmbltc yazdı:Öncelikle merhaba kendi adıma konuşmak istiyorum burada
Tılsım sistemi çıktı çıkalı zaten loncalar ile başlayan gruplaşma olayı iyice yaygınlaştı bence oyunu bitiren son darbe tılsım sistemi oldu şimdi açık açık konuşayım örneğin m1'İ üretmek için en azından 1-2ayharcamanız gerekiyor minimum yanlış olabilirim mantık olarak madenleri kendini çekerseniz bu süreç bence bu süreye yayılıyor madenden saf çıkması ayrı bir konu holde herkez madene yatıyor yasak olabilir ama oyuncular oyun içinden internetten vs. ürettikleri tılsımları satıyorlar merak ettim birine sordum bana verdiği cevap 200 TL idi şimdi evet tılsımı üretmek zor olabilir emek istiyor olabilir fiyatıda bu olabilir ama bu tılsımı oyunun vazgeçilmez itemi yapıp bu tılsımı olmayanları çemberlitaşa almama gibi birşey çıktı şimdilerde 1900 fizikli çarımla m1 im olmadığı için çt ye giremiyorum hasarım aşırı olmayabilir ama normal bir çar düzeyinde ben bu konudan çok sıkıldım beni gerçekten oyundan çok soğuttu bu sistem demem oki 5 sene önce başladığım bu oyuna aralıklara devam ederek bu zamana kadar geldim hepiniz allaha emanet olun birgün param olursa bende m1 alır aranıza dönebilirim :mrgreen: herkeze kolay gelsin.
bana m1 alsınlar oyunu sunucu degiştiriyim. =) asdasdasdasda
FeRRee ALaCaKaRaNLıK The KİnG
Resim
cmbltc
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cmbltc »

:):)
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Sen ne diyorsun kardeş ben 2331 fizikle grup bulamıyordum oyunu bıraktım :D
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
cmbltc
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cmbltc »

Bloodmage yazdı:Sen ne diyorsun kardeş ben 2331 fizikle grup bulamıyordum oyunu bıraktım :D
sen bendende kötüymüşşün kardeşim :) oyunu bitirdiler haberleri yok :)
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

cmbltc yazdı:
Bloodmage yazdı:Sen ne diyorsun kardeş ben 2331 fizikle grup bulamıyordum oyunu bıraktım :D
Malesef evet ama bunu yönetim değil oyuncular yaptı...
cmbltc
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cmbltc »

firaridadas yazdı:
cmbltc yazdı:
Malesef evet ama bunu yönetim değil oyuncular yaptı...
Evet o oyuncuların işi ama en azından bu kadarını düşünmek zorundaydı yönetim
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Bu madene yatmak filan nasıl oluyor ?
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih