Bildirim Destek Talebi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Bildirim Destek Talebi

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Görünce bir kez daha sus yedim sandım, ama tebessüm ettiren bir bildirim serisi ile karşılaştım :D

Mesaj Tipi: Bildirim Tarih: 09.09.2013 Konu: Destek Talebi Metin: GameX 2013 fuarında yapmış olduğunuz eşya iade başvurusunun incelenebilmesi için lütfen İKV Destek formu üzerinden bildirim tipiEşya İade seçerek başvuruda bulununuz.
Başvurunuz esnasında eşyanızın kaybolduğu tarih aralıklarını belirtmeyi unutmayınız.

İyi günler dileriz.

Mesaj Tipi: Bildirim Tarih: 09.09.2013 Konu: Destek Talebi Metin: GameX 2013 fuarında yapmış olduğunuz eşya iade başvurusunun incelenebilmesi için lütfen İKV Destek formu üzerinden bildirim tipi Eşya İade seçerek başvuruda bulununuz.

Başvurunuz esnasında eşyanızın kaybolduğu tarih aralıklarını belirtmeyi unutmayınız.

İyi günler dileriz.

Mesaj Tipi: Bildirim Tarih: 09.09.2013 Konu: Destek Talebi Metin: GameX 2013 fuarında yapmış olduğunuz eşya iade başvurusunun incelenebilmesi için lütfen İKV Destek formu üzerinden bildirim tipi Eşya İade Başvurusu seçerek başvuruda bulununuz.

İyi günler dileriz.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Re: Bildirim Destek Talebi

Mesaj gönderen kandemir »

banada bu tür bir mesaj geldi fakat ben böyle bir istekte bulunmadım fuarada gittiğim söylenemez açıklama yapabilicek varmı :) çok item vermek istiyorsanız ben mesajımı atarım :D
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Respirasyon
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Bildirim Destek Talebi

Mesaj gönderen Respirasyon »

Respirasyon yazdı:Merhaba,

Ufak bir hatadan kaynaklanıyordu düzeltildi, anlayışınız için teşekkürler.

İyi oyunlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön