39 lwl zamanı :)
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
39 lwl zamanı :)
bakıyorumda bır kaç tane konu vr eskı oyuncularla alakalı o kadar baktım ama 2 kışının ısmını görmedım bu dedığım kışılerde betadan verı oynayan abılerımdı orda yazılmış bazı oyuncular eskı ama bunları kımsenın yazmaması bana bıraz sacma geldı veya mıllet sadece tanıdığı kışılerı yazıyor sadece 2 ısım bence eskıler tanır bunları ben oyuna başladığımda bunlar mernda süreklı vs yapan kışılerdı benıde bu abılerım başlatmıştı oyuna Affetmem herkesın dıkkatını ceksın Afetmem değil Affetmem bıde rojj kadın savaşçı
bunları tanıyan varmı acaba merk ettım
şuraya COK KIŞI YAZABILIRIM ESKILERI AMA şu benım yazdıklarımı kımse yazmamıştır TETİKÇİ 
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 39 lwl zamanı :)
Ben tanıyorum Siyah saçlı savaşçı diye hatırlıyorum .
Bloodandrose vs Affetmem çok izledik subayda
Bloodandrose vs Affetmem çok izledik subayda

Affetmem oyundan yakın dostum sayılırdı hala da msnimde eklidir ama uzun zamandır hiç görüşmedik.
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
- MdKing
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: The King
kabile mçtın sıvadın... ne lan paragraf yazdın okumadan geçenler For...Kabile yazdı:bakıyorumda bır kaç tane konu vr eskı oyuncularla alakalı o kadar baktım ama 2 kışının ısmını görmedım bu dedığım kışılerde betadan verı oynayan abılerımdı orda yazılmış bazı oyuncular eskı ama bunları kımsenın yazmaması bana bıraz sacma geldı veya mıllet sadece tanıdığı kışılerı yazıyor sadece 2 ısım bence eskıler tanır bunları ben oyuna başladığımda bunlar mernda süreklı vs yapan kışılerdı benıde bu abılerım başlatmıştı oyuna Affetmem herkesın dıkkatını ceksın Afetmem değil Affetmem bıde rojj kadın savaşçıbunları tanıyan varmı acaba merk ettım
şuraya COK KIŞI YAZABILIRIM ESKILERI AMA şu benım yazdıklarımı kımse yazmamıştır TETİKÇİ
FeRRee ALaCaKaRaNLıK The KİnG

- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı
MdKing yazdı:kabile mçtın sıvadın... ne lan paragraf yazdın okumadan geçenler For...Kabile yazdı:bakıyorumda bır kaç tane konu vr eskı oyuncularla alakalı o kadar baktım ama 2 kışının ısmını görmedım bu dedığım kışılerde betadan verı oynayan abılerımdı orda yazılmış bazı oyuncular eskı ama bunları kımsenın yazmaması bana bıraz sacma geldı veya mıllet sadece tanıdığı kışılerı yazıyor sadece 2 ısım bence eskıler tanır bunları ben oyuna başladığımda bunlar mernda süreklı vs yapan kışılerdı benıde bu abılerım başlatmıştı oyuna Affetmem herkesın dıkkatını ceksın Afetmem değil Affetmem bıde rojj kadın savaşçıbunları tanıyan varmı acaba merk ettım
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...