39 lwl zamanı :)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

39 lwl zamanı :)

Mesaj gönderen Kabile »

bakıyorumda bır kaç tane konu vr eskı oyuncularla alakalı o kadar baktım ama 2 kışının ısmını görmedım bu dedığım kışılerde betadan verı oynayan abılerımdı orda yazılmış bazı oyuncular eskı ama bunları kımsenın yazmaması bana bıraz sacma geldı veya mıllet sadece tanıdığı kışılerı yazıyor sadece 2 ısım bence eskıler tanır bunları ben oyuna başladığımda bunlar mernda süreklı vs yapan kışılerdı benıde bu abılerım başlatmıştı oyuna Affetmem herkesın dıkkatını ceksın Afetmem değil Affetmem bıde rojj kadın savaşçı :) bunları tanıyan varmı acaba merk ettım :) şuraya COK KIŞI YAZABILIRIM ESKILERI AMA şu benım yazdıklarımı kımse yazmamıştır TETİKÇİ :)
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 39 lwl zamanı :)

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Ben tanıyorum Siyah saçlı savaşçı diye hatırlıyorum .

Bloodandrose vs Affetmem çok izledik subayda ;)
Resim
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

Affetmem oyundan yakın dostum sayılırdı hala da msnimde eklidir ama uzun zamandır hiç görüşmedik.
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
MdKing
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: The King

Mesaj gönderen MdKing »

Kabile yazdı:bakıyorumda bır kaç tane konu vr eskı oyuncularla alakalı o kadar baktım ama 2 kışının ısmını görmedım bu dedığım kışılerde betadan verı oynayan abılerımdı orda yazılmış bazı oyuncular eskı ama bunları kımsenın yazmaması bana bıraz sacma geldı veya mıllet sadece tanıdığı kışılerı yazıyor sadece 2 ısım bence eskıler tanır bunları ben oyuna başladığımda bunlar mernda süreklı vs yapan kışılerdı benıde bu abılerım başlatmıştı oyuna Affetmem herkesın dıkkatını ceksın Afetmem değil Affetmem bıde rojj kadın savaşçı :) bunları tanıyan varmı acaba merk ettım :) şuraya COK KIŞI YAZABILIRIM ESKILERI AMA şu benım yazdıklarımı kımse yazmamıştır TETİKÇİ :)
kabile mçtın sıvadın... ne lan paragraf yazdın okumadan geçenler For... :D
FeRRee ALaCaKaRaNLıK The KİnG
Resim
Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HasanAslan »

MdKing yazdı:
Kabile yazdı:bakıyorumda bır kaç tane konu vr eskı oyuncularla alakalı o kadar baktım ama 2 kışının ısmını görmedım bu dedığım kışılerde betadan verı oynayan abılerımdı orda yazılmış bazı oyuncular eskı ama bunları kımsenın yazmaması bana bıraz sacma geldı veya mıllet sadece tanıdığı kışılerı yazıyor sadece 2 ısım bence eskıler tanır bunları ben oyuna başladığımda bunlar mernda süreklı vs yapan kışılerdı benıde bu abılerım başlatmıştı oyuna Affetmem herkesın dıkkatını ceksın Afetmem değil Affetmem bıde rojj kadın savaşçı :) bunları tanıyan varmı acaba merk ettım :) şuraya COK KIŞI YAZABILIRIM ESKILERI AMA şu benım yazdıklarımı kımse yazmamıştır TETİKÇİ :)
kabile mçtın sıvadın... ne lan paragraf yazdın okumadan geçenler For... :D
:)
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...

“Genel Sohbet” sayfasına dön