Niye bu kadar az ilgi var ?
- ErenOzturk
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Niye bu kadar az ilgi var ?
Arkadaşlar sadece bizim sunucumuzda bu kadar az ilgi var . Pazar günü olmasına rağmen genede Tenha . Neden Böyle ?

Baqlarxclan 49
IIAsabixMehmetII 49
- MdKing
- İri Fare Avcısı
- Lonca: The King
Re: Niye bu kadar az ilgi var ?
ErenOzturk yazdı:Arkadaşlar sadece bizim sunucumuzda bu kadar az ilgi var . Pazar günü olmasına rağmen genede Tenha . Neden Böyle ?
bu veletle gruplara gitmeyin baglarclan ezmesi tankın afk bırakıyor.... oglu... seni uyanıkmısın lan...
kenanda sifa aldık bozmayı bilmiyo amele........ bi s .g
lag lag diyip duruyo sen başlı başına lagsın süt oglan
FeRRee ALaCaKaRaNLıK The KİnG

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Eskisi Kadar Hırsız , Uğursuz da Yok Sebebini Bende Merak Ediyorum Neden MERAN Az Oyunculu
Ama Tenha İyi Oluyor Lag Yok Rahat..
- TeqiLa
- İskele Babası
- Lonca: ENDLESS DREAM
Az İlgiyle Alakası Yok Oyunda Bi Alicik Bi Mstf Olduğu Sürece Bu Oyunu Hiçbir Bayan Oynayamaz Desteğe 50 Defa Mail Attım Geri Dönen Yok Kimse İlgilenmiyor . Bu Veled e Biri Blok Atıcak Herkes Rahat Edicek . Artık Herkes bu Aliciğe Sövüyor Ama Çocuğun Umrunda Bile Değil Artık Beni Bile Oyuna Girmek İstemiyorum ... Ve Eminim Yöneticilerinde Bundan Haberi Vardır Ama Umurlarında Bile Değil ..
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Lotus
ErenOzturk yazdı:Arkadaşlar sadece bizim sunucumuzda bu kadar az ilgi var . Pazar günü olmasına rağmen genede Tenha . Neden Böyle ?
ben sen sor diye girmiyorum bro :idea: :idea:
- ErenOzturk
- Acemi Savaşçı
Aynen o çocuk herkezin ws lerine karışıyor . Adam gibi ws ye gel diyoruz vuruyor sonra depar atıp kaçıyor . Amacını anlamış değilim. Hayır yani adam gibi oyununu oyna tek bizim sunucumuzda böle çocuk var .TeqiLa yazdı:Az İlgiyle Alakası Yok Oyunda Bi Alicik Bi Mstf Olduğu Sürece Bu Oyunu Hiçbir Bayan Oynayamaz Desteğe 50 Defa Mail Attım Geri Dönen Yok Kimse İlgilenmiyor . Bu Veled e Biri Blok Atıcak Herkes Rahat Edicek . Artık Herkes bu Aliciğe Sövüyor Ama Çocuğun Umrunda Bile Değil Artık Beni Bile Oyuna Girmek İstemiyorum ... Ve Eminim Yöneticilerinde Bundan Haberi Vardır Ama Umurlarında Bile Değil ..
Baqlarxclan 49
IIAsabixMehmetII 49
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı
hiç unutmam geçmişte yaptıgımız bir olaydan bahsede4yım bu alicik gibi bir kişi devamlı bize salca olurken sözlu tartısma sonucu adresını alıp mahallesine gidip bizde ona dalmıştıkErenOzturk yazdı:Aynen o çocuk herkezin ws lerine karışıyor . Adam gibi ws ye gel diyoruz vuruyor sonra depar atıp kaçıyor . Amacını anlamış değilim. Hayır yani adam gibi oyununu oyna tek bizim sunucumuzda böle çocuk var .TeqiLa yazdı:Az İlgiyle Alakası Yok Oyunda Bi Alicik Bi Mstf Olduğu Sürece Bu Oyunu Hiçbir Bayan Oynayamaz Desteğe 50 Defa Mail Attım Geri Dönen Yok Kimse İlgilenmiyor . Bu Veled e Biri Blok Atıcak Herkes Rahat Edicek . Artık Herkes bu Aliciğe Sövüyor Ama Çocuğun Umrunda Bile Değil Artık Beni Bile Oyuna Girmek İstemiyorum ... Ve Eminim Yöneticilerinde Bundan Haberi Vardır Ama Umurlarında Bile Değil ..
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Konu Mu Hortlamış :mrgreen:
- SeRRuh