Sobee game card hk.
- GocumanimM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Re: Sobee game card hk.
Merhaba
Kutular Satılıyor diyorlardı fakat Samsun'da o kadar bayii gezmeme rağmen özellikle TTNET bayiileri İKV den Bir haberlerdi.
İyi forumlar.
Kutular Satılıyor diyorlardı fakat Samsun'da o kadar bayii gezmeme rağmen özellikle TTNET bayiileri İKV den Bir haberlerdi.
İyi forumlar.
- suulh
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Hayalet Islığı>
Ben istanbulda oturuyorum tatile memleketime gittiğimde Kastamonuda ttnette görmüştüm Çemberlitaş yani talep meselesi ama Game card bulunur mu bilmiyorum
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Bütün akçe alışverişlerim Sobee Games Cardsuulh yazdı:Ben istanbulda oturuyorum tatile memleketime gittiğimde Kastamonuda ttnette görmüştüm Çemberlitaş yani talep meselesi ama Game card bulunur mu bilmiyorum

Çok kolay bir yöntem ,güvenli bir alışveriş ile ATM üzerinden alıyorum.

E-pin satan dükkanlarda oluyor. Çoğu yerde olmaz ama bizim burda var cd epin satan bi dükkan büyük ihtimal satıyodur sizdede varsa e-pin satan bir dükkan orda bulunur
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
Sobee Oyun Kartları İnternet Cafelerde bulunabilir. Ama bir çoğunda yok.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
ozcanlar yazdı:Sobee Oyun Kartları İnternet Cafelerde bulunabilir. Ama bir çoğunda yok.
batugun yazdı:E-pin satan dükkanlarda oluyor. Çoğu yerde olmaz ama bizim burda var cd epin satan bi dükkan büyük ihtimal satıyodur sizdede varsa e-pin satan bir dükkan orda bulunur
Cd satan Oyun satan Dükkanları aramaya gerek kalmadan güvenli bir şekilde Sobee Game Card almanız mümkün birşey