ÖLÜM OYUNU SAÇMALIKK !!
Re: ÖLÜM OYUNU SAÇMALIKK !!
arkadaşım düşük lwl itemler 45 seviyeden sonra bi işe yaramıyor sen o 45 lwl den sonra işe yaramayacak itemleri 3-4 m e alıyosun ama 49 lwl birisinin üstünü full çift item dizmesi şu anda savaşçı element piyasasını bilmesende bi itemin en az 20m olcağını tahmin ediyorum şimdi senin onların üstünü dizdikleri o kdr paraya karşı kat kat daha az parayla onların gücüne çok yakın bir savaşçı dizmen ve onlarla katılman bana biraz mantıksız geliyor o yüzden 45 lwl sınırı gayet iyi olmuş
Re: ÖLÜM OYUNU SAÇMALIKK !!
Selam kanka ,
Öncellikle beni biliyorsun ..
Ve fikrine katılmadığımı belirtmek istiyorum. Ölüm oyunu etkinliğinden tut plus almaya ve başka oyunları oynamana kadar getirmişsin işi
Ama Ölüm oyunu etkinliğine bi seviye sınırı koymaları gerekiyordu. Ölüm oyunu için level sınrıını kaldırsalar bu etkinliğe ne kadar yığım olur tahmin bile edilemez. 10 levelinden tut 49 levele kadar birçok arkadaşımız bu etkinliğe katılmak isteyecek ve bu da etkinliğin rahat gerçekleşmemesini hatta belkide gerçekleşmemesine neden olacaktır. Bence bu noktadan da bakmalısın olaya
Ayrıca full element dış item dizdim demişsin. Amenna tamam ona lafım yok ama vs attığın adamları yeniyorsan ve bu adamlar +45 ise adamların üstü ya full itemsiz yada kalitesiz dirençli itemlerdir. Örneğin full mavi alev tora veya kehribarlı philetheos dizen bir 43 leveli kesemezken üstü full itemsiz olan bir +45 lvl adamı rahat alırsın . Bu olay tamamen adamın itemlerine ve taktiklerine bağlı , tabi level farkı da etki eder ama fazla edeceğini sanmıyorum..
Saygılar..
Öncellikle beni biliyorsun ..
Saygılar..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~