ÇT DE BÜYÜ ŞANSSIZLIĞI LÜTFEN Bİ BAKIN
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: ÇT DE BÜYÜ ŞANSSIZLIĞI LÜTFEN Bİ BAKIN
en adaletlısı 6 buyu gırın herkeze dusme oranı esıt 
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Kardeşim ben zaten büyücümü fulledim eksiksiz her bölgeden arkadaşların yazdıklarına cevap verdim sadece yönetimin yanlışllıgını dile getirdim yoksa benim açımdan sıkıntı yokhknylmz45 yazdı:Evet hatayı en başında yaptılar ilk 29 lvlken kasması kolaydı 39 geldi kasması kolay plusdır exp artırıcı geldi çar açıp kasmak kolay oldu şimdi bölgeler gelince işin içine item düşürme girince ve şans sistemine bağlı olunca her zamanki gibi zoru gören oyuncularımız yok şans sistemi diye bir şey yok yok efendim 2+2+2 yapmasalardı kolay olan 4+1+1 sistemine göre yapsalardı demeye başladınız eğer ilk zamanlardaki gibi 2+2+2 girilmeye devam edilseydi büyücüler dahil herkezin üstünde itemi olurdu 2+2+2 sistemi ile girildiğinde doğrudur bir gaffar kesip çıkmak nerdeyse 2 saati buluyor emin ol her gün 2 kere 2+2+2 ile gaffar kessen 1 ayda büyücüne istediğin itemleri dizersin şifacı savaşcılarada böyle tek torbadan setin yarısını alma olayıda olmaz ama işin şu gerçeği var bende bu zamana kadar şifacımı büyücü mü savaşcımı dizerkende 4+1+1 girdim ve büyücüme item düşme olasılığının az olduğunu bile bile girdimwonka yazdı:Oyunda şifa veya tank yok diyen kim? Şifa ve tanktan bol ne var m1 siz giremeyen büyücü şifa ve tanka abanıyor onları fullemeye calısıyor grup kurulurken gece saatin 4 ü 5 i değilse hiç tank veya şifa bulamamazlıktan şikayet eden biri görmedim 2+2+2 girmeylede kimse ugrasmaz kolay kesim varken baştan yanlıs yaptılar düzenlemeyi suç oyuncularda değil yönetimdedired67ed yazdı:Sonra diyorsunuz "Oyunda şifa yok", "Oyunda tank yok." Bunları söyleyeceğinize oyunun karakter dengesini bozmasanız daha iyi. Ben kendim de 4-1-1 giriyorum fakat item düşmemesinden şikayetçi değilim. Sen 2-2-2 gireceksin ki savaşçıyla veya şifacıyla düşme olasılıklarınız aynı olsun.wonka yazdı:Şans sistemini 2+2+2 şeklinde düzenlemeyi biliyorlar, grup bölgeleri kesimlerindede düzenleme yapsalardıda 4+1+1 şeklinde kesmek zorunda kalmasaydık :ugeek:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Hiç unutmuyorum ilk tek şifacı girdiğim 38 tane kudret iksiri içmiştim o zaman piyasanın babası Ashab-ı Kehfdi ve zaten kesemeden çıkmıştık şimdi karakterim fullendi 3450 kadar büyü iyileştirmem var şimdi soruyorum neden 1+1+4 gideyim ki ?
Ben bu oyunda sabahlara kadar hollerde materyal kasarak bir şeyler üretmek için hırs ederek vakit geçiren birisi değilim zevk almak için oynuyorum ve 4 büyücülü bir grupta ben zevk alamıyorum grup bölgeleri 2+2+2 olarak tasarlanmıştır ve bu kuralı bozanlar yine büyücüler olmuştur 15 dakika erken çıkmak için e sonuç ne oldu bütün tanklar şifacılar tam set karakter büyücülerin her türlü patrondan eksiği var. İnsanları oyundan dışlayan yine büyücüler olmuştur buda bir gerçek m1 olmadan almayanlar var y2 olmadan almayanlar var sence çemberli taşa girdiğinde 4+1+1 lik bir grupta 4 tane aynı sınıfa mı eşya düşmesi kolay 2 tane farklı sınıfa mı. Herkes oyun tasarlandığı gibi oynasaydı sorun olmazdı.
Ben bu oyunda sabahlara kadar hollerde materyal kasarak bir şeyler üretmek için hırs ederek vakit geçiren birisi değilim zevk almak için oynuyorum ve 4 büyücülü bir grupta ben zevk alamıyorum grup bölgeleri 2+2+2 olarak tasarlanmıştır ve bu kuralı bozanlar yine büyücüler olmuştur 15 dakika erken çıkmak için e sonuç ne oldu bütün tanklar şifacılar tam set karakter büyücülerin her türlü patrondan eksiği var. İnsanları oyundan dışlayan yine büyücüler olmuştur buda bir gerçek m1 olmadan almayanlar var y2 olmadan almayanlar var sence çemberli taşa girdiğinde 4+1+1 lik bir grupta 4 tane aynı sınıfa mı eşya düşmesi kolay 2 tane farklı sınıfa mı. Herkes oyun tasarlandığı gibi oynasaydı sorun olmazdı.
kardeş bende bundan şikayetçiyim neden m1 ? bende çok meraklısı değilimim m1 üretmenin. asıl dışlayan büyüler evet ama asıl dışlananlarda büyüler "kardeş gruba alırmısın hs kaç m1 varmı hs 2000 m1 yok - o zaman gelme " yada "kardeş gruba alırmısın kaç şifan var 2200 tmm gel " yada " kardeş alırmısın gruba kaç canın var 37k tmm gel " kardeş olay bu kdar basit sıkıntı SADECE 2 2 2 yada 4 1 1 değil çt ye girebilmenin zorlukları şifa ve tank ın girmesi büyülerin girmesinden daha kolay . bu bir gerçek. dışlayanı soylüyorsundan peki ya DIŞLANAN kim ? bünü bir düşünSikayetVar yazdı:Hiç unutmuyorum ilk tek şifacı girdiğim 38 tane kudret iksiri içmiştim o zaman piyasanın babası Ashab-ı Kehfdi ve zaten kesemeden çıkmıştık şimdi karakterim fullendi 3450 kadar büyü iyileştirmem var şimdi soruyorum neden 1+1+4 gideyim ki ?
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
hknylmz45 yazdı:Evet hatayı en başında yaptılar ilk 29 lvlken kasması kolaydı 39 geldi kasması kolay plusdır exp artırıcı geldi çar açıp kasmak kolay oldu şimdi bölgeler gelince işin içine item düşürme girince ve şans sistemine bağlı olunca her zamanki gibi zoru gören oyuncularımız yok şans sistemi diye bir şey yok yok efendim 2+2+2 yapmasalardı kolay olan 4+1+1 sistemine göre yapsalardı demeye başladınız eğer ilk zamanlardaki gibi 2+2+2 girilmeye devam edilseydi büyücüler dahil herkezin üstünde itemi olurdu 2+2+2 sistemi ile girildiğinde doğrudur bir gaffar kesip çıkmak nerdeyse 2 saati buluyor emin ol her gün 2 kere 2+2+2 ile gaffar kessen 1 ayda büyücüne istediğin itemleri dizersin şifacı savaşcılarada böyle tek torbadan setin yarısını alma olayıda olmaz ama işin şu gerçeği var bende bu zamana kadar şifacımı büyücü mü savaşcımı dizerkende 4+1+1 girdim ve büyücüme item düşme olasılığının az olduğunu bile bile girdimwonka yazdı:Oyunda şifa veya tank yok diyen kim? Şifa ve tanktan bol ne var m1 siz giremeyen büyücü şifa ve tanka abanıyor onları fullemeye calısıyor grup kurulurken gece saatin 4 ü 5 i değilse hiç tank veya şifa bulamamazlıktan şikayet eden biri görmedim 2+2+2 girmeylede kimse ugrasmaz kolay kesim varken baştan yanlıs yaptılar düzenlemeyi suç oyuncularda değil yönetimdedired67ed yazdı:Sonra diyorsunuz "Oyunda şifa yok", "Oyunda tank yok." Bunları söyleyeceğinize oyunun karakter dengesini bozmasanız daha iyi. Ben kendim de 4-1-1 giriyorum fakat item düşmemesinden şikayetçi değilim. Sen 2-2-2 gireceksin ki savaşçıyla veya şifacıyla düşme olasılıklarınız aynı olsun.wonka yazdı:Şans sistemini 2+2+2 şeklinde düzenlemeyi biliyorlar, grup bölgeleri kesimlerindede düzenleme yapsalardıda 4+1+1 şeklinde kesmek zorunda kalmasaydık :ugeek:
Öncelikle Merhaba
Kimsenin burda şansılığına yandığı yok 2+2+2 bir sistem yapılıyorsa bu sistem dışında bir sistemle kesilmemesi gerekiyor
şuan yaz bakalım 2+2+2 bölgeye 1 kişi gelir mi grubuna kimse 2+2+2 kombinasyonuyla girmiyor çt ye artık ben 1 senedir trans asa ceket düşüremedim maalesef ve bunu benden iyi anlayamazsın o yüzden kimseyi yargılama 4+1+1 sisteminin olasılıkların arttırmaları gerekiyor artık
İyi forumlar.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Düşmüyor abi düşmüyor 6 aydır girmiyorum kafam rahat foruma aydan aya girerim en güzeli sen o kadar kes bir tane asa atmasın 5 tane kıyamet ceket sıfır kelvin ceket trans ceket ne ararsan var ama bi asa yok böyle şans sistemi de olmaz olsun verdiğim emeğe zamana lanet olsun.
devir vakit kazanma devri oyuncuları oyalama devri. yenilik yok yeni lwl bölge yok itemler bölgeler zorlaşacak ki bizleri oyunda tutabilsinler. biraz zora geldiler tılsım güncellemesi getirdiler 300bn kp ye. maksat ne kadar zor olursa o kadar uğraşınlar o kadar oyunda dursunlar ama yeni bölge sorgusu yapmasınlar.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
1 yıl boyunca 4 1 1 girip halâ üstünü fulleyememiş olmaktansa, 2 2 2 şeklinde 1-2 ay gir her şey ini fulle. Ama yok cehalet diz boyu neymiş 2 2 2 çok uzun sürüyormuş. 4 1 1 seri kesim varken 2 2 2 de neymiş. 4 1 1 500 kere gaffar kesip 1 item almaktansa 2 2 2 100 kere kes 5 item al. Ama akıl yok seri olsunmuş... peh...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bence de haklısın. Bakıyorsun 4 m1 gireceklermiş yok seri kesimmiş. Sonra da o kadar zaman uğraşıyoruz bi item düşmüyor diyorlar. Adamlar seri kesip çıkmak için mi yoksa item düşürmek için mi girdikleri belli değil. 4+1+1 ile geçirdiğin zaman kadar 2+2+2 girebilirsen her gün günde bir kez falan, fulleyebilirsin, hatta ikinci kez de düşürebilirsin fulledikten sonra.
şanslı çar açmanın bi yolu var ama kimseye sölemem 
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)