Tanınmakla şifacı olunsaydı herkes plus alır gevezelik yapar 2 sahte item yansıtır millet güçlü sanar onu herkes yapar ama asıl şifacı kendi içinde olandır bilgilerini paylaşandır bn ne biliorsam soranla paylaştım bnmle paylaşmadın diyen varsa pm atsın onunlada paylaşayım gerek yok en iyi olmaya kardeşlerim bni kötü bilmesinler yeter yoksa en iyi olupda elime bişi geçmez
O saydıqın ısımLeR hepsı cok yakın abim,aRkadasım..Senın bana qaRezın ne heR konuda atLamıssın denyooo.. Zamanında ıyı koymusum qaLıba süRekLı sataştına qöRe.. KoRkak kaRı qıbısın daha adını yazamıosun qeLmıssın bana ahkam kesıosun yawRum..Adam oL da qeL
XxLydeRxx Kımın neSısın bıLmıyoRm ama .. BıRz abaRtman qöTü ben ByxkLibL'ı qoRdm ıyı arkdasımdıR .. Ordakı ankaraLıuyukusuz fasa Fiso teq qçeR eRkan Bişi demıyoRm , Çünkü bısı demek bize düşmez ... Heralde erkana yanı CHesterLpe' Sunu demek ıstedın '' Sen Dönerken Biz GidiyoDuk '' Kendını Kötü duRma DüşüRdüqünü ortada baska Ne dıyebıLıRım Ki .. Dünqu B*K oLduuqn Kesın .. Sıkıyosa aLtına adını yaz qoreLım kımın Nessın kımleRdesın ??