ÇT DE BÜYÜ ŞANSSIZLIĞI LÜTFEN Bİ BAKIN
ÇT DE BÜYÜ ŞANSSIZLIĞI LÜTFEN Bİ BAKIN
merhaba arkadaşlar . direk konuya giricem. bi arkadaşımla beraber oyuna başladık ben büyü açtım o savaşcı m1 ürettim o tank oldu lomcamızda çt arttırıcı var ve üyeliklerımızdede çt artırıcı var 2 ayda hiçbir şekilde item düşüremeim 1- 2 parça kıyamet ve 1-2 parça trans düştü ama arkadaşım 2 ayda full taşkant set full bıcak set ve şifa açtı ful mev set dizdi bu nedir haksızlık çt için 500m ye m1 alıyorum 200 m ye kıyamet asa uretıyorum adam 200m ye taşkanat balta uretıyo farabi item alıyo gaffardan ustunu fullüyo şifasına mev asa uretıyo200 m ye onuda fulluyo forumda tek torbadan 3 item kaldıran şifalar ve tanklar var ama nerdeyse hiç büyü yok . arkadaşlar bana en baştan savaşcı açsaydın fullemıştın herşeyini dio yada şifa. büyülerin çt ye girmesi için bolca pra harcaması gerekıyo harcıyosun bide item düşmüyo adamlar (tank ve şifalar) büyüden çok daha az bir parayla giriyo çtye ve üst fulluyolar . yetti artık oyunu bırakasım geldı ya bezdım bu ne her gaffarda hadi bi trans asa hadi bi trans ceket dıyom aldıgım tek şey madalya arada bi hidrojen ve bolca reçete
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- CaptainKDRAMT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÇT DE BÜYÜ ŞANSSIZLIĞI LÜTFEN Bİ BAKIN
kombinasyonu değiştir...
2 büyü 2 savaşçı 2 şifacı gir ...
2 büyü 2 savaşçı 2 şifacı gir ...
Sözler inci'dir,bazen inci'tir.
çok haklısın. yönetime sorarsan yönetimin açıklaması biz bölgeleri 2 + 2 + 2 olarak tasarladık bu şekilde girin diyor. bu şekilde içeri girersen her sınıfa item atabilir diyor. fakat bu şekilde bölge 2saat hatta daha fazla sürebilir. arttırıcı meselesi ise tam fiyasko.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- beerta
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Artvin
2 2 2 sıstem gır dogrudur ama onun ıcın ekıbın cevren olması lazım.
ben 2 2 2 sıstemde ılk gırdıgımde gorev yapmak ıcın trans asa cehennem asa sıfır ceket cekmıstım.
ben 2 2 2 sıstemde ılk gırdıgımde gorev yapmak ıcın trans asa cehennem asa sıfır ceket cekmıstım.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Şans sistemini 2+2+2 şeklinde düzenlemeyi biliyorlar, grup bölgeleri kesimlerindede düzenleme yapsalardıda 4+1+1 şeklinde kesmek zorunda kalmasaydık :ugeek:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
Sonra diyorsunuz "Oyunda şifa yok", "Oyunda tank yok." Bunları söyleyeceğinize oyunun karakter dengesini bozmasanız daha iyi. Ben kendim de 4-1-1 giriyorum fakat item düşmemesinden şikayetçi değilim. Sen 2-2-2 gireceksin ki savaşçıyla veya şifacıyla düşme olasılıklarınız aynı olsun.wonka yazdı:Şans sistemini 2+2+2 şeklinde düzenlemeyi biliyorlar, grup bölgeleri kesimlerindede düzenleme yapsalardıda 4+1+1 şeklinde kesmek zorunda kalmasaydık :ugeek:
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Oyunda şifa veya tank yok diyen kim? Şifa ve tanktan bol ne var m1 siz giremeyen büyücü şifa ve tanka abanıyor onları fullemeye calısıyor grup kurulurken gece saatin 4 ü 5 i değilse hiç tank veya şifa bulamamazlıktan şikayet eden biri görmedim 2+2+2 girmeylede kimse ugrasmaz kolay kesim varken baştan yanlıs yaptılar düzenlemeyi suç oyuncularda değil yönetimdedired67ed yazdı:Sonra diyorsunuz "Oyunda şifa yok", "Oyunda tank yok." Bunları söyleyeceğinize oyunun karakter dengesini bozmasanız daha iyi. Ben kendim de 4-1-1 giriyorum fakat item düşmemesinden şikayetçi değilim. Sen 2-2-2 gireceksin ki savaşçıyla veya şifacıyla düşme olasılıklarınız aynı olsun.wonka yazdı:Şans sistemini 2+2+2 şeklinde düzenlemeyi biliyorlar, grup bölgeleri kesimlerindede düzenleme yapsalardıda 4+1+1 şeklinde kesmek zorunda kalmasaydık :ugeek:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- hknylmz45
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Evet hatayı en başında yaptılar ilk 29 lvlken kasması kolaydı 39 geldi kasması kolay plusdır exp artırıcı geldi çar açıp kasmak kolay oldu şimdi bölgeler gelince işin içine item düşürme girince ve şans sistemine bağlı olunca her zamanki gibi zoru gören oyuncularımız yok şans sistemi diye bir şey yok yok efendim 2+2+2 yapmasalardı kolay olan 4+1+1 sistemine göre yapsalardı demeye başladınız eğer ilk zamanlardaki gibi 2+2+2 girilmeye devam edilseydi büyücüler dahil herkezin üstünde itemi olurdu 2+2+2 sistemi ile girildiğinde doğrudur bir gaffar kesip çıkmak nerdeyse 2 saati buluyor emin ol her gün 2 kere 2+2+2 ile gaffar kessen 1 ayda büyücüne istediğin itemleri dizersin şifacı savaşcılarada böyle tek torbadan setin yarısını alma olayıda olmaz ama işin şu gerçeği var bende bu zamana kadar şifacımı büyücü mü savaşcımı dizerkende 4+1+1 girdim ve büyücüme item düşme olasılığının az olduğunu bile bile girdimwonka yazdı:Oyunda şifa veya tank yok diyen kim? Şifa ve tanktan bol ne var m1 siz giremeyen büyücü şifa ve tanka abanıyor onları fullemeye calısıyor grup kurulurken gece saatin 4 ü 5 i değilse hiç tank veya şifa bulamamazlıktan şikayet eden biri görmedim 2+2+2 girmeylede kimse ugrasmaz kolay kesim varken baştan yanlıs yaptılar düzenlemeyi suç oyuncularda değil yönetimdedired67ed yazdı:Sonra diyorsunuz "Oyunda şifa yok", "Oyunda tank yok." Bunları söyleyeceğinize oyunun karakter dengesini bozmasanız daha iyi. Ben kendim de 4-1-1 giriyorum fakat item düşmemesinden şikayetçi değilim. Sen 2-2-2 gireceksin ki savaşçıyla veya şifacıyla düşme olasılıklarınız aynı olsun.wonka yazdı:Şans sistemini 2+2+2 şeklinde düzenlemeyi biliyorlar, grup bölgeleri kesimlerindede düzenleme yapsalardıda 4+1+1 şeklinde kesmek zorunda kalmasaydık :ugeek:
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)

ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)