Fikrinizi söylerseniz sevinirim
Fikrinizi söylerseniz sevinirim
Kıyamet asa üretmeyi düşünüyordum. Malzemeleri tamamladım. Ama m1 olmadığı için kıyamet asayı üretsemde çtye giremeyeceğimi söylüyorlar. Kıyamet asa mı üreteyim yoksa diğer asalardan birini mi? ( Mevlana Asa dahil )
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Re: Fikrinizi söylerseniz sevinirim
Oyun içerisinde çevreniz yok ise kıyamet asa üretseniz bile m1 yoksa gelen olarak kimse almayacaktır.Ama şifanız var ve siz sadece çember atmak istiyorsanız mevlana asa üretirseniz mutlaka yeterli olacaktır yani şifacınızla her türlü çt atabileceksiniz .Fakat şifacıya Mevlana asa üretmek bana göre mantıksız çünkü şifacıyı dizmekte pek zorluk çekeceğinizi sanmıyorum
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
şifaya mev üretmek şifacın için çok iyi olur ileriye dönük olarak ama kıyamet üretmeyeceksen büyücü için başka asa da basma
...
Şifacıya Mevlana asa üretmek en mantıklısı. Biraz da oynamayı biliyorsan kesin grup davetleri gelecektir. Sonra girdiğin her gruptan bir iki dost edinmeye bakarsın. O dostlarla muhabbet eder kanka olursun. Skype'den sohbet eder gırgır şamata eğlenirken bir yandan da grup bölgesine girersin. Yavaş yavaş düzülür karakterin. Sonra büyücüne geçersin derken savaşçı açarsın ve o da düzülmüş olur. Sonra arkadaşların bize abi çekerek üstünü dizdirdin derler. Kavga edersin. Onları kaybederken ortamın sen anlamadan daha fazla büyümüş olur. Yavaş yavaş sıkılırsın oyundan. Sonra alım/satım malum.. Sonra yeni karakterler açar onları kasarsın. Yeni arkadaşlar yeni grup bölgeleri yeni itemler. Daha çok sıkılırsın oyundan. Ara verirsin bir kaç ay. Oyun seni her aklına geldikçe kendine çeker. Tekrar başlarsın eski dostluklardan kimse kalmamış olur. Daha çok yenilikler olmuş. Oyun bıraktığın gibi değil. Dostluklar yalan. Konuşma kanalları küfür argo tartışma dolu. Her oyuna girdiğinde sadece eşya yansıtmak için açarsın konuşma kanallarını. Yeni arkadaşların sadece 1 2 grup çıkarabileceğin kadardır.
Bence oyunu bırak
Bence oyunu bırak

aLpoS
xScHooLBoyx
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
çok güzel yazmışsın baya bişey yaşamıssın hakaten doğru kaç kişi gördüysem aynı ama hepsi ya tamamen bırak gelme veya çarları dağıtıpda 3 ay sonra geri ya ben ne yaptım diye gelme dedim ama dinlemediler...ya tamamen bırakıcan ya sıkılmadanm katlanacan ayak uyduracan...RuTkaYx yazdı:Şifacıya Mevlana asa üretmek en mantıklısı. Biraz da oynamayı biliyorsan kesin grup davetleri gelecektir. Sonra girdiğin her gruptan bir iki dost edinmeye bakarsın. O dostlarla muhabbet eder kanka olursun. Skype'den sohbet eder gırgır şamata eğlenirken bir yandan da grup bölgesine girersin. Yavaş yavaş düzülür karakterin. Sonra büyücüne geçersin derken savaşçı açarsın ve o da düzülmüş olur. Sonra arkadaşların bize abi çekerek üstünü dizdirdin derler. Kavga edersin. Onları kaybederken ortamın sen anlamadan daha fazla büyümüş olur. Yavaş yavaş sıkılırsın oyundan. Sonra alım/satım malum.. Sonra yeni karakterler açar onları kasarsın. Yeni arkadaşlar yeni grup bölgeleri yeni itemler. Daha çok sıkılırsın oyundan. Ara verirsin bir kaç ay. Oyun seni her aklına geldikçe kendine çeker. Tekrar başlarsın eski dostluklardan kimse kalmamış olur. Daha çok yenilikler olmuş. Oyun bıraktığın gibi değil. Dostluklar yalan. Konuşma kanalları küfür argo tartışma dolu. Her oyuna girdiğinde sadece eşya yansıtmak için açarsın konuşma kanallarını. Yeni arkadaşların sadece 1 2 grup çıkarabileceğin kadardır.
Bence oyunu bırak![]()
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Crash
oyunu bırak çt girmen cok zor ben 2300 fizikle bile bulamyorum grub
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- helsingiius
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: İhtiyarlar Çetesi
Kıyamet asa malzemesi tamamlanip da üretmeyen kardeşim iyi yapmışsın sen o malzemeyi sat alacagim parayı m1malzemesinin bir kısmı için kullan kalanı da düşürerek tamamlamaya çalış zaten bu arada parada kasmış olursun moladan alıp eksikleri tamamlar tılsım uretirsin;) kolay olan hicbirsey güzel değildir işler zor olacak ki tadını alasin zevk duyasin:)
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Fast Lane
o kadar malzemeyi toplayan adam oynayıp oynamayacağına karar verecek kapasitededir güzel kardeşim yorma sen o güzel kafanıBloodmage yazdı:oyunu bırak çt girmen cok zor ben 2300 fizikle bile bulamyorum grub

Gizlenmiş İçerikGöster

Sanırım mevlana asa uretecegım 
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
bence tankına ayı al gaffarlık şekle sok fulle somra holde jadeit çek
hiç olmadı adayı turla üretimi tpplu yap
Ferruh [49]