Fikrinizi söylerseniz sevinirim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
PRiNGLeS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Fikrinizi söylerseniz sevinirim

Mesaj gönderen PRiNGLeS »

Kıyamet asa üretmeyi düşünüyordum. Malzemeleri tamamladım. Ama m1 olmadığı için kıyamet asayı üretsemde çtye giremeyeceğimi söylüyorlar. Kıyamet asa mı üreteyim yoksa diğer asalardan birini mi? ( Mevlana Asa dahil )
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Fikrinizi söylerseniz sevinirim

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Oyun içerisinde çevreniz yok ise kıyamet asa üretseniz bile m1 yoksa gelen olarak kimse almayacaktır.Ama şifanız var ve siz sadece çember atmak istiyorsanız mevlana asa üretirseniz mutlaka yeterli olacaktır yani şifacınızla her türlü çt atabileceksiniz .Fakat şifacıya Mevlana asa üretmek bana göre mantıksız çünkü şifacıyı dizmekte pek zorluk çekeceğinizi sanmıyorum
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

şifaya mev üretmek şifacın için çok iyi olur ileriye dönük olarak ama kıyamet üretmeyeceksen büyücü için başka asa da basma
...
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Şifacıya Mevlana asa üretmek en mantıklısı. Biraz da oynamayı biliyorsan kesin grup davetleri gelecektir. Sonra girdiğin her gruptan bir iki dost edinmeye bakarsın. O dostlarla muhabbet eder kanka olursun. Skype'den sohbet eder gırgır şamata eğlenirken bir yandan da grup bölgesine girersin. Yavaş yavaş düzülür karakterin. Sonra büyücüne geçersin derken savaşçı açarsın ve o da düzülmüş olur. Sonra arkadaşların bize abi çekerek üstünü dizdirdin derler. Kavga edersin. Onları kaybederken ortamın sen anlamadan daha fazla büyümüş olur. Yavaş yavaş sıkılırsın oyundan. Sonra alım/satım malum.. Sonra yeni karakterler açar onları kasarsın. Yeni arkadaşlar yeni grup bölgeleri yeni itemler. Daha çok sıkılırsın oyundan. Ara verirsin bir kaç ay. Oyun seni her aklına geldikçe kendine çeker. Tekrar başlarsın eski dostluklardan kimse kalmamış olur. Daha çok yenilikler olmuş. Oyun bıraktığın gibi değil. Dostluklar yalan. Konuşma kanalları küfür argo tartışma dolu. Her oyuna girdiğinde sadece eşya yansıtmak için açarsın konuşma kanallarını. Yeni arkadaşların sadece 1 2 grup çıkarabileceğin kadardır.

Bence oyunu bırak ;)
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Bleyd »

RuTkaYx yazdı:Şifacıya Mevlana asa üretmek en mantıklısı. Biraz da oynamayı biliyorsan kesin grup davetleri gelecektir. Sonra girdiğin her gruptan bir iki dost edinmeye bakarsın. O dostlarla muhabbet eder kanka olursun. Skype'den sohbet eder gırgır şamata eğlenirken bir yandan da grup bölgesine girersin. Yavaş yavaş düzülür karakterin. Sonra büyücüne geçersin derken savaşçı açarsın ve o da düzülmüş olur. Sonra arkadaşların bize abi çekerek üstünü dizdirdin derler. Kavga edersin. Onları kaybederken ortamın sen anlamadan daha fazla büyümüş olur. Yavaş yavaş sıkılırsın oyundan. Sonra alım/satım malum.. Sonra yeni karakterler açar onları kasarsın. Yeni arkadaşlar yeni grup bölgeleri yeni itemler. Daha çok sıkılırsın oyundan. Ara verirsin bir kaç ay. Oyun seni her aklına geldikçe kendine çeker. Tekrar başlarsın eski dostluklardan kimse kalmamış olur. Daha çok yenilikler olmuş. Oyun bıraktığın gibi değil. Dostluklar yalan. Konuşma kanalları küfür argo tartışma dolu. Her oyuna girdiğinde sadece eşya yansıtmak için açarsın konuşma kanallarını. Yeni arkadaşların sadece 1 2 grup çıkarabileceğin kadardır.

Bence oyunu bırak ;)
çok güzel yazmışsın baya bişey yaşamıssın hakaten doğru kaç kişi gördüysem aynı ama hepsi ya tamamen bırak gelme veya çarları dağıtıpda 3 ay sonra geri ya ben ne yaptım diye gelme dedim ama dinlemediler...ya tamamen bırakıcan ya sıkılmadanm katlanacan ayak uyduracan...
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

oyunu bırak çt girmen cok zor ben 2300 fizikle bile bulamyorum grub
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
helsingiius
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İhtiyarlar Çetesi

Mesaj gönderen helsingiius »

Kıyamet asa malzemesi tamamlanip da üretmeyen kardeşim iyi yapmışsın sen o malzemeyi sat alacagim parayı m1malzemesinin bir kısmı için kullan kalanı da düşürerek tamamlamaya çalış zaten bu arada parada kasmış olursun moladan alıp eksikleri tamamlar tılsım uretirsin;) kolay olan hicbirsey güzel değildir işler zor olacak ki tadını alasin zevk duyasin:)
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Fast Lane

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Bloodmage yazdı:oyunu bırak çt girmen cok zor ben 2300 fizikle bile bulamyorum grub
o kadar malzemeyi toplayan adam oynayıp oynamayacağına karar verecek kapasitededir güzel kardeşim yorma sen o güzel kafanı
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
PRiNGLeS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen PRiNGLeS »

Sanırım mevlana asa uretecegım :)
Kullanıcı avatarı
Ferruh
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen Ferruh »

bence tankına ayı al gaffarlık şekle sok fulle somra holde jadeit çek :) hiç olmadı adayı turla üretimi tpplu yap
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]

Ve bir çok karekter...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön