qapaq :mrgreen:PROF yazdı:weissmann yazdı:çalışanla yatanın ayrıldığı noktaya geldi oyun, bu yüzden yönetimi tebrik ederim yatanlarda boş durmasın üremek için bir an önce başlasın çalışmaya
çalışanla yatan ayrılıyor gerçektenben çalışmaktan oyuna günlük 1 saatimi ayırıyorum
yatan adamlar da oyun oynasın tılsım üretsin
Tılsım-Büyü bozma (III)
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Tılsım-Büyü bozma (III)
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
wonka yazdı:qapaq :mrgreen:PROF yazdı:weissmann yazdı:çalışanla yatanın ayrıldığı noktaya geldi oyun, bu yüzden yönetimi tebrik ederim yatanlarda boş durmasın üremek için bir an önce başlasın çalışmaya
çalışanla yatan ayrılıyor gerçektenben çalışmaktan oyuna günlük 1 saatimi ayırıyorum
Öldüm buna
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
Forumda hepsini bozuyor falan yzmışlar ama; EĞER MATEMATİK BİLGİLERİM YANLIŞ DEĞİL İSE HEPSİNİ BOZMAMASI LAZIM. YANİ YÜZDE YÜZ BİR BÜYÜ BOZMA YAPAMAZ. MATEMATİĞE GÖRE.
NEDEN Mİ;
ŞİMDİ BB YE 15 VERDİĞİN ZAMAN BÜYÜ BOZMA İHTİMALİ %25
EE SEN BUNA %300 LÜK BİR ARTIRIM UYGULADIĞINDA( bÜYÜ BOZMA ııı TILSIMI İLE) BU KAÇ EDER
HESAP ORTDA YÜZDE YÜZ BOZUYOR İSE O TILSIM BOZUKTUR. YDA PYUN VEYA YÖNETİCİ HATASIDIR.
NEDEN Mİ;
EE SEN BUNA %300 LÜK BİR ARTIRIM UYGULADIĞINDA( bÜYÜ BOZMA ııı TILSIMI İLE) BU KAÇ EDER
HESAP ORTDA YÜZDE YÜZ BOZUYOR İSE O TILSIM BOZUKTUR. YDA PYUN VEYA YÖNETİCİ HATASIDIR.
Sevdaysa sevda...
Sonsevdam yazdı:Forumda hepsini bozuyor falan yzmışlar ama; EĞER MATEMATİK BİLGİLERİM YANLIŞ DEĞİL İSE HEPSİNİ BOZMAMASI LAZIM. YANİ YÜZDE YÜZ BİR BÜYÜ BOZMA YAPAMAZ. MATEMATİĞE GÖRE.
NEDEN Mİ;
ilkokul 3'e gidiyorsun heralde matematik bilgin "0" ........!!! bb 15 puanda yüzde 25 ihtimalle bozuyor.1. sveiye bb tılsımı bu ihtimali 100 de 100 arttırıyor bu da ihtimal %50 oldu demek , 3.seviye yüzde300 arttırıyor bunun %100 olduğunu anlamayacak kadar acizsen git kumda oyna !!! zaten %100 bozuyor olmasa bir villa fiyatında üretimi olmazdı !!
:arrow: :arrow: :arrow:
wonka yazdı:qapaq :mrgreen:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
reçeteler geldikten 10dk sonra ürettiğim için benim sıkıntım yok buda sana o dediğinden qapaq :mrgreen:[/quote]batugun yazdı:wonka yazdı:qapaq :mrgreen:PROF yazdı:weissmann yazdı:çalışanla yatanın ayrıldığı noktaya geldi oyun, bu yüzden yönetimi tebrik ederim yatanlarda boş durmasın üremek için bir an önce başlasın çalışmaya
Öldüm bunaçok ağır olmuş :mrgreen: :mrgreen:
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
- Alfayilldirim
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Hayırlı olsun Çok iyi bi tılsım ama biraz pahalı 
Alfayılldırım (49) ^Ejder Asa
Alfayıldırım (49)
Alfayıldırımm (49)
Türk İstihbarat Teşkilatı
Alfayıldırım (49)
Alfayıldırımm (49)
Türk İstihbarat Teşkilatı
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deliler Ocağı
Defans 2 (III) ün üstüne tılsım tanımıyorum istediği kadar bozsun 
FERAŞİN
azcık ileriyi görenler elinden çıkarmayı başarmıştır ofans (III) leri, piyasaya az daha yayıldığı zaman büyü bozma (III) ler ofansların büyücü kesmesi çok zor olacakki helede büyücünün üzerinde buz tılsımı + kutup tılsımı varken o yüzden defansif (III) fiyatları uçacakferhatferasin yazdı:Defans 2 (III) ün üstüne tılsım tanımıyorum istediği kadar bozsun
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Hiç bir şeyin fiyatı uçmaz niye uçsun ki sonuçta üretiliyor bunlar.weissmann yazdı:azcık ileriyi görenler elinden çıkarmayı başarmıştır ofans (III) leri, piyasaya az daha yayıldığı zaman büyü bozma (III) ler ofansların büyücü kesmesi çok zor olacakki helede büyücünün üzerinde buz tılsımı + kutup tılsımı varken o yüzden defansif (III) fiyatları uçacakferhatferasin yazdı:Defans 2 (III) ün üstüne tılsım tanımıyorum istediği kadar bozsun
Tek tek materyalleri toplanır üretilir.
Tılsım fiyatları materyallerin fiyatlarına bağlı 3 aşağı 5 yukarı alabilirsin ama fazla bir değişiklik olmaz.
Hatta yukarı almazsın aşağı alabilirsin
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL