Şeffaflık Yapılsın aklımızda Soru İşareti Kalmasın
Re: Şeffaflık Yapılsın aklımızda Soru İşareti Kalmasın
Destek ekibi üyeleri kendi oynadıkları sunucudaki Ticketleri okuyamaz, mod uygulayamazlar. Ancak mevcut sistem istisnai durumlarında oluşmasına oldukça gebe bana göre. Sonuçta hangi sunucuyla ilgileneceklerini seçme hakları var destek ekibinin.
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Şimdi şöyle bişey de var, bi kişiyi 10 kişi şikayet eder bölgeden sövdü diye. O 10 kişiden birininki incelenir, diğer şikayetler bence otomatik olarak silinir öyle bişey söylemişti sanırım yetkililer. Yani bildirim giderse o 10 kişiye birden gitmesi lazım, sadece incelenen şikayet sahibine giderse geri kalan 9 kişi "ulan adam okadar sövdü susturulmadı" diye düşünebilirler. Eğer herkese gitsin dersek bunun cep numarası var sms si var dıdısı var bilmemnesi var, yazık günah zaten borç gırtlakta bide böyle pahalı oyuncaklar istemeyincihankaraca yazdı:Yazmak İstediğimi Yazarsam Forum Hesabım 3 Günlüğüne Kapatılır O Nedenle Neyse DiyerekantinKUNTIN yazdı:Bana sormadın ama dayanamıycamHer şikayet edene ve desteğe başvurana "bakalım bu adamın şikayeti ceza almış mı? Bakalım doğru uygulanmış mı?" diye inceleme başlatılırsa sen düşün ne kadar sürede diğer konularda mail incelerler. Güven sen yönetime boşver
Zaten adamın oyunda konuşup konuşmadığınıda görürsün. Kin gütmeyin akıllı olun.
![]()
Şikayet Eden Kişiye Bilgi Gönderen Otomatik Cevaplama Sistemi Olursa Desteğe Bakan Kişilere iş Düşmez.
Kolay Gelsin
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KYK
Ben Asabi Bir İnsanım 4 Gündür Bu Adamın Peşindeyim Çünkü Ağır Bir Küfür Etti Öğrenene Kadar SorgulayacağımantinKUNTIN yazdı:Şimdi şöyle bişey de var, bi kişiyi 10 kişi şikayet eder bölgeden sövdü diye. O 10 kişiden birininki incelenir, diğer şikayetler bence otomatik olarak silinir öyle bişey söylemişti sanırım yetkililer. Yani bildirim giderse o 10 kişiye birden gitmesi lazım, sadece incelenen şikayet sahibine giderse geri kalan 9 kişi "ulan adam okadar sövdü susturulmadı" diye düşünebilirler. Eğer herkese gitsin dersek bunun cep numarası var sms si var dıdısı var bilmemnesi var, yazık günah zaten borç gırtlakta bide böyle pahalı oyuncaklar istemeyincihankaraca yazdı:Yazmak İstediğimi Yazarsam Forum Hesabım 3 Günlüğüne Kapatılır O Nedenle Neyse DiyerekantinKUNTIN yazdı:Bana sormadın ama dayanamıycamHer şikayet edene ve desteğe başvurana "bakalım bu adamın şikayeti ceza almış mı? Bakalım doğru uygulanmış mı?" diye inceleme başlatılırsa sen düşün ne kadar sürede diğer konularda mail incelerler. Güven sen yönetime boşver
Zaten adamın oyunda konuşup konuşmadığınıda görürsün. Kin gütmeyin akıllı olun.
![]()
Şikayet Eden Kişiye Bilgi Gönderen Otomatik Cevaplama Sistemi Olursa Desteğe Bakan Kişilere iş Düşmez.
Kolay GelsinAyrıca sinirlenme mizacım böyle sıkıntı yok.
![]()
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.