yaban yazdı:Bende kuklacıda oynuorum arkdaşlar ashab üreten 3 şifacıdan biriyim . ayıptır sölemesi sunucumuz şaheser bakımından sanırım en bol üretim yapan sunucu şahsen ben ashabdan çok memnunum ben şifayım dien herkesin üretmesi gereken bi şaheser .
Diğer sunuculardaki sayıları bize de söylesene merak ettim kuklacı nasıl 1. oldu.
yaban yazdı:Bende kuklacıda oynuorum arkdaşlar ashab üreten 3 şifacıdan biriyim . ayıptır sölemesi sunucumuz şaheser bakımından sanırım en bol üretim yapan sunucu şahsen ben ashabdan çok memnunum ben şifayım dien herkesin üretmesi gereken bi şaheser .
Diğer sunuculardaki sayıları bize de söylesene merak ettim kuklacı nasıl 1. oldu.
birader amcının gerginlik yaratmak olduğu gayet açık ama orda sanırım die sözük kullandım dikkatini çekermi bilmiorum saygılar
birader amcının gerginlik yaratmak olduğu gayet açık ama orda sanırım die sözük kullandım dikkatini çekermi bilmiorum saygılar
Şahsıma hakaret edilmediği sürece tartışma çıkarmadım forumda takip eden arkadaşlar bilirler sadece 3 ashabla 1. olmadığınızı belirtmek istedim.İyi forumlar.
....ABi e asa inat kıran gibi çantada bulunması gereken ama savaş için saçma bi silah kasarken yada klanda falan kudret doldurmak için birebir ama savaşmak açısından hint sopa !!!...
aynen kardeşim asa ağır vuruyo yavaş yavaş
dielim üstün max iyileştirme karışık geldi savaşçının biri tak yücelen hint sopasını kafa sına kadasına vur
o ölür sen ölmessin(kudretin var sa bu geçerli)
eğer kudretin yok sa savaşçının cxanı da kudreti de feull se kaçmanı öneririm
legendwyane yazdı:....ABi e asa inat kıran gibi çantada bulunması gereken ama savaş için saçma bi silah kasarken yada klanda falan kudret doldurmak için birebir ama savaşmak açısından hint sopa !!!...
aynen kardeşim asa ağır vuruyo yavaş yavaş
dielim üstün max iyileştirme karışık geldi savaşçının biri tak yücelen hint sopasını kafa sına kadasına vur
o ölür sen ölmessin(kudretin var sa bu geçerli)
eğer kudretin yok sa savaşçının cxanı da kudreti de feull se kaçmanı öneririm
1. ws de inat ve ashab ' ın üzerine silah yok 2. ise max + iyileştirme karışık itemlerle hiç bir savaşçıyı kesemezsin.
wolwerin98 yazdı:ashab-ı kehif üretceğinizi ejder asa yada ecel getiren üretin (onlar daha iyi)
Teorilerini bence kendine saklamalısın
İnat kıran 39 Larda şifacının nası vazgeçilmezi ise bana sorarsan Ashab da öyle olacaktır
Üretmedim ama kadimi kestiğimiz gün üreticeğime emin olabilirsin
Ben sunucuda (meran) ilk ashab üretenim (gerçi geri aldılar ama neyse yeniden ürettim ).Grup şifaları( iyileştirme) olanlar için tam bir şaheser. Kudret + iyileştirme var ve kritikle 11500 ü görmen mumkün. Tabiiki bunu ful iyileştirme ile birleştirilmiş ashab için söylüyorum. Beğenmeyenler oyun 39 seviye iken sadece gürz veya yılan asa mı kullanıyormuş merak ettim. Beğenmemelerinin sebebi para harcayarak üretmiş olmalarıdır bence. Bilakis inat kırana para vermiyorlardı görevden aldıkları için memnunlardı. Neyse sadede gelecek olursak bence gayet güzel.