YENİ TILSIM KURBANI OLDUK.
YENİ TILSIM KURBANI OLDUK.
Yeni güncelleme ile gelmiş olan tılsımları inceleyelim diye geldik 300 bin kp ye mal oldu, incelerken yanlışlıkla cektim onay istemesi gerekirken istememeside cok sacma yönetimin destegini bekliyorum yardımcı olun.
Re: YENİ TILSIM KURBANI OLDUK.
Gözlük çekerken sormuyor ki normal direk çekmesi 
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Büyük ihtimal desteğe yönlendirecekler ama sormaması saçma bencede nerdeyse yere atarkende sormicak
Destekdende çok bişi bekleme ama şansını dene
Destekdende çok bişi bekleme ama şansını dene
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
yanlışlıkla bir item vs sürüklenebiliyor bu yere atılınca yada işportaya atılınca atıldımı yada satıldımı olmalıydı ozaman? burdada sorması lazım incelerken yanlışlıkla böyle sonuclara neden olmaması icin gerekli.
hayırlı olsun güle güle kullanendles26 yazdı:Yeni güncelleme ile gelmiş olan tılsımları inceleyelim diye geldik 300 bin kp ye mal oldu, incelerken yanlışlıkla cektim onay istemesi gerekirken istememeside cok sacma yönetimin destegini bekliyorum yardımcı olun.
A R Z L O D O S
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Destek takımı klan parasına bir şey yapamaz yine de yetkiliden yanıt bekliyorsan yeri burası değil İKV destek formudur :arrow: Buradanendles26 yazdı:yanlışlıkla bir item vs sürüklenebiliyor bu yere atılınca yada işportaya atılınca atıldımı yada satıldımı olmalıydı ozaman? burdada sorması lazım incelerken yanlışlıkla böyle sonuclara neden olmaması icin gerekli.
Soğuk su iç
Yaklaşık 100 bin kp lik gözlüğün fiyatı 15 m ken, 300 bin kp lik tılsım 200 m olur mu sence? Bir daha düşün.oLmazSaoLmaz yazdı:O kpin parasını çıkaracak şekılde satabılırsın 200m
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Nasıl bi inceleme o anlamadım ki
Hani en fazla üzerine gelir, açıklamalarını okursun. Evirip çevirirsen kaçar öyle işte
Geçmiş olsun. Desteği unut bence bu konuda.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.