HUGOBOSS V.s Yautja

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LSboss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

HUGOBOSS V.s Yautja

Mesaj gönderen LSboss »

Bugün saat 05.00 civarlarında yautja ile bi sorun yaşadık kavga ettik bu kavgada ben küfür ettim gerekli susu yerim zaten bunun üzerine geç şifana vs atalım 700m sine vermeyen adam değildir dedi ve makina olup başladık 3 1 kestim dediği şey şu oldu; sen bana küfür ettin sana para vermem adam değilsin sen vermicem paranı ben kazansam nerden bileyim vermiceğini dedi ve kaçtı gitti.madem sana küfür ettim niye vs atıyorsun oğlum benle :D:D alemi cihan loncası sevdiğim bir loncadır lakin böyle çürükler lonca adınıda kirletir işin 700msinde değildim vsde ezme geç lan gibi tabirler kullnması üzerine geldim eve amacım onu her yerde rezil etmekti ama yinede siz dikkatli olun vs atmayın onla bence paranızı alamazsınız üzülmeyin boşuna zevkimi aldım ben onu keserek saygılarla herkes bilsin kimin ne olduğunu konuyu lütfen tartışmaya döndürmeyin olan oldu adamlığını öğrendik onuda. niye küfür ettin demeyin herkesin günlük hayatında küfür zaten var fakat hakeden ediyoruz bizde durduk yere değil saygılarla HUGOBOSS
Resim
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: HUGOBOSS V.s Yautja

Mesaj gönderen VoYaGE »

LSboss yazdı:Bugün saat 05.00 civarlarında yautja ile bi sorun yaşadık kavga ettik bu kavgada ben küfür ettim gerekli susu yerim zaten bunun üzerine geç şifana vs atalım 700m sine vermeyen adam değildir dedi ve makina olup başladık 3 1 kestim dediği şey şu oldu; sen bana küfür ettin sana para vermem adam değilsin sen vermicem paranı ben kazansam nerden bileyim vermiceğini dedi ve kaçtı gitti.madem sana küfür ettim niye vs atıyorsun oğlum benle :D:D alemi cihan loncası sevdiğim bir loncadır lakin böyle çürükler lonca adınıda kirletir işin 700msinde değildim vsde ezme geç lan gibi tabirler kullnması üzerine geldim eve amacım onu her yerde rezil etmekti ama yinede siz dikkatli olun vs atmayın onla bence paranızı alamazsınız üzülmeyin boşuna zevkimi aldım ben onu keserek saygılarla herkes bilsin kimin ne olduğunu konuyu lütfen tartışmaya döndürmeyin olan oldu adamlığını öğrendik onuda. niye küfür ettin demeyin herkesin günlük hayatında küfür zaten var fakat hakeden ediyoruz bizde durduk yere değil saygılarla HUGOBOSS

CccŞEKERccc Lipssofdevil 2 'ler meydana çıkmış banada parayı vermemelerin sebebi sen küfür etmişsin parayı vermem değerleri 50m luk kişilik sahipleri
Kullanıcı avatarı
LSboss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Re: HUGOBOSS V.s Yautja

Mesaj gönderen LSboss »

VoYaGE yazdı:
LSboss yazdı:Bugün saat 05.00 civarlarında yautja ile bi sorun yaşadık kavga ettik bu kavgada ben küfür ettim gerekli susu yerim zaten bunun üzerine geç şifana vs atalım 700m sine vermeyen adam değildir dedi ve makina olup başladık 3 1 kestim dediği şey şu oldu; sen bana küfür ettin sana para vermem adam değilsin sen vermicem paranı ben kazansam nerden bileyim vermiceğini dedi ve kaçtı gitti.madem sana küfür ettim niye vs atıyorsun oğlum benle :D:D alemi cihan loncası sevdiğim bir loncadır lakin böyle çürükler lonca adınıda kirletir işin 700msinde değildim vsde ezme geç lan gibi tabirler kullnması üzerine geldim eve amacım onu her yerde rezil etmekti ama yinede siz dikkatli olun vs atmayın onla bence paranızı alamazsınız üzülmeyin boşuna zevkimi aldım ben onu keserek saygılarla herkes bilsin kimin ne olduğunu konuyu lütfen tartışmaya döndürmeyin olan oldu adamlığını öğrendik onuda. niye küfür ettin demeyin herkesin günlük hayatında küfür zaten var fakat hakeden ediyoruz bizde durduk yere değil saygılarla HUGOBOSS

CccŞEKERccc Lipssofdevil 2 'ler meydana çıkmış banada parayı vermemelerin sebebi sen küfür etmişsin parayı vermem değerleri 50m luk kişilik sahipleri
üzüldüğüm tek nokta yenilseydim salak gibi adama parasını vericektim hatta bak tam 700m çıkmıyordu biraz eksikti ofans 2 3 ü satıcaktım ya da onuda teklif edicektim onu düşünüyordum vs sırasında sırf adımıza leke gelmesin vsden kaçtı vsde yenildi para vermedi gibi şeyler adımıza gelmesin diye
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön