Başkasına yalakalık yapıp konuşacağına git kendin kes item alıp , sonra gel burada laf savuşturBunudaBanlayin yazdı:adama anlatamıyoruz kafa kalın sanırım birazempty61 yazdı:İyi kesim olmuş, emeğe saygı. Fakat ilk değil bu çember itemleri gelmeden sancak sunucusunda da kesilmişti.:mrgreen:
İFLİSS i ÇEMBER İTEMSİZ TILSIMSIZ ŞUYSUZ BUYSUZ SADECE YÜCELEN URBAN İTEMLERLE İLK KESEN YENİÇERİXDADAWA.
Bu kadarda yüssüz olunmaz arkadaş yayazdığı yorumları okuyup gülüyorum
:mrgreen: :roll:
Davut abi Allah aşkına git şifacının üstünü cıkartıp urban yücelen tak kes şu yaratığıVideo almayı unutma, video almamışsınız nerden bileyim başkasının olmadığını falan der arkadaş
İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz) [HD]
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Re: İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz)
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Meran sunucusunda Redsxline kesti 49 lar geldikten 2.5 ay sonra.
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
O zamanlar iflis yeteneklerinin farklı olduğu söyleniyor ...iyi forumlarmirkan1453 yazdı:Meran sunucusunda Redsxline kesti 49 lar geldikten 2.5 ay sonra.
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Söylentiler değil gerçektir önemli olan, senide tebrik ederim herkesin yapacağı birşey değil üstelik video da almışsın, iyi forumlarLinkiNParkK yazdı:O zamanlar iflis yeteneklerinin farklı olduğu söyleniyor ...iyi forumlarmirkan1453 yazdı:Meran sunucusunda Redsxline kesti 49 lar geldikten 2.5 ay sonra.
Yeniçerixblack diyorum sadece 
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
Söylentilerin doğrumu yanlışmı olduğunu bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim urban veya yücelen itemler ile iflis kesilebileceğini hiç tahmin etmiyorum bana göre imkansız(videoyu izlerseniz anlayabilirsiniz) , eğer yok kesilmiş ve yapılabilir diyen varsa videosunu baştan sona izlerim ki o video tahminime göre 1saat 20 dk felan sürecektir ama izlerim.mirkan1453 yazdı:Söylentiler değil gerçektir önemli olan, senide tebrik ederim herkesin yapacağı birşey değil üstelik video da almışsın, iyi forumlarLinkiNParkK yazdı:O zamanlar iflis yeteneklerinin farklı olduğu söyleniyor ...iyi forumlarmirkan1453 yazdı:Meran sunucusunda Redsxline kesti 49 lar geldikten 2.5 ay sonra.
Yani bende buradaki söylentilere inanmıyorum açıkça 49 dan 2,5 ay sonra kesen şimdide keser yücelen veya urban ile artık hangisini takmışsa, yücelen + buz olursa belki kesilebilir ihtimalini veriyorum.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
alp diyorum kısacaFabre yazdı:Yeniçerixblack diyorum sadece
LinkiNParkK yazdı:Başkasına yalakalık yapıp konuşacağına git kendin kes item alıp , sonra gel burada laf savuşturBunudaBanlayin yazdı:adama anlatamıyoruz kafa kalın sanırım birazempty61 yazdı:İyi kesim olmuş, emeğe saygı. Fakat ilk değil bu çember itemleri gelmeden sancak sunucusunda da kesilmişti.:mrgreen:
İFLİSS i ÇEMBER İTEMSİZ TILSIMSIZ ŞUYSUZ BUYSUZ SADECE YÜCELEN URBAN İTEMLERLE İLK KESEN YENİÇERİXDADAWA.
Bu kadarda yüssüz olunmaz arkadaş yayazdığı yorumları okuyup gülüyorum
:mrgreen: :roll:
Davut abi Allah aşkına git şifacının üstünü cıkartıp urban yücelen tak kes şu yaratığıVideo almayı unutma, video almamışsınız nerden bileyim başkasının olmadığını falan der arkadaş
ayrıca hızlandırılmış video istemiyorum kesen normal atsın hepsini izlerim seve seve sizin gibi izlemeden yorum atmam
yav altı üstü bi ifliss kestin
Amaç yalakalık değil

- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
mevzu tartışmaya gitsin istemem .Sende yerinde oturup yorum yaparak büyütmüşsün totoşu sanırım
hem o davut abi dediğin kişinin avukatı felan mısın
lafla olmaz bu işler bana kanıt lazım davut abine söyle gitsin yine kessin videolu, o zaman kesen şimdi daha rahat keser , icraat yap sonra yaz lütfen 
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
LinkiNParkK yazdı:mevzu tartışmaya gitsin istemem .Sende yerinde oturup yorum yaparak büyütmüşsün totoşu sanırımhem o davut abi dediğin kişinin avukatı felan mısın
lafla olmaz bu işler bana kanıt lazım davut abine söyle gitsin yine kessin videolu, o zaman kesen şimdi daha rahat keser , icraat yap sonra yaz lütfen
1 saniye

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Karakterlerimin fotoğraflarını atıyorum 6 senelik karakterler
video programını bulup Yücelen itemleri ayarladıktan sonrada video koycam 
Şifacılık benim işim 6 seneden beri
:mrgreen:
Şifacılık benim işim 6 seneden beri
En son Eviren tarafından 04 Eyl 2013 23:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği, resimler kaldırıldı.
Sebep: Kullanıcı isteği, resimler kaldırıldı.