Tılsım Gün. hakkında eleştiri için herkes buraya lütfen.
Re: Tılsım Gün. hakkında eleştiri için herkes buraya lütfen.
Acaba YÖnetim Buna Yenilik Falan mı Diyor Bence Hiç Öyle Düşünmesinler Resmen Bu Bi Soygun İnsanlar bütün gün Oyunda kalıcak ve sadece bi reçeteye 300.000 klan parası vermek içinmi? Lütfen YÖnetim Kendini TOpla Adam Gibi Yenilikler Getir şu Oyuna
KaRDeŞxFuRKaNN/ŞifaCı/AshaB-I Keyf/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
Bu yenilikle birlikte daha ötesinin olmadığı aşikar en azından 2 3 yıl kadar ... Yönetim resmen alın bunlarla
oyalanın diyor yani 24 saat oyunda kalın dışarı çıkmayın, ailenizle , arkadaşlarınızla vakit geçirmeyin gibi gibi ...
Buyursun kolaysa onlar üretsin konuşmak kolay ben bir reçeteye 900 m para veremem kardeşim. Yönetim 900 m
para kasmayı kolay belliyor galiba ki malzemeler falan filan hariç... Resmen iyice bağlanmamızı , akçelere alıp
x2 ler almamızı istiyor. Kısacası sizi soymaya devam edeceğim demektir bu. Bu oyunu ne zamandır oynuyorum
böyle berbat iş görmedim yazık gerçekten...
oyalanın diyor yani 24 saat oyunda kalın dışarı çıkmayın, ailenizle , arkadaşlarınızla vakit geçirmeyin gibi gibi ...
Buyursun kolaysa onlar üretsin konuşmak kolay ben bir reçeteye 900 m para veremem kardeşim. Yönetim 900 m
para kasmayı kolay belliyor galiba ki malzemeler falan filan hariç... Resmen iyice bağlanmamızı , akçelere alıp
x2 ler almamızı istiyor. Kısacası sizi soymaya devam edeceğim demektir bu. Bu oyunu ne zamandır oynuyorum
böyle berbat iş görmedim yazık gerçekten...
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Kan ve Revan
İkv sanıyo ki oyuncular kuzu kuzu kabul edecek bunu . akla mantığa uygun mu 1 reçetenin 900 m olması tılsım fiyatlarının 3 katı paraya reçtesini alıyosun saçmalığa bak qq ya fiyatları indirin yada kepenkleri tercih sizin...
Gün Gelecek Kesmediğim Her Arz İçin Bana Küfür Ediceksiniz ...
Artizzxizdirap - Bileği Bükülmeyen Büyücü
İnciticixgüsel - Kılıcı Körelmeyen Arz Cellatı
Artizzxizdirap - Bileği Bükülmeyen Büyücü
İnciticixgüsel - Kılıcı Körelmeyen Arz Cellatı
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Ya adam gibi düzeltirler yada oyuncu kaybetmeye devam ederler bu kadar basit
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: KaRDeŞ
Beni ilgilendiren tek tılsım ve işe şuanda işe yara bir tılsım olarak göze çarpan büyücü büyü bozma tılsımıdır. Demin oyuna girdim Enes arkadaşım hemen om attı yeni tılsımlar çıkmış falan fiyatlar uçmuş. 500 m 900 m gibi fiyatlar yazdı rakamlarına. İyi dedim alırız artık biraz uğraşıp. Ama bir baktım Mecnuna ne göreyim birde. Sadece reçete 1 T 400 m oyun parası tutarken yaklaşık 500 m- 600 m arası malzeme parası tutuyor. Sonra içimden geçirdim küfür yok belki hatalarını anlarlar düzeltirler.
-
- Sahaf Yardımcısı
Oyunun içine sıçırttılar resmen. Başka açıklaması yok.

4 yıldır bu oyunu oynuyorum ve her ara verdigimde 2 gün sonra dayanamayıp geri dönüyorum ve benim gibi bu oyuna tutkuyla baglı olan biri büyük hol geldiğinden beri oyunu oynamıyor veya oynayamıyor..yalan mı söyleyeyim? yok kardeşim param yok nasıl üretecem ben bunu? zamanım da yok o kadar madeni nasıl cekecem? ben zamanında yoklukta bu oyuna cok paralar yatırdım eminim herkes yatırmıstır..o paralar sayesinde bu güncellemeleri getiriyorsunuz ya allah benim de belamı versin! oyunun oynanacak yanı kalmadı, artık silme vakti de geldi 4 sene sonra oyunu..büyük hol güncellemesiyle bu oyunu kendi ellerinizli bitirdiniz yöneticiler..bazıları yedi bizim gibi cogu eski oyuncu yemedi, bıraktı oyunu.ben birşeyler düzelir ikv'ye geri dönerim derken daha da zorlaştırıyorsunuz işleri ya helal olsun!
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Beyler bence kurucularda sıkıldı oyundan milleti yani oyuncuları oyundan soğutmak için çabalıyorlar kimsede olmayınca oyun haliyle kapatılacaktır. Oyuncu sayısı tükenecek şu fuara girme çalışmasıda bence ne koparırsak kar gibi bi para alma çabası. Benden tavsiye bu oyuna PARA kazandırmayın. Bu kadar kişi ilerleme beklerken oyun geriliyor.Burdan nerul beyede selamlar Kapatacaksanız oyuncuları soğutarak kapatmayın. Tadında bırakın yeter.
İstanbul Kıyamet Vaktinde sona varılıyor
İstanbul Kıyamet Vaktinde sona varılıyor
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Belli ki herkesin onlarca mareşal charları var ve milyarlarca paraları var ki bu para değerleri ve kp değerleri normal gelmiş gibi insanlara ..Veya gerçekten henüz olayın farkına varmayan binlerce oyuncu var çünkü oyuna girenlerin çoğunun yeni güncellemeden bile haberleri yoktu..Bu konu hakkında düzenleme istiyoruz .
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Oyuncuları ebleh yerine koyan bu yönetimden şerefli bir kişi hala çıkıp hatasını kabul etmemiştir. Haftalardır süren sunucu listesi sorunuyla ilgili tek bir açıklama yapılmış değil. Ne zaman düzeleceği, neyden kaynaklandığı. Bu eklentiden kim sorumluysa hatasını düzeltip istifa etmelidir.