Elveda - BoGGiEşxBizans oyundan ayrıldı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Elveda - BoGGiEşxBizans oyundan ayrıldı.

Mesaj gönderen baraka1997 »

Gizlenmiş İçerikGöster
Merhaba arkadaşlar.
Başlıktanda anlaşılabileceği gibi oyunu bırakıyorum. Bunun için şahsi ve geçerli nedenlerim var.
1- Çok para istiyor. Güçlü olmak okadar ucuz değil.
2- Çok vakit istiyor.
3- Bilgisayar başında bizi tembelliğe alıştırıyor.
Bu yazdıklarıma katılmıyor olabilirsiniz. Lütfen çocuksu düşüncelerinizi kendinize saklayın ve post kasmak için buraya yorum yapmayın. :twisted:

Youtube hesabımdan videolar paylaşıyordum İKV ile ilgili bu da son videomdur. :P (İkv ile ilgili.)

• 4-5 senedir aralıksız oynadığım bu oyundan kopmanın bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim.
    Bir kaç aydır oyuna vermediğim parayı biriktirerek kendime "Sony - Xperia ion" aldım. ;)
    Hakkı olan varsa helal etsin oyun gerçekten çok zevkli ama bir o kadarda tehlikeli. :cry:
  • Videodada dediğim gibi soracak olan arkadaşlar için tekrar söylüyorum. Hesaba geçerli talip çıkmadığı için tüm karakterleri sildim.
  • Sobee ve TTNET ekiplerine teşekkür ediyorum. Gerçekten mükemmel bir başarıya imza attılar. Bence Türk yapımı olan en güzel oyunlardan bir tanesi. :o
baraka1997 bir not yazdı:Hoşçakalın! - Boğaç Kılıçarslan
Beyazköşk
BoGGiEşxBizans, BoGGiExBizans, SeeKNDeSTRoY, TheKiLLeRCLoWN
[/color][/i][/b]
Video kaldırıldı. Lütfen camiaya sunduğumuz bir merhaba veya elveda bile olsa, nasıl sunduğumuza dikkat edelim.
[GM]Erdoğan
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Elveda - BoGGiEşxBizans oyundan ayrıldı.

Mesaj gönderen SedaT03 »

Brader aynen katılıyorum GENCLİK 1 Defa yaşanır. bende 6 senelik oyuncuyum sadece foruma giriyorum oyun bıraktım. Şunuda diyeyim tmm eyw eğlenceliydi ama o doztlarım olduğunda idi. Onlar bırakınca artık oyun anlamı kalmadı. 4 senedir 49 gidiyor bakalım :). Daha kimlerin gencliğini alacak bu oyun
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Allah'a emanet ol.Tılsımları elden çıkarmışsın umarım =D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Keşke sende - çocuksu diyemeyeceğim biraz daha ergensi diyeyim - düşüncelerini kendine saklayıp sessizce kaybolsaydın.
Böyle saçma sapan küfür içerikli videoyla kime ne kanıtlamaya çalışmışsın bence sen de anlamamışsın.

Videoda da göründüğü üzere oyun içinde grup attığı için birine ana avrat küfür eden birinin gitmesine ben de dahil olmak üzere tüm ikv camiası inan ki mutlu olacaktır. Varlığınla birşey katmamışsın yokluğun birşey eksiltmez.

Yolun açık olsun...

Küfür içerikli video nedeniyle konuya gereken moderasyonun yapılacağını ümit ediyorum.
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

bordo yazdı:Keşke sende - çocuksu diyemeyeceğim biraz daha ergensi diyeyim - düşüncelerini kendine saklayıp sessizce kaybolsaydın.
Böyle saçma sapan küfür içerikli videoyla kime ne kanıtlamaya çalışmışsın bence sen de anlamamışsın.

Videoda da göründüğü üzere oyun içinde grup attığı için birine ana avrat küfür eden birinin gitmesine ben de dahil olmak üzere tüm ikv camiası inan ki mutlu olacaktır. Varlığınla birşey katmamışsın yokluğun birşey eksiltmez.

Yolun açık olsun...

Küfür içerikli video nedeniyle konuya gereken moderasyonun yapılacağını ümit ediyorum.
:) 4 Fan Art birinciliği 2 tane 2.lik sayısız ölüm oyunu, şampiyona filan.

Birde senin olmayan beynini sana kurcalarmaya çalıştım gerçekten çok mutluyum şuanda. ;)
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

bordo yazdı:Keşke sende - çocuksu diyemeyeceğim biraz daha ergensi diyeyim - düşüncelerini kendine saklayıp sessizce kaybolsaydın.

Yolun açık olsun...

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle o küfür kısmı tam bir rezaletti. Yani şu açılan konu, video filan tamamen gösterişten ibaret, madem bırakıyorsun oyunu sil çarlarını git. Hala forumda geziyor, foruma konu açıyorsun, o da yetmiyor konuyu güncel olarak takip edip, yorum yapıyorsun. Hala bir ilgi isteğin var, hala kopamıyorsun. Neyse, tekrardan dönmemen umuduyla...
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: KYK

Mesaj gönderen cihankaraca »

Saçma bir video Olmuş

Tamamıyla Ergen İlgi İsteyen Kendini Çevreye Kabul Ettirmeye Çalışan Vasat Asosyal bir Karakter Ortaya Çıkmış.

Allah Akıl Versin :)
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VODKA1967 »

Yolun açık olsun...

Aynen her kelimesine katılıyorum.

Birde video falan cekmissin ulan sen kimsin dunyanın en değersiz insanı ?
.... git grup atıyor diye milletin annesine küfür ediyosun.
MaReSaLReYiZ
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MaReSaLReYiZ »

adamın boş karakterinde bile isim değiştirme var bide haplanmış olm o nasıl mimikler öle 97li hormonlu çocuk kafa adammışsın reelde tanışmak isterim
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Forumda çalışmalarını severek takip ediyordum.

Söyleyebileceğim 2 şey var.

1. si keşke böyle bir video yapmasaydın.
2 si ise yolun açık olsun reel hayatında başarılar...
CHIVALROUS
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön