Bugün yaklaşık 15 dk launcheri kapatıp açtım anca geldi. Ortak cümlemiz bu olabilir.
Hala güncel hala çözümsüz.
Sunucu Listesi Gelmiyor !
- IIxBURHANxII
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kutsalyol
Re: Sunucu Listesi Gelmiyor !
15 DK. DIR GİREMİYORUM :evil: :evil: :evil: :evil:
Server : WEB8
Sorgulama Zamanı : 29 Ağustos 2013 Perşembe 00:13:10
Server : WEB8
Sorgulama Zamanı : 29 Ağustos 2013 Perşembe 00:13:10
[IIxBURHANxII]
[Danılyenn]
[Burhanşifa]
2 Ters 1 Düz
[Danılyenn]
[Burhanşifa]
2 Ters 1 Düz
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Evet hala neden birileri sunucu listesi gelmediği ile ilgili acıklama yapmıyor.bu kadar zor bir şey mi bu yoksa biz yanlış yerde mi? sorunlarımıza yanıt arıyoruz. buradan yanıt verilmiyorsa bu adresten biri mutlaka yanıt verecektir.ben göndericem şimdi arkadaşlar sizde sorununuz buraya iletin.
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek ... fault.aspx
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek ... fault.aspx
- kerem2733
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
kapalı hala ?
Savaşan kaybedebilir, savaşmayansa çoktan kaybetmiştir.
- MisfortuNe , MisfortuNeII , MisfortuNeIII
- MisfortuNe , MisfortuNeII , MisfortuNeIII
Server : WEB7
Sorgulama Zamanı : 29 Ağustos 2013 Perşembe 01:55:29
Güncel girilmiyo
Sorgulama Zamanı : 29 Ağustos 2013 Perşembe 01:55:29
Güncel girilmiyo
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: KYK
Problem Üzerinde Çalışılıyormuş en kısa zamanda sorun giderilecek
Launcher Kapatıp açmanız İşe Yaramaz WEB01 İle WEB09 Arasında 9 Sunucu Var Bunlarda Bir Kaçında Bazen Erişim Olmuyor Atıyorum O Anda Web01 desiniz Modemi Kapatıp açmanız Lazım ki Başka Sunuculara Yönlenebilmelisiniz. Yoksa Bekleyeceksiniz Sunucu Normale dönene Kadar Sunucu Dediğim Oyun Sunucuları Değil Sadece Sunucu Listesi ve Login Ekranının Olduğu Web Sunucular Oyun Sunucularına Bunları Girdikten Sonra Yönlendiriliyorsunuz. Dolayısıyla bir süre Böyle Gidecek İyi Oyunlar
Yazılımcıların ve Gm'lerin Yapacağı Birşey Değil Ankara'da Bulunan Sunuculara Teknik Müdahale Yapan Ekip Tarafından Düzeltilmesi Gerekiyor.
İyi Oyunlar
Launcher Kapatıp açmanız İşe Yaramaz WEB01 İle WEB09 Arasında 9 Sunucu Var Bunlarda Bir Kaçında Bazen Erişim Olmuyor Atıyorum O Anda Web01 desiniz Modemi Kapatıp açmanız Lazım ki Başka Sunuculara Yönlenebilmelisiniz. Yoksa Bekleyeceksiniz Sunucu Normale dönene Kadar Sunucu Dediğim Oyun Sunucuları Değil Sadece Sunucu Listesi ve Login Ekranının Olduğu Web Sunucular Oyun Sunucularına Bunları Girdikten Sonra Yönlendiriliyorsunuz. Dolayısıyla bir süre Böyle Gidecek İyi Oyunlar
Yazılımcıların ve Gm'lerin Yapacağı Birşey Değil Ankara'da Bulunan Sunuculara Teknik Müdahale Yapan Ekip Tarafından Düzeltilmesi Gerekiyor.
İyi Oyunlar
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
2 haftadır yapamamışlar mı ?cihankaraca yazdı:Problem Üzerinde Çalışılıyormuş en kısa zamanda sorun giderilecek
İyi Oyunlar
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: KYK
Bilemiyorum bildiğim bir Şey Çalışılıyor Olduğumobilsorun yazdı:2 haftadır yapamamışlar mı ?cihankaraca yazdı:Problem Üzerinde Çalışılıyormuş en kısa zamanda sorun giderilecek
İyi Oyunlar
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Server : WEB7
Sorgulama Zamanı : 29 Ağustos 2013 Perşembe 12:33:09
Sorgulama Zamanı : 29 Ağustos 2013 Perşembe 12:33:09
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Server : WEB01
Sorgulama Zamanı : 29 Ağustos 2013 Perşembe 12:42:59
Sorgulama Zamanı : 29 Ağustos 2013 Perşembe 12:42:59
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi