Eskilerden kimler var
Eskilerden kimler var
Slm herkeze iyi oyunlar. Eskilerden oynayanlar kimler kaldi yine oyun ayni mi yoksa değişiklikler varmi zevksiz bir haldemi gidiyor yoksa oyuna zevk geldimi birakali 1.5 sene oldu. öyle gezinirken gözüme çarpdi oyun ve bir hal hatir soram dedim belki taniyanlar vardir beni Eskilerden İlkyardim yada Gokhankoko niklerimin ismiydi. şu anda carlarim duruyomu onu bile bilmiyom
Herkeze İyi oyunla bakmişiniz belki Fuara gelip Oyundaki eski arkadaşlarimla zaman geçirebilirim tabiki onlarda birakmadilarsa oyunu 
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
Re: Eskilerden kimler var
Gökhan sen yaşıyor musunkok29 yazdı:Slm herkeze iyi oyunlar. Eskilerden oynayanlar kimler kaldi yine oyun ayni mi yoksa değişiklikler varmi zevksiz bir haldemi gidiyor yoksa oyuna zevk geldimi birakali 1.5 sene oldu. öyle gezinirken gözüme çarpdi oyun ve bir hal hatir soram dedim belki taniyanlar vardir beni Eskilerden İlkyardim yada Gokhankoko niklerimin ismiydi. şu anda carlarim duruyomu onu bile bilmiyom![]()
Herkeze İyi oyunla bakmişiniz belki Fuara gelip Oyundaki eski arkadaşlarimla zaman geçirebilirim tabiki onlarda birakmadilarsa oyunu
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
Evet Güzel kardeşim Yaşiyorumghost yazdı:Gökhan sen yaşıyor musunkok29 yazdı:Slm herkeze iyi oyunlar. Eskilerden oynayanlar kimler kaldi yine oyun ayni mi yoksa değişiklikler varmi zevksiz bir haldemi gidiyor yoksa oyuna zevk geldimi birakali 1.5 sene oldu. öyle gezinirken gözüme çarpdi oyun ve bir hal hatir soram dedim belki taniyanlar vardir beni Eskilerden İlkyardim yada Gokhankoko niklerimin ismiydi. şu anda carlarim duruyomu onu bile bilmiyom![]()
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
Bana kardeşim dediğine göre sen herkezi unutmuşsun yada bu hesap senin değil.kok29 yazdı:Evet Güzel kardeşim Yaşiyorumghost yazdı:Gökhan sen yaşıyor musunkok29 yazdı:Slm herkeze iyi oyunlar. Eskilerden oynayanlar kimler kaldi yine oyun ayni mi yoksa değişiklikler varmi zevksiz bir haldemi gidiyor yoksa oyuna zevk geldimi birakali 1.5 sene oldu. öyle gezinirken gözüme çarpdi oyun ve bir hal hatir soram dedim belki taniyanlar vardir beni Eskilerden İlkyardim yada Gokhankoko niklerimin ismiydi. şu anda carlarim duruyomu onu bile bilmiyom![]()
Sadece oyunu Birakmişdim Bi bakim Dedim nevar ne yok die eskilerde kalmamiş gördüğüm kadariyla hep dağilmiş millet anladim kadariyla
59 level daha gelmedimi oyuna
![]()
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
ghost yazdı:Bana kardeşim dediğine göre sen herkezi unutmuşsun yada bu hesap senin değil.kok29 yazdı:Evet Güzel kardeşim Yaşiyorumghost yazdı:Gökhan sen yaşıyor musunkok29 yazdı:Slm herkeze iyi oyunlar. Eskilerden oynayanlar kimler kaldi yine oyun ayni mi yoksa değişiklikler varmi zevksiz bir haldemi gidiyor yoksa oyuna zevk geldimi birakali 1.5 sene oldu. öyle gezinirken gözüme çarpdi oyun ve bir hal hatir soram dedim belki taniyanlar vardir beni Eskilerden İlkyardim yada Gokhankoko niklerimin ismiydi. şu anda carlarim duruyomu onu bile bilmiyom![]()
Sadece oyunu Birakmişdim Bi bakim Dedim nevar ne yok die eskilerde kalmamiş gördüğüm kadariyla hep dağilmiş millet anladim kadariyla
59 level daha gelmedimi oyuna
![]()
Sen Haladir Birakmadin mi Abi
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü