Şu yetenek hatasi düzeltilse artık? :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Şu yetenek hatasi düzeltilse artık? :)

Mesaj gönderen musallat123 »

xFahrenheitx yazdı:
musallat123 yazdı:
xFahrenheitx yazdı:Şimdi biraz mantıklı düşünelim.
**Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam, savaşçıların kanatma yeteneği ile atılan kanatmaları, savaşçılarda tek BB de bozuyor diye biliyorum.Sana gelen cevapta da vurgulanmak istenen budur.
Onda bir problem yok . Savaşçının attığı bb zaten tek puanda bozuluyor. Ama bu savaşçı yeteneği...
Mesela bir şifacıya buz oku atıldığında , "Büyücü ve savaşçı etkilerini de bozdunuz." demeden bozmuyor. Kanatma neden böyle bozuluyor? Değindiğim yer sadece orası :)

Kardeşim bende diyorumki şifacı doğası gereği yaraları sarıyor, iyileştiriyor.Yara KANAR (KANATMA) bir şey ler çağrıştırıyor mu sana?

Şifacının kanatmayı kolayca bozması kadar normal birşey olamaz.Aksine bozamaması saçma olurdu.
Savaşçı savaşçıya kanatma attığı zaman gerçekten kanamıyor , kameraları kapatıp oraya salça sürüyorlar değil mi :D Şifacının bozmasına bir şey demiyorum. Savaşçının da bu etkiyi bozması lazım , söylemeye çalıştığım tek şey bu .
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Bence saçma bozacaksa şifacı kanatmayı orası tamam bozsun ama savaşçının kılıcıyla attığını kanatmayı diğer savaşçının zihin toplayarak bozması saçma ozaman o kanatmayıda şifacı bozsun ayı kanatınca bozamıyosunda savaşçı kanatınca bozuyosun saçma

Yapılması gereken savaşçının attığı kanatmayı diğer savaşçı deil sadece şifacı bozmalı madem böyle yapmışlar bunuda yapmları lazım eskiden kanatma vazgeçilmez bi yetenekdi şimdi kunlanan kalmamamış :D

Sebebi ise ayınınkini sadece şifacı bozabiliyorsa mantıken savaşçının attığınıda sadece şifacı bozmalı ama savaşçıda bozuyor bu durum parayla ayı almaya itiyo milleti tabi o yüzden düzeltmiyolar hatta bilierek yapılmış
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

xFahrenheitx yazdı:Şimdi biraz mantıklı düşünelim.

Şifacı iyileştiren, yaraları saran bir sınıftır.Dolayısıyla kanatmayı en iyi onun bozması daha mantıklı.Savaşçı ise hasar üzerine yoğunlaşmıştır.

Büyücüye gelecek olursan, onlar zaten ayrı bir dünya.Çok özel yeteneklere sahipler.Narinler ama tehlikeliler.Kendi büyülerini de en iyi kendileri bozarlar.Çünkü herkesin alanı farklı.

**Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam, savaşçıların kanatma yeteneği ile atılan kanatmaları, savaşçılarda tek BB de bozuyor diye biliyorum.Sana gelen cevapta da vurgulanmak istenen budur.
Kesinlikle katılıyorum.

İyi Forumlar.

ReBeLLiOusSs

“Genel Etkileşim” sayfasına dön