Oyun nereye gidiyor ?
Oyun nereye gidiyor ?
Dün çalıştığım yere bi abimiz geldi soyadından tanıdım eskilerde oynayan biriydi ve ikv yi sordum ona.En güzel zaman 39 zamanıydı dedi.Oyunda kime sorsam eskileri vaadediyor o zamanları güzel kılan insanları ne diye kaybettirdiniz şu oyuna ? Neden yenilerle eskilerin arasındaki farkı kapattınız ? Ne gereği kaldı böyle olacaksa ? Artık hiç bir açıklama hiç bir yenilik hiç birşey yok.Eğer yeni birşey yapmaya niyetiniz varsa düzgün yapın da hakkını yemeyin şu kadar oyuncunun..
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Oyun nereye gidiyor ?
Fırlama çocukBloodmage yazdı:senin anan bir melekti
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Christian
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
TamamERSEN yazdı:Dün çalıştığım yere bi abimiz geldi soyadından tanıdım eskilerde oynayan biriydi ve ikv yi sordum ona.En güzel zaman 39 zamanıydı dedi.Oyunda kime sorsam eskileri vaadediyor o zamanları güzel kılan insanları ne diye kaybettirdiniz şu oyuna ? Neden yenilerle eskilerin arasındaki farkı kapattınız ? Ne gereği kaldı böyle olacaksa ? Artık hiç bir açıklama hiç bir yenilik hiç birşey yok.Eğer yeni birşey yapmaya niyetiniz varsa düzgün yapın da hakkını yemeyin şu kadar oyuncunun..
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bir yere gittiği yok yerinde sayıyor 
tek açıklaması oyun eskiden paraya bakmıyordu.
yoksa oyundaki cinler aynı cinler kopyala yapıştır makyaj yap eminönüne koy yeraltına koy adını değiştir o kadar . ama buna rağmen oynadık oyunu. oyun işi emek işi sevgi işi severek işini yapanlar sattı oyun sadece ticaretini yapanlara kaldı yani telekoma telekomda malumunuz ... güncellikte olmassa olmaz ama yetişmiş insanları yok para veripte almıyorlar alsalar bulamıyorlar.. gerçekten severek yapan kurucu güç gitti allah rahmet eylesin çoluga cocuga aldırış etme onlar iki tıslar susar.. oyun eskiden güzeldi sadece anı olarak kalır.
ve oyun bitmedi gücleniyor diyenlere cevap oyundaki lagdır sunucu gelmemesidir.. niye gelmiyor çünki para veripte yeni server almıyorlar.. daha cok para kazanmak icin sizi takan yok..
özet para para para girdiği yeri bozar para..
yoksa oyundaki cinler aynı cinler kopyala yapıştır makyaj yap eminönüne koy yeraltına koy adını değiştir o kadar . ama buna rağmen oynadık oyunu. oyun işi emek işi sevgi işi severek işini yapanlar sattı oyun sadece ticaretini yapanlara kaldı yani telekoma telekomda malumunuz ... güncellikte olmassa olmaz ama yetişmiş insanları yok para veripte almıyorlar alsalar bulamıyorlar.. gerçekten severek yapan kurucu güç gitti allah rahmet eylesin çoluga cocuga aldırış etme onlar iki tıslar susar.. oyun eskiden güzeldi sadece anı olarak kalır.
ve oyun bitmedi gücleniyor diyenlere cevap oyundaki lagdır sunucu gelmemesidir.. niye gelmiyor çünki para veripte yeni server almıyorlar.. daha cok para kazanmak icin sizi takan yok..
özet para para para girdiği yeri bozar para..

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011
Fikrini belirtti diye böyle şeyler demeye hakkınız yok ayrıca ben katılıyorum 39 lwl zamanı en güzel zamandı oyunun bi yere gittiğide yok yerinde sayıyor arkadaşın dediği gibimobilsorun yazdı:Fırlama çocukBloodmage yazdı:senin anan bir melekti
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
- 4Evolation
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
Kardeşim bu oyununda fazla vakti kalmadı kapanır yakında Knight online de önceden cok sağlam oyundu onunda içine ettiler iyi yaptıklarını sanıyolar ama iyice user kaybediyorlar . Bunun sebebide yiyemiyceği sosisli sandivicin altına yatıyolar