Oyun nereye gidiyor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Oyun nereye gidiyor ?

Mesaj gönderen ERSEN »

Dün çalıştığım yere bi abimiz geldi soyadından tanıdım eskilerde oynayan biriydi ve ikv yi sordum ona.En güzel zaman 39 zamanıydı dedi.Oyunda kime sorsam eskileri vaadediyor o zamanları güzel kılan insanları ne diye kaybettirdiniz şu oyuna ? Neden yenilerle eskilerin arasındaki farkı kapattınız ? Ne gereği kaldı böyle olacaksa ? Artık hiç bir açıklama hiç bir yenilik hiç birşey yok.Eğer yeni birşey yapmaya niyetiniz varsa düzgün yapın da hakkını yemeyin şu kadar oyuncunun..
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Re: Oyun nereye gidiyor ?

Mesaj gönderen Bloodmage »

senin anan bir melekti
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Bloodmage yazdı:senin anan bir melekti
Fırlama çocuk ;)
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Christian
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Christian »

ERSEN yazdı:Dün çalıştığım yere bi abimiz geldi soyadından tanıdım eskilerde oynayan biriydi ve ikv yi sordum ona.En güzel zaman 39 zamanıydı dedi.Oyunda kime sorsam eskileri vaadediyor o zamanları güzel kılan insanları ne diye kaybettirdiniz şu oyuna ? Neden yenilerle eskilerin arasındaki farkı kapattınız ? Ne gereği kaldı böyle olacaksa ? Artık hiç bir açıklama hiç bir yenilik hiç birşey yok.Eğer yeni birşey yapmaya niyetiniz varsa düzgün yapın da hakkını yemeyin şu kadar oyuncunun..
Tamam
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

Bir yere gittiği yok yerinde sayıyor :D
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen masivaa »

tek açıklaması oyun eskiden paraya bakmıyordu.

yoksa oyundaki cinler aynı cinler kopyala yapıştır makyaj yap eminönüne koy yeraltına koy adını değiştir o kadar . ama buna rağmen oynadık oyunu. oyun işi emek işi sevgi işi severek işini yapanlar sattı oyun sadece ticaretini yapanlara kaldı yani telekoma telekomda malumunuz ... güncellikte olmassa olmaz ama yetişmiş insanları yok para veripte almıyorlar alsalar bulamıyorlar.. gerçekten severek yapan kurucu güç gitti allah rahmet eylesin çoluga cocuga aldırış etme onlar iki tıslar susar.. oyun eskiden güzeldi sadece anı olarak kalır.

ve oyun bitmedi gücleniyor diyenlere cevap oyundaki lagdır sunucu gelmemesidir.. niye gelmiyor çünki para veripte yeni server almıyorlar.. daha cok para kazanmak icin sizi takan yok..

özet para para para girdiği yeri bozar para..
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

mobilsorun yazdı:
Bloodmage yazdı:senin anan bir melekti
Fırlama çocuk ;)
Fikrini belirtti diye böyle şeyler demeye hakkınız yok ayrıca ben katılıyorum 39 lwl zamanı en güzel zamandı oyunun bi yere gittiğide yok yerinde sayıyor arkadaşın dediği gibi
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
4Evolation
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 4Evolation »

Kardeşim bu oyununda fazla vakti kalmadı kapanır yakında Knight online de önceden cok sağlam oyundu onunda içine ettiler iyi yaptıklarını sanıyolar ama iyice user kaybediyorlar . Bunun sebebide yiyemiyceği sosisli sandivicin altına yatıyolar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön