Para ve İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Para ve İKV

Mesaj gönderen musallat123 »

Özellikle son bölümü okuyunuz...

Merhabalar,

İKV artık bir oyun olmaktan çıktı.Her geçen gün oyuna yatırmak olduğumuz paralar ivmeli bir şekilde , hatta bırakın ivmeyi katlana katlana artıyor.Tam anlamıyla bir ticarethaneye dönüştü.Oyunda takılar daha önce (TL ile )satılmıştı. Fakat GameX-2013 te bir daha satılması , benim için bardağı taşıran son damla olmuştur ve bu konuyu açmış bulunmaktayım.Oyuna başladığım günden bu güne satılmış olan ve piyasadan kaldırılan KUTU(paketler) dikkatimi çekti.

Resim
1-Benim hatırladığım en eski paket bu. 3 aylık plus 19 TL'ye satılıyordu. O zamanlar çok kişide de plus yoktu. Verdiği etkilere bakacak olursak ta fiyatının o kadar fazla olmadığını düşünüyorum.

Resim
2-Burada plus paketin fiyatı 10 TL arttı, çünkü isim değiştirme geldi.Betada ismi küçük olanlar düzeltildi. Sonra millete isim değiştirme satıldı. Yinede amenna ... İsim değiştirme pek çok kişinin işine yaradı.

Resim
3-Çemberlitaş çıktı. Zaten master oyuncuların hepsinde bu paket var . 5 yetenek olmadan çt de atılıyor desem yalan olur. Kasa erişimi de olmazsa olmaz her yerden kasayı açmak kaçırılacak bir fırsat değil. Gb'lerde de yaratıkların canını düşürmesi de cabası ... Tabi bu paket daha gelmeden dükkan da açıldı . Ayı almadan boss kesilmiyor. Maden arttırıcı , Yağma arttırıcı bla bla bla ... Sayısız örnek verilebilir.
25 Haziran 2012... Topkapı geldi . Kuzu kuzu herkes Çemberlitaş Kutu aldı. Çünkü LL almazsa hiçbir yere ışınlanamıyordu.

Resim
4-Arz ve Lodos... Eklenti olarak tam anlamıyla bir facia olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz.Gelmesi üzerinden neredeyse 6 ay geçmesine rağmen hala holde sürekli oyundan düşüyorum. Defalarca oyunu sil , indir , yükle... Yarım yamalak bir bölge zaten . Kısacası önümüzdeki maçlara bakıyoruz halen :)
Gelelim burdaki çakallığa Çemberlitaş kutu satışı zaten durduruldu. Sadece üyelikal.com (başka bir yerden alınıyorsa bilmiyorum.) gibi internet üzerinde yani sadece kredi kartı yoluyla satın alınabiliyor. LL dükkana getirildi. Kasa erişimi, +5 yetenek dükkana getirildi.

Başta plus 20 TL idi. Yeni paket geldi plus + isim 30 TL oldu . sonra isim değiştirme dükkana geldi o tek başına 20 TL oldu .Al sana 10TL ZAM
Çemberlitaş + kasa + yetenek + LL = 30 TL .Yani kasa+yetenek+ LL = 10 TL . Şimdi ise dükkanda kasa ve +5 yetenek 20 TL ,LL 15 TL ... 10 TL olan şey oldu sana 35 TL. Al sana 25 TL ZAM
Şimdi "Arz ve Lodos" diye bir paket çıkarmışlar. Adamlar bunda plusu hediye vermişler. Yinede hakkını yemiyorum güzel bir indirim . Fakat 50 TL bir paket için bence yine büyük bir miktar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi gelelim kuru fasülyenin faydalarına :D :D :D

İlk paragrafta da belirtmiştim. Bardağı taşıran son damla takıların TL ile satılması oldu .Herkes elini vicdanına koysun şöyle basit bir hesap yapalım.

Çemberlitaş'tan alınan set diye tanımladığımız şey belli bir efsundan puan veren (eld , ayak, ceket , pant ,silah, zırh) eşyalardır. Set 6 parçadır. Her sınıfa da ait 6 adet takı çeşidi vardır.
Büycüde 4x6=24 6 da takı desek TOPLAMDA 30 adet düşürülmesi gereken şaheser eşya vardır. Şifacıda 30 , Savaşçıda da 26 adet vardı. Takılarla bu eşyaları bu eşyaları özellikle de silahları bir tutmak bana göre son derece yersiz.Fakat hepsine 20 TL versek full + full şifacı , büyücü 20x30= 600 TL savaşçı 24x20=480 TL dir. Alınan plusları , ayı -kangal ları, arttırıcıları silah yükseltmeleri saymıyorum bile ... Hadi bu paraları alıyorlar. Lag dan geçilmiyor. En basit etkinliklerde bile sorunlar çıkıyor. Oyun içindeki adaletsizlik (GM tanıdıkları...) daha neler neler sayılır ama uzatmayacam. Hiç sonu yokmuş gibi devam ediyor . Acaba 2 yıl sonra satacakları kutu kaç TL olacak ? Neyse sizlerinde görüşlerini merakla bekliyorum.

OKUDUĞUNUZ VE ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. :P
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Para ve İKV

Mesaj gönderen mobilsorun »

Sonuna kadar okudum.Haklısın ortada bu kadar büyük bir miktar para dönerken.Oyunun hâla yerinde sayması gerçekten bataklığa doğru yol aldığının göstergesi.Neresinden koparırsakta cebimizi doldursak anlayışı ile bu gemi daha fazla gitmez demiyorum,çünkü bu oyun kolay kolay bitmez :D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen resp0nse »

Yönetim en büyük vurgunu kondrit te yapıyor.Her Tılsım reçetesinde 6 tane istenen kondrit bildiğin cep boşaltma harekatı.Kendilerini nasıl savunuyorlar ? E Meteorit madeninden çıkıyor.Çıkıyor da 1000 tanede 1 mi 2000 tanedemi 1 mi belirsiz.Para hırsının en açık örneği budur.Oyun içi materyalin (neredeyse zorla -Meteorit madeninden kondrit çeke çeke tılsım üreten varsa Helal Olsun !) para ile satılması....

Sonuç olarak o kadar para hırsına karşı herhangi bir yenilik yok.Senede bir gelen yenilik bu seneyi pas geçti.

Yazık
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

hata sizlerde oynamayın :) ben oyunu betadan beri oynuyordum.en son topkapı geldikten sonra bıraktım.baktım bir cacık olacağı yok neden kendimi sömürteyim.
yorumumun silinmemesi dileğiyle :)
şuana kadar 7 yorumum silindi 1 defa 1 haftalık uzaklaştırma aldım gerçekleri konuşuyorum diye :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
fermanmemo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: KaRDeŞ

Mesaj gönderen fermanmemo »

Bende sonuna kadar okudum emek vermişsin haklısın . Savunma yapmıyorum söyleyeceklerim karşısında ikv yi. Ama şu var ki İKV camiasında büyük sorunlar dönüyor ve bunu oyuncularla paylaşmıyorlar. Oyunun ilerlemesi şuanda durdu. Mevlüt Dinç piyasada yok. Yazarlar yazmayı bıraktı diye bir duyum aldım . Hikaye durdu. Bence oyunculara artık bi açıklama yapmaları gerekiyor. Bende bunlar hakkında bir konu açacaktım İKV nin nereye gittiğine doğru ama senin güzel sözlerinin altına yazmak daha mantıklı geldi .

Uyanın ERDOĞAN da açıklama yapın. Açıklama yapmak sizi küçültmez. Gerçekleri konuşalım
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

Öncelikle Merhaba

Oyunun ticaret haneye falan döndüğü yok bu oyun sunucuları falan bedava işler değil bir oyun piyasaya sürmek çuvalla para isteyen bir şey illaki bunun üzerinden bir kazanç elde edecekler.

Yanlış hatırlamıyorsam plus paket ilk başta 11 TL olarak satılıyordu.

Ama her şeyden önce bizim aylarca uğraşıp da düşüremediğimiz takıların 20 TL'ye satılmasına bende karşıyım. Alsınlar 20 TL'ye bir arttırıcı düşürmeye çalışsınlar.

İyi Forumlar.

ReBeLLiOusSs
Kullanıcı avatarı
f0f0f0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen f0f0f0 »

ForGaDDaRLorD yazdı:Öncelikle Merhaba

Oyunun ticaret haneye falan döndüğü yok bu oyun sunucuları falan bedava işler değil bir oyun piyasaya sürmek çuvalla para isteyen bir şey illaki bunun üzerinden bir kazanç elde edecekler.

Yanlış hatırlamıyorsam plus paket ilk başta 11 TL olarak satılıyordu.

Ama her şeyden önce bizim aylarca uğraşıp da düşüremediğimiz takıların 20 TL'ye satılmasına bende karşıyım. Alsınlar 20 TL'ye bir arttırıcı düşürmeye çalışsınlar.

İyi Forumlar.

ReBeLLiOusSs
Güzel diyorsunuz çuvalla para isteyen bir iş. İmzanıza bakılırsa 5 yükseltilmiş eşya var. Her sunucuda 1000'er tane -ki daha fazla olduğunu düşünüyorum- yükseltilmiş silah olduğunu varsaysak; buna artırıcı, plus paket, kutu bilmem neydi eklersek çuvalla harcadıkları parayı kamyon kamyon götürmüşlerdir. Götürdükleri parayı da hangi oyuna yatırdıklarını biliyorsunuz siz. :)
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Bitmeden nekadar para koparabilseğe dönmüş bence Eskiden bi plus vardı oda 11 tl idi ama çoğu oyuncudada yoktu eğer bu paraları alıp oyunu geliştirmezlerse yazıklar olsun ama oyuna paralrı kunlanıp birşeyler eklerlerse (paraya yönelik değil!!!) lag bug hatalraı düzeltirlerse alsınlar paramızı :D
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FedoREmelianenKO »

Para Tabi ...
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CRACK26 »

aslında sorun harcadığımız yatırdığımız paralarda değil sorun karşılığını alamamaızda. tabiki bir oyun yönetmek sabit kalmasını sağlamak kolay değil hele ki türkiyede. fakat bir çok oyuncu gerek maden arttıcılar olsun gerek bölge arttırıcılar olsun para verip alıyorlar. sonuç yine hüsran oluyor. insanlar emeklerini vakitlerini harcıyordu şimdi paralarınıda harcıyorlar. ama sonuç yine değişmiyor. madem arttırıcıların şans yüzdeleri önetime bağlı o zaman lütfen açıklamalara %360 şans oranı gibi bir saçmalık yazmasınlar.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön