Teşekkürler .LEPRECHAUN yazdı:Scalgar yazdı:görevlerim kendi kendine siliniyor ya anlayamıyorum hangisi vardı
Merhaba,
Silinen Görevleri Mısır Çarşısında Bulunan Gb-Anı İle konuşarak Tekrar Alabilirsiniz.
Yapamadığınız görevler.
Re: Yapamadığınız görevler.
SiR CHieF u
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Teşekkürler Abladafnehazal35 yazdı:Bende oyunda olduğum sürece yardım ediyorum ve edeceğim f/Mİnerva
f/Scarlett
f/Urania
Aslında soracak olursan bende bilmiyorum klavyeyi temizlerken öyle bir yazı yazmış :evil:CooLBoY yazdı:Kisless ne il defa duydum
Evvet Arkadaşlar bir haftadır oyundayım görevi kalan oldumu bol bol görevlere yardımcı oldum.Bu arada çarını holde kastırıpta sonra abi görevim var diye yazan arkadaşların yazılarını görmezlikten geliyorum haberiniz olsun
İlerki zamanlarda görevleri e yapmak zorunda kalacaksınız o zaman sadece şu görevi neden alamıyorum gibisinden soruları cevaplandırabilirim.Tekrarlıyorum Holde çar kasıp 49 olan arkadaşların görevlerine yardımcı olmuyorum :mrgreen:

LEPRECHAUN
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: HUN
CooLBoY yazdı:İleti kasmayı bırak .EmoReis yazdı:+EmoReis yazdı:Selamlar...
Güzel Bir Paylaşım ve Bizimde Katkımız Olsun Oyunda Oldum Sürece Her Türlü Yardıma Gelirim Yapmanız Gereken ../f Ayhilal
Saygılar Kolay Gelsin...
Amacım İleti Kasmak Deil Benim Ben bu yorumu ilk sayfada acmışdım konuyu acan arkadaş Rica etmesi üzerine yeniledım Bilip bilmeden boş konuşma istersen ?
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Yalan yalan ben öyle bir şey istemedimEmoReis yazdı:CooLBoY yazdı:İleti kasmayı bırak .EmoReis yazdı:+EmoReis yazdı:Selamlar...
Güzel Bir Paylaşım ve Bizimde Katkımız Olsun Oyunda Oldum Sürece Her Türlü Yardıma Gelirim Yapmanız Gereken ../f Ayhilal
Saygılar Kolay Gelsin...
Amacım İleti Kasmak Deil Benim Ben bu yorumu ilk sayfada acmışdım konuyu acan arkadaş Rica etmesi üzerine yeniledım Bilip bilmeden boş konuşma istersen ?
Takılma Emox Koşmana bak sen :shock:

LEPRECHAUN
- Elwan
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Rüzgar
Selam bu konuya istinaden oyunda olduğum sürece elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. Konuyu açan arkadaşımıza ayrıca teşekkürler. Oyun içinde /f KaRDeLeNnN pm atabilirsiniz. İyi Oyunlar.

KaRDeLeNnN
єℓωαη
-
- FareAdam Düşmanı
Uzun aradan sonra tekrar TILSIM' dayım , her zamanki gibi yalnızım oyuna girdiğim sürece yapıcak bir sorumluluğum ve görevim yok bu arada sizlere her türlü konuda yardımcı olabilirim .. Oyun içinde bana IIYalnızAdaMII karakteriyle ulaşabilirsiniz ..
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
-
- FareAdam Düşmanı
LEPRECHAUN yazdı:Yanlizlik tanrıya mahsustur Rifattekrar tılsıma hoş geldin.
Öncelikle hoş bulduk nazik davranışınız için teşekkür ederim ..
" Bağırsamda duyulmaz sesim, isyan etsem de yalnızlığımla savaşırım sessizliğimde .. "
" Bağırsamda duyulmaz sesim, isyan etsem de yalnızlığımla savaşırım sessizliğimde .. "
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Yanlızlık Tüm dertlerden uzak tutar Der Yanzlız adam sivri adada bulabilirsiniz onuIRifatSrkyI yazdı:LEPRECHAUN yazdı:Yanlizlik tanrıya mahsustur Rifattekrar tılsıma hoş geldin.
Öncelikle hoş bulduk nazik davranışınız için teşekkür ederim ..

LEPRECHAUN
-
- FareAdam Düşmanı
[GÜNCEL] Tılsımda yardımcı olabileceğim karakterim IIYalnızAdaMII ' dır .[GÜNCEL]