İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz) [HD]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz)

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

BunudaBanlayin yazdı:Yeniçerixdadawa >> Meran Yaratıkları (25 Şub 2010 23:39)

viewtopic.php?f=59&t=10788

http://www.izlesene.com/video/ikv-sifac ... mi/1206830

Yeniçerixdadawa >> İfliss ws (06 Arl 2009 11:29)

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic. ... 550051ad92
Yorumlara bakman yeterli :) Video silinmiş uzun bir süre geçtiği için

Yeniçerixdadawa >> 2 şifa iflis pert (13 Şbt 2010)

Emeğine saygılarımı sunarak , tebrik ediyorum..2 iflis şifa pert olarak yayınlamış olduğunuz videoda 3 kişi grupta zaten o videoyu benimkiyle bir tutmuyorum haksızsam iletebilirsin :)
Ayrıca şu maillerden bahsetmişsiniz verdiğiniz linkte video açılmıyor dediğiniz gibi fakat sanırım bu 2 şifa pert olarak yayınladığınız video ile aynı değil? Yapılan yorumları okudum ve iflisi kesemediğini yazmışsın ama belirli bir cana kadar indirmeyi başarmışsın artık kaç can bilmiyorum ve tek başına mısın onuda bilmiyorum ayrıca video olmadığından iflisin yeteneklerinide göremiyorum.Bir emek olmuş evet ama Bu sizin bende iflisi kestim gerçeğine uyuşmuyor sadece denemişsiniz ve canı bir yere kadar inmiş ki benim önceki denemelerimde canını 20 den aşağı indirip daha sonra iflisin beni kesip kaçtığı videoların sayısını gerçekten hatırlamıyorum çünkü çok fazla..
Burada mevzu sen ben değil siz bende kestim demişsiniz ama böyle bir kanıt yok henüz :)
Umarım birbirimizi anlıyoruz , yorum için teşekkürler keyifli forumlar diliyorum.(Enes)
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Eqwador
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Eqwador »

Yorumlarda bir çok kişi adamın iflisi kesiş videosunu değil,ilk olup olmadığına yorum atmış,iddaalarda bulunmuş.
Tebrikler...Video içinde öneride bulunmadan çıkmayayım videoları biraz kısaltırsan önemli olmayan yerleri keserek izlenme sayısını arttırabilirsin. :arrow: :idea: ;)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
empty61
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Evrensel İmha

Mesaj gönderen empty61 »

İyi kesim olmuş, emeğe saygı. Fakat ilk değil bu çember itemleri gelmeden sancak sunucusunda da kesilmişti.
apidRa
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Adamın tüm şevkini krımışssınız :D sadece eleştiri var

En iyi yorum bile şu

Emeğine sağlık amaaaaa ilk DEĞİL :D

-----------------------------------------------------------------------------------

Emeğine sağlık arkadaşım kanıt konmadıkça bana göre ilk tek şifa kesimi budur güzel bir kesim olmuş bukadar pota değer inşallah :)
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Bunlar hep İKV yöneticilerinden kaynaklanıyo yenilik getirmiyolar milelt sıkıntıdan böle fanteziler yapıyo :D
Resim
Resim
Resim
fermanmemo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: KaRDeŞ

Mesaj gönderen fermanmemo »

Harbi merak ettim hiç düşünmeden o videoyu buraya nasıl attın 3 şifayla kestiğin videoyu :) Sen şunu da yap kardeşim gaffar kesiyoruz ya 6 kişi tek şifa oluyor grubta:) Gaffarı tek şifa kestim ben de videosunuda çek at :)
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

empty61 yazdı:İyi kesim olmuş, emeğe saygı. Fakat ilk değil bu çember itemleri gelmeden sancak sunucusunda da kesilmişti.
Ya güzel kardeşim şu yorumları yaparken bir kere kendiniz okusanız çok mutlu olacam..Çemberli taş itemi olmadan TEK ŞİFA nasıl kesilecek biri videosunu çeksinde artık ,Çemberli taş itemi olmadan tek şifa iflis kesimi videosu diye foruma atsın bende gözümü kırpmadan izleyeyim...Millet ne kadarda sunucusunu savunuyor anlamıyorum ki
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

SkyBlue yazdı:Amisosxpitbull (Tılsım sunucusu) Tılsımlar gelmeden epey önce kesmişti. Sanırım daha çemberlitaş bile gelmemişti. O yüzden malesef bir ilk değil.

Tebrikler yinede.

Kesen Arkadaşı Tebrik ederim Ama Tılsımda Çemberli taş gelmeden Önce Celal Tek Başına kesmişdi Eski forumda Gerikli Konusu Vardı...
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

empty61 yazdı:İyi kesim olmuş, emeğe saygı. Fakat ilk değil bu çember itemleri gelmeden sancak sunucusunda da kesilmişti.

İFLİSS i ÇEMBER İTEMSİZ TILSIMSIZ ŞUYSUZ BUYSUZ SADECE YÜCELEN URBAN İTEMLERLE İLK KESEN YENİÇERİXDADAWA.

Bu kadarda yüssüz olunmaz arkadaş ya :D yazdığı yorumları okuyup gülüyorum :D :mrgreen: :roll:

Davut abi Allah aşkına git şifacının üstünü cıkartıp urban yücelen tak kes şu yaratığı :D Video almayı unutma, video almamışsınız nerden bileyim başkasının olmadığını falan der arkadaş :D
Resim
fermanmemo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: KaRDeŞ

Mesaj gönderen fermanmemo »

Kardeşim YENİÇERİXDADAWA. kesti diyorsunda adamın yukarıda videosu mevcut 3 şifa yardım etmiş. Tek kesim demek kimse karışmayacak destek vermeyecek demek bence. Haksızsam düzelt

“Genel Etkileşim” sayfasına dön