Yeter Artık.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Yeter Artık.

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Eskiden Oyuna Girip Lagdan Oynuyamıyorduk Artık o Laglı olan İKV'ye bile giremiyoruz 1 haftadır perişanları oynuyoruz Paramızla Rezil olduğumuz Yetmiyormuş gibi Para verdiğimiz Oynu Oynayamıyoruz.

http://www.istanbuloyun.com/whereami.aspx buda düzeltmiyor sorunu ne halt edecekseniz edin.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
familyguy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Re: Yeter Artık.

Mesaj gönderen familyguy »

bende aynı sorunu yasıyorum lıste gelmemesı nedıyle sıkıntı yasıyorum bır cözüm bulunsun artık
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Harbiden yeter artık, düzeltin şu sunucu gelmeme olayını.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen masivaa »

server'a para yatırırlarmı o zaman para kazanamazlar 2,3 ağlar susuarlar diye düşünüyor onlar iyikide bıraktım oyunu :D
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Böyle bi Oyunu İş bilmeyenler bu hale getiriyor ya insanı o kahrediyor.
Bizde Biliriz Başka ONLİNE oyun oynamayı ama Neden Yabancıya para yatıralım Türk dururken Yanlışmıyım ?
Bugün Karekterlerime bi göz atıyorum Sadece Savaşçımın Silah yükseltme/yakmasına 100 TL vermişim diğer çarları saymıyorum mesela daha biraz yaptığınız işi severek yapın aldığınız parayı hak edin helal olsun verdiğimiz paranın ardından aht etmeyelimki çoluğunuz çocuğunuzdan çıkmasın.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

SOBEE YETER SOBEE YETER SOBEE YETER
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Bence son hasılatları yapıyorlar oyunun gelişeceği yok gelişmedikçede yeni player gelmez grafiklere bak diyip direk geçiyor millet kime önerdiysem aynı şey oldu bu oyun gelişmedikçe yerinde saydıkça hatta geriledikçe oyuncu felan gelmez buraya artık ypaımcıalrda anladı bunu elinde olanları sağıp oyunu bitirecekler büyük ihtmial böyle gidişat olmaz nereye kadar farkettiyseniz sürekli paraya yöelik şeyler ekliyoalr eskiden varmyıdı böyle şeyler bi plus paket vardı okadar

Kısaca özet geçersek elinde olan oyunculardan son paralarını alıp oyunu bititrler bence gelişmeyen bi oyun daha nekadar gidebilirki ? yıl olmuş 2013 2004 den kalma grafikler var
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
SAKULTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SAKULTA »

EsTeRGoNxRss yazdı:http://www.istanbuloyun.com/whereami.aspx buda düzeltmiyor sorunu ne halt edecekseniz edin.
İlgili adresten oyuna hangi sunucudan bağlandığın gösterilmektedir. Girdim düzelmedi diye bir şey söz konusu değil.
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

SAKULTA yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı:http://www.istanbuloyun.com/whereami.aspx buda düzeltmiyor sorunu ne halt edecekseniz edin.
İlgili adresten oyuna hangi sunucudan bağlandığın gösterilmektedir. Girdim düzelmedi diye bir şey söz konusu değil.

yani ne işe yaryıor bu ben saat 3 den beri oyuna giremiyorum ama napalım alışkanlık olmuş ikv bukadar eziyete rağmen oynuyorum :P
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv

“Genel Etkileşim” sayfasına dön