Sizin gibiler emek vermeden herkesi kesebileyim derdinde emek ver üret tılsımları kes herkesi nedir yani neymiş denge yokmuş savaşçı çok güçsüz olmuşmuş laga luga üret tılsımı birazda ustaysan kesemeyeceğin çok az kişi olur.ForGaDDaRLorD yazdı:Rotary yazdı:Bu oyundaki her karakterin eşit olduğunu sana temin edebilirim. Fakat şuan tılsımlar okadar oyunu değiştirdiki... Gazap III ü olan bir şifacı 3 büyücüyü(tılsımsız) yatırabilir. Defans III tılsımı olan savaşcı 2 savaşcıyı yada 2 büyücüyü birden kesebilir. Oyun şuan tamamen taktik üzerine. Ve birsürü taktik ve kombinasyon var. Sen yeterki bunları çöz.
Çözmek bişey değil herkezde onlar gibi hemen üretebilecek para olmuyor maalesef zaten parası olmayan o tılsımlardan ürettiği zaman bi değeri kalmıyor herkezde olmuş oluyor senin dediğin farklı kombinasyonlar sadece zenginlerin işi.
Oyunu eşitledik diyen yönetime duyrulur
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Oyunu eşitledik diyen yönetime duyrulur
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Kızma kardeş ama, sen benden de ezikmişsin. full üstümle daha bir savaşçı kesemedim, adam atıyor durdurmayı, bir sert, bir ağır, aynen ben sancaktayım.xDabbetularzx yazdı:Bu oyunu esitledik dediniz günden belli bu konuyu hep acıyorum savascı oynıyan arkadaslarımız büycülerin yanına yaklasamadan ölüyoruz yaklastımızda ise zihin ve kutupla karsılasıyoruz savascılara 2 tür durdurma sart cünkü bb tılsımınıda cıkartınız bütün savascı skilleri etkisiz kalıyor savascının dayanıklılı ise daha kötü bu soruna ya çözüm bulun oyunu gercekten oynıyamadan oyundan cıkıyoruz buda bizi üzüyor gerekenin yapılmasını arz ederim. kolay gelsin
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Old Brothers
Refresh yazdı:Sizin gibiler emek vermeden herkesi kesebileyim derdinde emek ver üret tılsımları kes herkesi nedir yani neymiş denge yokmuş savaşçı çok güçsüz olmuşmuş laga luga üret tılsımı birazda ustaysan kesemeyeceğin çok az kişi olur.ForGaDDaRLorD yazdı:Rotary yazdı:Bu oyundaki her karakterin eşit olduğunu sana temin edebilirim. Fakat şuan tılsımlar okadar oyunu değiştirdiki... Gazap III ü olan bir şifacı 3 büyücüyü(tılsımsız) yatırabilir. Defans III tılsımı olan savaşcı 2 savaşcıyı yada 2 büyücüyü birden kesebilir. Oyun şuan tamamen taktik üzerine. Ve birsürü taktik ve kombinasyon var. Sen yeterki bunları çöz.
Çözmek bişey değil herkezde onlar gibi hemen üretebilecek para olmuyor maalesef zaten parası olmayan o tılsımlardan ürettiği zaman bi değeri kalmıyor herkezde olmuş oluyor senin dediğin farklı kombinasyonlar sadece zenginlerin işi.
sen neyin kafasındasın birader ben 10 m lik ofans tılsımı bile olmadan tılsımlı adamları kesiyorum ama okadar üret diyorsun o kadar teferruata giremem ben vaktim az
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Old Brothers
Refresh yazdı:Şunu anlamayacak kadar dar mı görüşün.ForGaDDaRLorD yazdı:Refresh yazdı:Sizin gibiler emek vermeden herkesi kesebileyim derdinde emek ver üret tılsımları kes herkesi nedir yani neymiş denge yokmuş savaşçı çok güçsüz olmuşmuş laga luga üret tılsımı birazda ustaysan kesemeyeceğin çok az kişi olur.ForGaDDaRLorD yazdı:Rotary yazdı:Bu oyundaki her karakterin eşit olduğunu sana temin edebilirim. Fakat şuan tılsımlar okadar oyunu değiştirdiki... Gazap III ü olan bir şifacı 3 büyücüyü(tılsımsız) yatırabilir. Defans III tılsımı olan savaşcı 2 savaşcıyı yada 2 büyücüyü birden kesebilir. Oyun şuan tamamen taktik üzerine. Ve birsürü taktik ve kombinasyon var. Sen yeterki bunları çöz.
sen neyin kafasındasın birader ben 10 m lik ofans tılsımı bile olmadan tılsımlı adamları kesiyorum ama okadar üret diyorsun o kadar teferruata giremem ben vaktim az
Büyücü üretmiş tılsımını sen üretmemişsin tabi kesecek seni düz mantık kur.
yazdığım yazıyı okursan anlarsın ofans diyorum ofans aa doğru Ofansif Dövüşme büyülerde oluyordu değilmi kusura bakma birader sen benden iyi bilirsin oyun ustasısınya hııa.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Şunu anlamayacak kadar dar mı görüşün.ForGaDDaRLorD yazdı:Refresh yazdı:Sizin gibiler emek vermeden herkesi kesebileyim derdinde emek ver üret tılsımları kes herkesi nedir yani neymiş denge yokmuş savaşçı çok güçsüz olmuşmuş laga luga üret tılsımı birazda ustaysan kesemeyeceğin çok az kişi olur.ForGaDDaRLorD yazdı:Rotary yazdı:Bu oyundaki her karakterin eşit olduğunu sana temin edebilirim. Fakat şuan tılsımlar okadar oyunu değiştirdiki... Gazap III ü olan bir şifacı 3 büyücüyü(tılsımsız) yatırabilir. Defans III tılsımı olan savaşcı 2 savaşcıyı yada 2 büyücüyü birden kesebilir. Oyun şuan tamamen taktik üzerine. Ve birsürü taktik ve kombinasyon var. Sen yeterki bunları çöz.
Büyücü üretmiş tılsımını sen üretmemişsin tabi kesecek seni düz mantık kur.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- ToReTTo
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Fierce
Tabii canım oyunun gecmısınden bellı olan bıseyı devam ettırmek ısteyen ve olmasını ısteyenler ıcın bı konu elınıze parlak kılıc ı ıkı saheser kıyafet taktıgınızda lord olup herkezı kesecegınızı dusunerek gıtmenızde adam koymus vıdeosunu buyucuye ne kadar vurdugu bellı sen yap sende bole cek dıerı de demıs kı zengınlerın ısı agustos bocegı gıbı yazın ötme kardes calıs kışa hazırlık yap 
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
SkyBlue yazdı:Tılsımlardan sonra büyücüler 3 çifte darbesi ile ölebilirken bu daha neyin isteği? Bu neyin kafası ya?
+1 ... (herşeyi anlatıyor adam)
- xDabbetularzx
- İskele Babası
- Lonca: Forces Of Darknes
hala anlamak istemeyen arkadaslarımız var büyücünün hasarı git gide arttı tmmı iyi dinleyin burası önemli.Son zamanlardada tılsımların glemesiyle büyücnün hasarı iyice arttımı arttı daha savascı yanına yaklasamadan ölüyor dert burda arkadasım sıkıntı tam burda iste sonra meteoritlerin zırh delme etkisi var bunuda unutmayalım sonra zihin artı kutup artı tesla savascı bitti diyorumki ben su zihin olayını savascıda bozabilsin anlatabiliyormuyum büyücüler bizim attıgımız zihinleri bozabiliyor savascıların neyi eksikte bozamıyor bana esitlikten bahsetmeyin bilader büyücü kullananların hepsi burda kendini savunuyor.Biz büyücülerin zihinlerine 100 de 100 yakalanırken bizim attımız zihin olasılıgı yüzde 30 dur ve üstüne üstlük birde bunu büyücünün bozma ihtimalide var bizde o ihtimal yok sıkıntılar burda düzeltmeye gidilsin ben bundan yanayım.
D@88E
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Boyle diyorsunda savascilarin defans 2 3 u var cifteyle 6 bin yiyoruz 2 vurusta cifteyle oluyoruz esitlik mi buxDabbetularzx yazdı:Bu oyunu esitledik dediniz günden belli bu konuyu hep acıyorum savascı oynıyan arkadaslarımız büycülerin yanına yaklasamadan ölüyoruz yaklastımızda ise zihin ve kutupla karsılasıyoruz savascılara 2 tür durdurma sart cünkü bb tılsımınıda cıkartınız bütün savascı skilleri etkisiz kalıyor savascının dayanıklılı ise daha kötü bu soruna ya çözüm bulun oyunu gercekten oynıyamadan oyundan cıkıyoruz buda bizi üzüyor gerekenin yapılmasını arz ederim. kolay gelsin