Sözlerime ' Bir Rüyaydı Bitti ' olarak başlamak istiyorum. Bize de yolun sonu gözüktü.6 sene aşkın oyun serüvenimde bir çok güzel şeylerle karşılaştık.İnsan gerçekten ayrılacağı zaman neler söyliyeceğini bilemiyor. Kelimeler resmen boğazında düğümleniyor. Şu oyuna başladığımda 6. sınıftaydım. 4 arkadaş başladık şuan onlar neler yapıyor bilmiyorum neredeler bilemiyorum ama çok güzeldi. İnsanın aklına geldikçe ister istemez hüzünleniyor
İnsan 6 yıl oynuyunca buranın oyunda öte bir yer olduğunu anlıyor. Burda ki ortam gerçekten hiç bir yerde yok. Tabi her kasa domastesin içinde bir çürük domates olduğunu hatırlatmak isterim. Ki bu her yerde var. Ama bu oyun sayesinde bir kardeşim daha oldu. Can yoldaşım oldu.Bilmiyorum ama şu ana kadar hiç arkamızdan vuran olmadı. Belkim bu iyi niyetli olduğumuzdandı bilemiyorum.
Sözlerime fazla uzatmak istemiyorum arkadaşlar. Sizlere burdan memleketin dört bir yanına bir mesaj vermek istiyorum. Şunu unutmayınız ki burası sadece bir oyun.Oyunu oyun yapmak istiyorsanız. Egolarınıza yenik düşüp fazla kale almayın. Gelin eğlenin çıkın.Dostluğu sevgiyi asla kulak ardı etmeyin. Size bir adım gelene siz koşa koşa gidin.Kalın sağlıcakla. Varsa hakkı olan helal etsin. Varsa hakkım olan helali hoş olsun
Gitmeden önce burdan dostlarıma teşekkür etmek isterim.
ŞaHMaT = Yasin abi şuan nerde bilmiyorum ama desteğin için sağol abicim.
QDoĞuQ = Bana burda oyunu oyun olarak öğreten abim Serhat abim yüreğine sağlık.
Paşaxhealthboard = Umut kardeşim az takılmadık senle az dalga geçmedik bir birimizle
Beğendikli = Kekem eline koluna sağlık. Klandan yazmışlarımızla hep fenomen olduk sayende
Delixrivella = Sizden bizdensin paşam
veee gelelim bizlere
Thexwanted = İşte kardeşim can yoldaşım kal sağlıcakla yolunuz açık olsun.
Thelegolas = Loncamızın afacını. Bir diğer kardeşim.
Thexalazar = Delikanlı kardeşim. Allah'a Emanetsin.
ÇAĞLA = Dert yoldaşım ablacım. Kalbimizdesin her zaman.
xHÜRREMSULTANx = Kürşat'ım az yemedik bir birimizi
EsterGoNxKaVGaM = O şimdi yolcu
ve şuan adını yazadıklarım affınıza sığınıyorum hepiniz kalbimdesiniz
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://r ... .jpg[/img][/url]
T H E ailesi anısı
ThexSpeciaL
THeSpeCiaL
TheSpeCiaL