Destek ekibi yardım!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Destek ekibi yardım!
Merhabalar arkadaşlar ben bir heriften ikv çar alım sitesinden karakter satın aldım hesabına parayı yatırdım telefonla görüştükten sonra makbuzumuda aldım ikv karakter alımı diye fakat ondan sonra ulaşamadım telefonları açmadı ne yapabilirim geçmiş olsun dolandırılmışsın gibisinden cevaplar yazmayın bunları bende biliyorum emniyet buna bir yardımda bulunabilirmi bilişim suçuna girermi beni bu konuda aydınlatacak arkadaşlar cevap yazsın şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Re: Destek ekibi yardım!
Merhaba,
Hesap paylaşımı ve karakter alım satımı kullanıcı sözleşmesinde de belirtildiği üzere kesinlikle yasaktır. Bu tür durumlardan doğan problemlerde destek verilmez.
Bilginize.
Hesap paylaşımı ve karakter alım satımı kullanıcı sözleşmesinde de belirtildiği üzere kesinlikle yasaktır. Bu tür durumlardan doğan problemlerde destek verilmez.
Bilginize.
-
- Acemi Savaşçı
Tamam ben onun farkındayım emniyet yardımda bulunabilirmi ben onu öğrenmek itiyorum
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Geçmiş olsun dolandırılmışsın.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
İnanmayın böyle sahtekarlara :evil:mobilsorun yazdı:Geçmiş olsun dolandırılmışsın.
SiR CHieF u
Evet aslında emniyet bunu dolandırıcılık suçunda görebilir .Devilmeycarey yazdı:Tamam ben onun farkındayım emniyet yardımda bulunabilirmi ben onu öğrenmek itiyorum
SiR CHieF u
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü