+1 :!:XxPEERLESSxX yazdı:Millete 2,3 tane birden atarken 1 tane bile bize atmayan şans sistemine acıyorum.
Yetti gari bu ne ! 1 sene dilekolay !
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Yetti gari bu ne ! 1 sene dilekolay !

XxPEERLESSxX yazdı:Millete 2,3 tane birden atarken 1 tane bile bize atmayan şans sistemine acıyorum.
ben bunu bu şekilde yapana acıyorum
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Bu şans sistemi denilen şeyin oranlarını bende hep merak etmişimdir. Her oyuncunun illaki alamadığı bir veya 2 itemi var. O itemlerde o turda gaffarda olacak bi de o kadar büyücüden sana düşecek. Lag girmeyecek, oyun sıfırlanmayacak v.s de alacaksın.
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
LotusGNS yazdı:windows u orjinal kullan hacı ondan olabilir![]()
benim de aklıma ilk o geldi
bir varmış bir yokmuşum
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

4 tur sığınak attık gruba hiçbir şaheser takı düşmedi , Sığınak yağma arttırıcım vardı Madalya haricinde hiç birşey düşmedi !!!
Böyle yağma arttırıcı şansıda , böyle oyundaki normal şansta bu şekilde olacaksa şans sistemi dediğiniz şey hiç olmasın daha iyi !

- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Merhaba
Grub bölgelerinde bilindiği gibi özellikle büyücü karakterlerin çok fazla item düşürme şansının olmadığı biliniyor
Yani bende item alamıyordum günde 10 kere Gaffar keserdim hiç bir şey çıkmazdı..
Sabırla alakalı bir şey bazı şeyleri elde etmesi kolay değil her girdiğinde item çıksa herkes full olmuştu
Anka da günde 1-2 defa gaffar kesmeyle büyücü dizilmez dizilmesi zaman alır bence baya zaman hemde
Grub bölgelerinde bilindiği gibi özellikle büyücü karakterlerin çok fazla item düşürme şansının olmadığı biliniyor
Yani bende item alamıyordum günde 10 kere Gaffar keserdim hiç bir şey çıkmazdı..
Sabırla alakalı bir şey bazı şeyleri elde etmesi kolay değil her girdiğinde item çıksa herkes full olmuştu
Anka da günde 1-2 defa gaffar kesmeyle büyücü dizilmez dizilmesi zaman alır bence baya zaman hemde
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Şifacı'ya ne demeliEqualero yazdı:Merhaba

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
BunudaBanlayin yazdı:
4 tur sığınak attık gruba hiçbir şaheser takı düşmedi , Sığınak yağma arttırıcım vardı Madalya haricinde hiç birşey düşmedi !!!
Böyle yağma arttırıcı şansıda , böyle oyundaki normal şansta bu şekilde olacaksa şans sistemi dediğiniz şey hiç olmasın daha iyi !
Bugün attığımız turlarda ise yine değişen birşey yok . Sadece yağma artırıcısı olmayan arkadaşımıza Işık Hanım Yüzük ve Evocati'nin Koruması Yüzük çıktı. Şunu öğrenmiş oldum Yağma arttırıcı şans kaybettirici !

Yönetimin oyunu geliştirmek yerine Şans sistemi denen sisteme bi çare bulması lazım ! hemde acil !

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Bunlarda arttırıcısız girdiğim 2 sığınaktan çıkanlar !! :!: Birdaha hiç bir güç bana yağma arttırıcı aldırtamaz ! :evil: :evil: :evil:
1. giriş

2. giriş

1. giriş

2. giriş