Görev Kaydetme Artık Gelsin !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Thesifa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Görev Kaydetme Artık Gelsin !!!

Mesaj gönderen Thesifa »

Merhaba Neferler. Benim fikrim şundan yana oyundan çıktığımızda bir görev yarım kalmışsa kaldığımız yerden devam etsin hatta olmasın diyenler için de oyuna girerken önceki göreviniz yarım kalmıştım devam etmek ister misiniz sorusu olsun çok mu abartı bence değil. Bu konuyu yazan olmuştur illaki evet bende zor bir görevde 19/20 da oyundan düştüm :)
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Görev Kaydetme Artık Gelsin !!!

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Thesifa yazdı:Merhaba Neferler. Benim fikrim şundan yana oyundan çıktığımızda bir görev yarım kalmışsa kaldığımız yerden devam etsin hatta olmasın diyenler için de oyuna girerken önceki göreviniz yarım kalmıştım devam etmek ister misiniz sorusu olsun çok mu abartı bence değil. Bu konuyu yazan olmuştur illaki evet bende zor bir görevde 19/20 da oyundan düştüm :)

Eskiden BOSS görevlerinde bile BOSS u kestiğimizde görevi teslim etmeden çıkarsan sıfırlanıyordu.

Buna yeni eklentilerde çözümü şu şekilde bulmuşlar;

BOSS yaratığı kestikten sonra hemen karaktere otomatik bir görev geliyor.Muhtemelen konuşma görevi oluyor buda.Bu konuşma görevi görev penceresine kaydoluyor.Dolaylı yollardanda olsa bu sistem kısmi olarak oyunda var.

Ancak dediğin gibi 20 yaratık kesme görevlerinde olur mu bilmiyorum.Oyun motoru el verdiği müddetçe birşeyler yapılmaya çalışılıyor.Oyunun motoru çağımızda ki MMO & MMORPG tarzı oyunların oldukça gerisinde.Bu yüzdenede problemlere alternatif çözümler üretiliyor.

Bu yüzden bahsettiğin anlık kaydetme olayına pek ihtimal veremiyorum.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Görev Kaydetme Artık Gelsin !!!

Mesaj gönderen batugun »

Artık gelmesi lazım ama oyun motoru el vermiyor
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv

“Genel Etkileşim” sayfasına dön