Arkadaşlar başlangıçta sunucu kısmı gözükmüyordu. Şimdi kullanıcı ve şifremi giriyorum şifre hatalı diyo. Neden böyle oluyo Bilgisi olan varmı ?
MAXIMILIAN-CEROLİNE
Oyuna giremiyorum
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Oyuna giremiyorum
yanlış şifre girmişsindir
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gods Ofthe Game
Sevgili okurum,
İlköncelikle hesabın çalınmış olabilir...Hiç üzülme her zorluğun bir kolayı vardır..Hesabın 'MSN' üzerineyse hesabını alman biraz daha zor.Telefon üzerine ise,işte burası çok önemli hesabını alman çok kolay !
Tek yapman gereken İKV sitesindeki şifremi unuttum kısmına gelerek bilgilerini yazdıktan snra telefonuna bir kod gelecek o kodu ilgili sayfaya yazarsan hesabını geri alabilirsin iyi forumlar ve iyi seyirler...
İlköncelikle hesabın çalınmış olabilir...Hiç üzülme her zorluğun bir kolayı vardır..Hesabın 'MSN' üzerineyse hesabını alman biraz daha zor.Telefon üzerine ise,işte burası çok önemli hesabını alman çok kolay !
Tek yapman gereken İKV sitesindeki şifremi unuttum kısmına gelerek bilgilerini yazdıktan snra telefonuna bir kod gelecek o kodu ilgili sayfaya yazarsan hesabını geri alabilirsin iyi forumlar ve iyi seyirler...
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
citroenn yazdı:Sevgili okurum,