Arkadaşlar şurada 3 4 ay sonra yıl olacak 2014. Benim sunucumda halen tankın dirençleri 1000 olmadan x kesilmez diyen arkadaşlar var.
Bir de size soruyorum 1000 olmadan kesilir mi kesilmez mi ?
X ve Dirençleri.
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: X ve Dirençleri.
Tam bölge gidenler çok. Aramit silah parlatmayan sağlam tanklar 870 küsürer dirençle gidiyorlar. m2.5 direnç gözlük varsa 1 takıyla ateşi fulleyedebilirsin. 850 civarı dirençle asit 1200 vuruyor. Daha çok can önemli dirençten ziyade...

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Biz aramit vahşi iksir çekmeden kestik hem de tank ezikti. Ne direnç ateş item, ne de asit item
Takmadık kesinlikle. Tankın 32 bin canı vardı sadece. Aramit Vahşi çekmeyi unuttuk ole başladık kestikten sonra fark ettik
Takmadık kesinlikle. Tankın 32 bin canı vardı sadece. Aramit Vahşi çekmeyi unuttuk ole başladık kestikten sonra fark ettik
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

Ben item takmadan sadece iksir içip kestim ama kuklacıda arz klanında bazı arkadaşlar kesemezmişim öyle diyor 
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Eksik direnç ile gaffar dahi kesiliyor X'in ne ayrıcalığı var...
Büyücülerin yeteneği ve bir o kadar da hasarı her şeyi şekillendirir bence..
Büyücülerin yeteneği ve bir o kadar da hasarı her şeyi şekillendirir bence..

- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Yıl Olmuş 2014 Diyorsun Daha Tankla GiriyorsunMeLankoLkBanyemS yazdı:Arkadaşlar şurada 3 4 ay sonra yıl olacak 2014. Benim sunucumda halen tankın dirençleri 1000 olmadan x kesilmez diyen arkadaşlar var.
Bir de size soruyorum 1000 olmadan kesilir mi kesilmez mi ?
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

IIxSaDoSaDoxII yazdı:Yıl Olmuş 2014 Diyorsun Daha Tankla GiriyorsunMeLankoLkBanyemS yazdı:Arkadaşlar şurada 3 4 ay sonra yıl olacak 2014. Benim sunucumda halen tankın dirençleri 1000 olmadan x kesilmez diyen arkadaşlar var.
Bir de size soruyorum 1000 olmadan kesilir mi kesilmez mi ?Tankı Yormuyoruz Oraya Kadar Büyücüler Hallediyor
Ver m1'li bir büyücü gireyim kardeşim. Oyunu bırak oyna bırak oyna oyuna benden sonra gelen adamların full karakterleri var
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
dk kaçırmayın bozun şifacıda az uyanık olsun her türlü kesilir
- melihbey
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Nefer Team
Bu gruptaki büyücülerin insafına çarlarını güçlerine göre değişiklik gösterebilcek bir durum 4 büyü vardır sen sadece 240 direnc puanını dağıtıp saptırıp sarsıldığında sarsılmaz bitene kadar keser x'i 4 büyücü vardır 1000 ateş 1000 asit yapsan 10 kez konslayıpta kesemezler Yani birileri eğer seni almıyorsa en açık sebebi grubundaki büyüclerin sağlam olduğuna inanmamısıdır
iyi forumlar
iyi forumlar
Tron
Mage