Benim savaşçımın tek eksiği Bıçak Sırtı Pantolon. Günde en az 3-4 Gaffar atmama rağmen sürekli Taş Kanat Pantolon veriyor. Her gün Shen Kara iksir çekiyorum. Bugün 6 tane vardı şimdi 2 tane kaldı. Bi türlü düşmüyor o yüzden de ofans olasım gelmiyor. Bu konuda sizin de fikrini almak istedim. Sizce üreteyim mi? Her gün giden iksirlerime yazık
Bıçak Pantolon
Bıçak Pantolon
Merhaba arkadaşlar.
Benim savaşçımın tek eksiği Bıçak Sırtı Pantolon. Günde en az 3-4 Gaffar atmama rağmen sürekli Taş Kanat Pantolon veriyor. Her gün Shen Kara iksir çekiyorum. Bugün 6 tane vardı şimdi 2 tane kaldı. Bi türlü düşmüyor o yüzden de ofans olasım gelmiyor. Bu konuda sizin de fikrini almak istedim. Sizce üreteyim mi? Her gün giden iksirlerime yazık
. Eğer ki düşer diyorsanız üretmeyecem. Yorumlarınızı bekliyorum 
Re: Bıçak Pantolon
Tek eksiğin o ise, üretmek seni zora sokmayacaksa üret çemberlitaştan kurtul derim. Sonra keyfine bakarsın. Çünkü item atıp atmayacağı dahi belli değilken senin istediğini atması ihtimali 2 kere düşündürüyor insanı. Bana göre üretmelisin.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
düşünmeden bas derim kurtulursun çemberden
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Bencede usta eğer üretme imkânın varsa üret,kurtul.Daha fazla uğraşma.Ama zevk için oynuyorsan başka tabii
.Meselâ,benim savaşçımın tek bıçak ayakkabısı eksik.Ama üretmiyorum.Düşürmeye çalışıyorum.Zevk ne de olsa.Böylesi daha zevkli kanaatimce. 
Never beleive someone who tells who they are.