Meran'ın İlk Ejder Asa üretimi..
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meran'ın İlk Ejder Asa üretimi..
Hayırlı olsun kardeşim darısı başımıza.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
HeilHitler yazdı:Hayırlı olsun kardeşim darısı başımıza.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Canceazi yazdı:Sen kendi sunucuna gitsene güzel kardeşim. Forum öldü bu kadar saçmalık içersinde ben mi dikkatini çektim :?: şikayetin varsa iletiyi rapor edersin forum kurallarına aykırı bir hareketim varsa cezamı alırım yoksa sana da susmak düşer bay ünlem :roll:Aeoroea yazdı:Oldukça saçmaladınız artık post kasıcam diye. :!:
2010 da ki konuya yorum atarak gerçekten foruma can getirdin o kadar destek veriyorsun ki şuan anlatamam sana,ruh hatası.

Eminönü
FelicitaNascosta '
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Lonca: Lotus
Forumda bir lav sistemi yok, zaman aşımına uğrayan bir konunun otomatik bir yaptırım ile silinmesi gibi bir durum söz konusu değil . Eski bir konunun anımsatılması sadece tebessüme ve geçmişi yaad etmeye yarar nitekim, Meran sunucusu formu yeterince ölü bir forumdur. Bu denli bir hareket çok büyütülemez. Bir diğer konu, kendi sunucunu taciz et :lol:Aeoroea yazdı:Canceazi yazdı:Sen kendi sunucuna gitsene güzel kardeşim. Forum öldü bu kadar saçmalık içersinde ben mi dikkatini çektim :?: şikayetin varsa iletiyi rapor edersin forum kurallarına aykırı bir hareketim varsa cezamı alırım yoksa sana da susmak düşer bay ünlem :roll:Aeoroea yazdı:Oldukça saçmaladınız artık post kasıcam diye. :!:
2010 da ki konuya yorum atarak gerçekten foruma can getirdin o kadar destek veriyorsun ki şuan anlatamam sana,ruh hatası.
Edit: #direnBilinçliForumKullanıcısı
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Lotus
İBRETLİK CEVAPLAR HABİLDENXxXszrXxX yazdı:Forumda bir lav sistemi yok, zaman aşımına uğrayan bir konunun otomatik bir yaptırım ile silinmesi gibi bir durum söz konusu değil . Eski bir konunun anımsatılması sadece tebessüme ve geçmişi yaad etmeye yarar nitekim, Meran sunucusu formu yeterince ölü bir forumdur. Bu denli bir hareket çok büyütülemez. Bir diğer konu, kendi sunucunu taciz et :lol:Aeoroea yazdı:Canceazi yazdı:Sen kendi sunucuna gitsene güzel kardeşim. Forum öldü bu kadar saçmalık içersinde ben mi dikkatini çektim :?: şikayetin varsa iletiyi rapor edersin forum kurallarına aykırı bir hareketim varsa cezamı alırım yoksa sana da susmak düşer bay ünlem :roll:Aeoroea yazdı:Oldukça saçmaladınız artık post kasıcam diye. :!:
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
:idea: :idea: gerekli cevap yerine ulaştı mı acaba :?: :ugeek:XxXszrXxX yazdı:Forumda bir lav sistemi yok, zaman aşımına uğrayan bir konunun otomatik bir yaptırım ile silinmesi gibi bir durum söz konusu değil . Eski bir konunun anımsatılması sadece tebessüme ve geçmişi yaad etmeye yarar nitekim, Meran sunucusu formu yeterince ölü bir forumdur. Bu denli bir hareket çok büyütülemez. Bir diğer konu, kendi sunucunu taciz et :lol:Aeoroea yazdı:Canceazi yazdı:Sen kendi sunucuna gitsene güzel kardeşim. Forum öldü bu kadar saçmalık içersinde ben mi dikkatini çektim :?: şikayetin varsa iletiyi rapor edersin forum kurallarına aykırı bir hareketim varsa cezamı alırım yoksa sana da susmak düşer bay ünlem :roll:Aeoroea yazdı:Oldukça saçmaladınız artık post kasıcam diye. :!:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN