evinde net olmayanlar baksın

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
magNum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

evinde net olmayanlar baksın

Mesaj gönderen magNum »

hiç süslü laflara gerek yok evinde interneti olmayan ancak elinde modem olarak kullanılabilen telefonu olan veya vınn gibi cihazı olan var ise ikvyi oynayabilecek yöntemi anlatırım.. Sistemde tl olarak hiçbir gider yok, ancak ben oyun parasıyla vs. karşılığını alıcam.. Net kafeye sırf ikv oynamak için giden arkadaşların ilgisini çekebilir. İnternet hızının garantisini veremem sizin bulunduğunuz yere bağlı, programla internettede gezinebilirsiniz.. Daha kapsamlısıda var skype filan açan fakat onu paylaşmıcam..Dolandırıcılık vs. asla yok cebinizden tek kuruş çıkmıcak, fakat donanımları siz sağlıcaksınız ki zaten şimdiki akıllı telefonların çoğu pcye bağlanıp modem olarak kullanılabiliyor, eğer internet paketi alırsanız hattınıza o şekilde zaten kullanırsınız. Fakat benim sistemim ücretsiz.. İsteyen özel mesajdan ulaşsın..
Kingly
CommunistLyder
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: evinde net olmayanlar baksın

Mesaj gönderen CommunistLyder »

magNum yazdı:hiç süslü laflara gerek yok evinde interneti olmayan ancak elinde modem olarak kullanılabilen telefonu olan veya vınn gibi cihazı olan var ise ikvyi oynayabilecek yöntemi anlatırım.. Sistemde tl olarak hiçbir gider yok, ancak ben oyun parasıyla vs. karşılığını alıcam.. Net kafeye sırf ikv oynamak için giden arkadaşların ilgisini çekebilir. İnternet hızının garantisini veremem sizin bulunduğunuz yere bağlı, programla internettede gezinebilirsiniz.. Daha kapsamlısıda var skype filan açan fakat onu paylaşmıcam..Dolandırıcılık vs. asla yok cebinizden tek kuruş çıkmıcak, fakat donanımları siz sağlıcaksınız ki zaten şimdiki akıllı telefonların çoğu pcye bağlanıp modem olarak kullanılabiliyor, eğer internet paketi alırsanız hattınıza o şekilde zaten kullanırsınız. Fakat benim sistemim ücretsiz.. İsteyen özel mesajdan ulaşsın..

airties ın bir tane usb wireless adaptor'undan al
magNum
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen magNum »

ne alaka cins misin? Ben ne anlatmışım sen ne yazmışsın? Benim sistemin adaptörle ne alakası var, bir turkcell vefa vf hat lazım birde mobil modem veya modem olarak kullanılabilen telefon. Tl olarak bir kuruş çıkmayacak, sadece oyun parası.. Hızıda ideal, hem airties en az 100 tl kaldıki bahsettiğin cihaz yoktan internet varetmiyor uzak menzilde varsa şifresiz modem ona bağlanırsın, neyse konu altına toplum içerisinde cahil diye adlandırılan benim lügatımda ise sığır olarak nitelendirdiğim arkadaşlar saçma şeyler yazmazsa sevinirim..
Kingly
CommunistLyder
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CommunistLyder »

magNum yazdı:ne alaka cins misin? Ben ne anlatmışım sen ne yazmışsın? Benim sistemin adaptörle ne alakası var, bir turkcell vefa vf hat lazım birde mobil modem veya modem olarak kullanılabilen telefon. Tl olarak bir kuruş çıkmayacak, sadece oyun parası.. Hızıda ideal, hem airties en az 100 tl kaldıki bahsettiğin cihaz yoktan internet varetmiyor uzak menzilde varsa şifresiz modem ona bağlanırsın, neyse konu altına toplum içerisinde cahil diye adlandırılan benim lügatımda ise sığır olarak nitelendirdiğim arkadaşlar saçma şeyler yazmazsa sevinirim..
Nesin sen espri canavarımı yok yöntem bulmuşda bilmem ne neyin yöntemini buluyon küçük aynştayn gayet mantıklı birşey söyledim bide karşılık oyun parası istiyor defol
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ybrdelisix »

zaten yaptığım şey :D
HAYATResimDIR
magNum
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen magNum »

cahil herif yada başka deyişle sığır airties adaptör ne alaka bilirmiş gibi boş konuşma o daha uzaktaki bir modeme eğer şifresizse bağlanır yani internet üretmez, küçük aynştayn değilde küçük taneri görmek ister misin ama bilmiyorum daha öncede görmüş de olabilirsin, neyse benim anlattığım yöntem net, evinde net olduğu hald net kafeye gidenlerin işine fazlasıyla yarar, Türk insanına ne kadar anlatırsan anlat bi sihirli kelime yoksa umrunda olmaz, kısacası BEDAVA İNTERNET.. benim konumun altına hemde sanal.alemde defol yazan birisi max 15 yaşındadır, büyük olsa bile psikolojik sıkıntıları vardır ;)
Kingly
magNum
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen magNum »

ybrdelisix yazdı:zaten yaptığım şey :D
zaten yaptığınız şey nedir?
Kingly

“Genel Sohbet” sayfasına dön